Nema,niti ga je ikad bilo.....sem malog broja pro-zapadnih simpatizera,ali to je obicna boranija.
Hrvatski nacisti pobili 700 000 srba.
Srpski nacisti kojih usput i nema,nisu ubili ni jednog coveka.
Svakom van ludnice dovoljno.
Znaci,u ova dva posta negiras postojanje fasizma u Srbiji,iako nicim nisi to dokazao niti argumentirao.
U ovom postu ti pisem da su neki ljudi sami na ovoj temi rekli da fasizma ima u Srbiji i pozivam te da ih pobijes,ocekivo sam nekim mozda relevantnim i argumentiranim dokazom,ali previse sam ocekivao od tebe..mene si samo napadao pa sam te pozvao da objasnis drugima(Srbima)na ovoj temi koji tvrde da ima fasizma,da ga u biti nema,kad se vec suprostavljas meni na krajnje nekulturan nacin,bez ikakvih dokaza,pa reko ajde da vidim kako ces njima
dokazati svoje tvrdnje.
Ko o cemu hrvat o ubijanju.........
Mislim sta imam da ih pobijam ili ubijam,
stavise ja se slazem sa njima
p.s-alaaaa si .......znas vec sta
Boldanom recenicom pises da se slazes sa njima...znaci da se slazes sa onima koji tvrde da fasizma ima u srbiji,sto je proturjecno onome sto si tvrdio u prva dva posta..a to je da ga nema.
Znaci da zakljucimo.Di ja tu lazem ko pashce kad se vide tvoji upisi sasvim jasno???Kasnije si se pokusao izvuci na neku pateticnu igru rijeci da nisi pobio tvrdnje.A jasno se vidi iz tvojih upisa da si napisao da se slazes sa njima,znaci slazes se sa onima koji tvrde da fasizma ima u Srbiji.
stavise ja se slazem sa njimaA prvotno kazes da ga nema

Znaci lazes kad kazes da nisi pobijao..
Ako je to bila neka tvoja igra rijeci,ok mogu i to da razumijem(mada jakoo pateticna i smijesna) ostaje cinjenica da,niti jednim jedinim dokazom nisi argumentirao svoje prvotne tvrdnje,a kad sam te pozvao da pobijes sve one na ovoj temi koji tvrde da fasizma ima u Srbiji,ti si se povukao,cime si dokazao da si kukavica.Lako je bilo napisati
nema fasizma u Srbiji,dokazati..e to je vec malo teze bilo za tebe,ja sam bar dostavio par linkova u kojima se jasno vidi da fasizam postoji u Srbiji,ti meni i drugima koji tvrde da ima,nisi nicim dokazao svoje tvrdnje...
Znaci osim sto si se pokusao izvuci svojom smijesnom igrom rijeci(ako je to u pitanju), takodjer samo si pisao neke svoje gluposti,koje nisi argumentirao,a moj poziv da nam svima objasnis to si ignorirao,kasnije si se javljao na temu samo da mene vrijedjas...mislim da to sve dovoljno govori o tebi.
Ali ja te svejedno opet pozivam da mi argumentirano dokazes da fasizma nema u Srbiji,i ne samo meni,vec svima koji tvrde da ima...Mozes li ti to??Ili ces i dalje vrijedjati,sto cu smatrati kao svojevrsno povlacenje,jer bolje od toga nemozes..???