ima li fasizma u srbiji?

Ne,ali postoji par organizacija,grupa dijabola ,mrzitelja svega i svačega,okrivljivača drugoga,koji se poistovećuju postupcima i širenjem mržnje sa fašizmom.
Svojim postupcima i delovanjem,stvaranjem izgreda,provokacija samo štete društvu jer je to njima i cilj,nestabilnost u Srbiji.

Pa nisu oni elementarna nepogoda koja ce proci samaodsebe ....
Zasto se otvoreno ne govori ciji je interes njihovo postojanje, huskanje, provokacije, nestabilnost ?
Zar je ovo drustvo nesposobno da se otvoreno suocava i resava zloupotrebu od strane
politike i vlasti ?
Ali, ne.... ovo drustvo se ne bavi time vec odmah uporedjuje ''a kako je tamo negde...''

Zasto se otvoreno ne govori ciji je interes njihovo postojanje, huskanje, provokacije, nestabilnost ?
Zar je ovo drustvo nesposobno da se otvoreno suocava i resava zloupotrebu od strane
politike i vlasti ?
Ali, ne.... ovo drustvo se ne bavi time vec odmah uporedjuje ''a kako je tamo negde...''

Urusice se sami od sebe.......!
Aha...demokratija ovo ono..sloboda govora ovo ono!:lol:
A sta ti mislis?Ne mrdaju dupetom nista da ucine........dok naravno onaj pooodugacki fitilj ne izgori!!!!
Tacno.....nadaju se.....a nista ne rade da bi ovde bilo bolje!!!:dash:

politike i vlasti ?

a kako je u SAD? kad izadje nacionalna garda pa izlomi crnce?

:hahaha:

Ne,ali postoji par organizacija,grupa dijabola ,mrzitelja svega i svačega,okrivljivača drugoga,koji se poistovećuju postupcima i širenjem mržnje sa fašizmom.
Svojim postupcima i delovanjem,stvaranjem izgreda,provokacija samo štete društvu jer je to njima i cilj,nestabilnost u Srbiji.

У овом друштву главни изазивачи нестабилности су НВО и поједини медији, под окриљем Сороша, који
себе дозвољавају говор мржње у борби против тзв. говора мржње.
Они шире хаос, панику, сеју дезинформације, типа овога око "фашизма" у Србији, пљују по Србима, српским
институцијама....
Они су за то плаћени, то им је посао, међутим мене чуди држава, што не стане на пут овим произвођачима
хаоса и лудила, већ их ставља на буџет.

2cqmmxi.jpg

ako se ne varam, donet je zakon, ali da li se on sprovodi?
po nekim mojim "saznanjima", sa foruma, ove organizacije, koje se kriju pod plastom patriotizma, su vec nekoliko puta pokazale da nisu daleko od te kvalifikacije.
interesatno je da su neke reci u zadnje vreme dobile sasvim drugaicje [suprotno] znacenje od uobicajenog, upravo zahvaljujuci njima.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/globus/srbija-nikada-nije-bila-fasisticka-zemlja-ali-ima-fasizma

Samo na ovom forumu mozes nac 10-ak, minimum... :ok:

Objasniti nacisti da je poguban za svoj narod, jednako je naporu da paranoiku objasniš kako mu niko ne preti.
Srbija je zemlja u kojoj je paranoja deset godina planski uzgajana i plodovi svog tog rada su sad zreli u generacijama mladih ljudi koji i sami ne znaju zašto mrze. Jednostavno mrze.

Poslednja izmena:
Nema,niti ga je ikad bilo.....sem malog broja pro-zapadnih simpatizera,ali to je obicna boranija.

Hrvatski nacisti pobili 700 000 srba.

Srpski nacisti kojih usput i nema,nisu ubili ni jednog coveka.

Svakom van ludnice dovoljno.
Znaci,u ova dva posta negiras postojanje fasizma u Srbiji,iako nicim nisi to dokazao niti argumentirao.
to ti kazes,ja nisam nigdje:D

ti znas sta ti jeciniti, pobij sve tvrdnje tu koji su rekli da nema fasizma u Srbiji??ajde da te vidimo sad:D

Zelis li reci da oni lazu,da grijese??To to meni reci a ne ove jadne pokusaje:D
U ovom postu ti pisem da su neki ljudi sami na ovoj temi rekli da fasizma ima u Srbiji i pozivam te da ih pobijes,ocekivo sam nekim mozda relevantnim i argumentiranim dokazom,ali previse sam ocekivao od tebe..mene si samo napadao pa sam te pozvao da objasnis drugima(Srbima)na ovoj temi koji tvrde da ima fasizma,da ga u biti nema,kad se vec suprostavljas meni na krajnje nekulturan nacin,bez ikakvih dokaza,pa reko ajde da vidim kako ces njima dokazati svoje tvrdnje.

Ko o cemu hrvat o ubijanju.........:roll:

Mislim sta imam da ih pobijam ili ubijam,stavise ja se slazem sa njima;)

p.s-alaaaa si .......znas vec sta :hahaha:
Boldanom recenicom pises da se slazes sa njima...znaci da se slazes sa onima koji tvrde da fasizma ima u srbiji,sto je proturjecno onome sto si tvrdio u prva dva posta..a to je da ga nema.

Dobro ajde ja tvrdim da lazes kao pashce kada si rekao da sam ja pobio tvrdnju koju sam prethodno dao......o da,lazes ko pas.........ajde dokazi da ne lazes,da skratimo.;)

Da skratimo.........ovo boldovano si slagao,shtavise nikad me to nisi ni pitao,tvrdim da si lazov.:rtfm::mrgreen:

Mozes li ti da dokazes ove boodalashtine.......a ne.......ne bi bile boodalashtine da mozes da ih dokazes :mrgreen::hahaha:
Znaci da zakljucimo.Di ja tu lazem ko pashce kad se vide tvoji upisi sasvim jasno???Kasnije si se pokusao izvuci na neku pateticnu igru rijeci da nisi pobio tvrdnje.A jasno se vidi iz tvojih upisa da si napisao da se slazes sa njima,znaci slazes se sa onima koji tvrde da fasizma ima u Srbiji. stavise ja se slazem sa njimaA prvotno kazes da ga nema:dontunderstand::think:Znaci lazes kad kazes da nisi pobijao..

Ako je to bila neka tvoja igra rijeci,ok mogu i to da razumijem(mada jakoo pateticna i smijesna) ostaje cinjenica da,niti jednim jedinim dokazom nisi argumentirao svoje prvotne tvrdnje,a kad sam te pozvao da pobijes sve one na ovoj temi koji tvrde da fasizma ima u Srbiji,ti si se povukao,cime si dokazao da si kukavica.Lako je bilo napisati nema fasizma u Srbiji,dokazati..e to je vec malo teze bilo za tebe,ja sam bar dostavio par linkova u kojima se jasno vidi da fasizam postoji u Srbiji,ti meni i drugima koji tvrde da ima,nisi nicim dokazao svoje tvrdnje...

Znaci osim sto si se pokusao izvuci svojom smijesnom igrom rijeci(ako je to u pitanju), takodjer samo si pisao neke svoje gluposti,koje nisi argumentirao,a moj poziv da nam svima objasnis to si ignorirao,kasnije si se javljao na temu samo da mene vrijedjas...mislim da to sve dovoljno govori o tebi.

Ali ja te svejedno opet pozivam da mi argumentirano dokazes da fasizma nema u Srbiji,i ne samo meni,vec svima koji tvrde da ima...Mozes li ti to??Ili ces i dalje vrijedjati,sto cu smatrati kao svojevrsno povlacenje,jer bolje od toga nemozes..???

Objasniti nacisti da je poguban za svoj narod, jednako je naporu da paranoiku objasniš kako mu niko ne preti.
Srbija je zemlja u kojoj je paranoja deset godina planski uzgajana i plodovi svog tog rada su sad zreli u generacijama mladih ljudi koji i sami ne znaju zašto mrze. Jednostavno mrze.
Ex, da je samo deset godina.... seti se Ilije Čvorovića...

Ex, da je samo deset godina.... seti se Ilije Čvorovića...

Је л' параноја ...........разбијање Југославије!?
Је л' параноја ...........протеривање 500.000 Срба са вековних огњишта!?
Је л' параноја ...........бомбардовање једне државе 78 дана под именом "милосрдни анђео"!?
Је л' параноја ...........отимање Косова и Метохије!?
Је л' параноја ...........распарчавање ( регионализација ) Србије!?

Ајмо "Јаковљевићи"..............одговорите !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

ako se ne varam, donet je zakon, ali da li se on sprovodi?
po nekim mojim "saznanjima", sa foruma, ove organizacije, koje se kriju pod plastom patriotizma, su vec nekoliko puta pokazale da nisu daleko od te kvalifikacije.
interesatno je da su neke reci u zadnje vreme dobile sasvim drugaicje [suprotno] znacenje od uobicajenog, upravo zahvaljujuci njima.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/globus/srbija-nikada-nije-bila-fasisticka-zemlja-ali-ima-fasizma

siptar iz juzne mitrovice se brine za dva oskrnavljena jevrejska groba u subotici

zemljo, otvori se

pa kao sto znas..ja se ne slazem da je izmedju patriote i naciste znak jednakosti niti bilo koji drugi znak

ja volim svoju domovinu..ja sam patriota..i ponosna sam na to...i na Srbiju.i ja sa tim nemam problem
nazvala sam sebe pravim imenom patriotom.....patriota ,..da i nista vise od toga

lepo definisano

ja bih voleo da vise volim srbiju i svoj narod, da sam patriota i da budem ponosniji na to

kvari me teski cinizam i zbog toga mi je zao

Је л' параноја ...........разбијање Југославије!?
Је л' параноја ...........протеривање 500.000 Срба са вековних огњишта!?
Је л' параноја ...........бомбардовање једне државе 78 дана под именом "милосрдни анђео"!?
Је л' параноја ...........отимање Косова и Метохије!?
Је л' параноја ...........распарчавање ( регионализација ) Србије!?

Ајмо "Јаковљевићи"..............одговорите !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

још само напиши зашто се све ово догодило ?

@ tema:

ima, u tragovima, mnogo manje nego u zemljama u okruzenju (srbija ima cistu anti-fasisticku proslost za razliku od ostalih, cesto je to bilo na njenu ogromnu stetu)

oni koji glume fasiste najcesce su nebitni kompleksasi sa teskim traumama iz detinjstva i na njih ne treba obracati posebnu paznju

veci problem u srbiji su debilcine koje zbog tog "fasizma" u tragovima dizu ogromnu halabuku (cesto za odlicnu kintu) i pozivaju na linc i lov na vestice

@ tema:

ima, u tragovima, mnogo manje nego u zemljama u okruzenju (srbija ima cistu anti-fasisticku proslost za razliku od ostalih, cesto je to bilo na njenu ogromnu stetu)

:ok::ok::ok::worth::worth::worth:

oni koji glume fasiste najcesce su......

Последица рада страних обавештајних служби!!! :amen:

veci problem u srbiji su debilcine koje zbog tog "fasizma" u tragovima dizu ogromnu halabuku (cesto za odlicnu kintu) i pozivaju na linc i lov na vestice

А ако поразмислимо:think: .............ово ти је само доказ за оно што сам рекао!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

@ tema:

oni koji glume fasiste najcesce su nebitni kompleksasi sa teskim traumama iz detinjstva i na njih ne treba obracati posebnu paznju

Šta ti treba da se brukaš? :dontunderstand:

Srbija do danas nosi aureolu herojske, iako male, zemlje-mucenice koja je u Drugom svjetskom ratu dala navodno veliki doprinos borbi i pobjedi antihitlerovske koalicije kao jedna od njenih clanica. To je potpuna neistina. Srbija nije bila nesretna okupirana zemlja izlozena njemackom teroru. Ona je bila cijelo vrijeme rata najvjernija saveznica Treceg Reicha na teritoriju Europe pod njegovom dominacijom. Za razliku od svih ostalih zemalja bivse Jugoslavije u Srbiji nije bilo organiziranog, jos manje masovnog, oruzanog antihitlerovskog pokreta. Cak je i Radio London, kad je Engleska na koncu prestala podrzavati i velicati Drazu Mihajlovica, uputio preko, kako navodi ondasnji srpski tisak, mistera Harrisona ovu opomenu: “Na Srbima je da u posljednjem momentu osvetlaju svoj obraz i da speru ljagu sa sebe. Upamtite Srbi! Nece se vise vratiti veliko-srpska hegemonija! Dosta su drugi narodi u Jugoslaviji bili iskoriscavani od Srba. Vama se pruza jos jedna sansa da se spasete. Dosta je bilo plandovanja i uzivanja od strane sprskog naroda, dok su se drugi narodi borili”.

http://www.hic.hr/books/jugoistocna-europa/stefan.htm

још само напиши зашто се све ово догодило ?

zato sto je sloba imao zlocinacki poduhvat, da stavi celu sfrj pod srpsku cizmu, siluje 5 miliona muslimanki i pobije 60 srebrenica.

stvarno, toliko je godina proslo pa i pored toliko podataka i vremena da se smire strasti i hladno izanalizira to turbulentno vreme, neki jos veruju u ovu bizarnu pricu, i to pricu onih koji su bili aktivni ucesnici u ratu pa time i pristrasni do dzadza.

srbija jeste vojno porzena, to je evidentno, mi smo na milosti i nemilosti onih koji su staru jugoslaviju rasparcali iz svojih shtabova po vashingtonu, briselu i berlinu.

ali pamet nam ne mogu okupirati, ne ako im ne dozvolimo.

Back