O tom narodu ne zna ništa ni Herodot a ni klasična istorija ali nisam ni sumnjao da vi ne znate.
Taj pelaški alfabet je nestao kao i minojsko i mikensko pismo pa sledi 2000 godišnji mrak i nepismenost do 900BC.
Ne verujem da se svet urotio protiv Cincara.
A ono sa Davidovom zvezdom ti nije nikakvo objašnjenje.
Iza svega na šta nemate odgovor sledi neka svetska zavera.
Pa Valjda makedonac je dobio ime po državi makedoniji a ne po državi Kurzastan.
Stoga ih možemo zvati makedoncima od državnosti.
A Hiperboreima ste rekli da ne zna ništa Herodot a vi znate OK.
Pa i po Jevrejskom kalendaru je 5000 i neka.![]()
1. "O tom narodu ne zna ništa ni Herodot a ni klasična istorija ali nisam ni sumnjao da vi ne znate."
- sumnjam da se ne zna nishta.
2. "Taj pelaški alfabet je nestao kao i minojsko i mikensko pismo pa sledi 2000 godišnji mrak i nepismenost do 900BC."
- na tom alfabetu je napisana inskripcija sa Lemnosa.
- normalno, kad nemate odgovora sledi MRAK, nishta vishe no tacno 2000 godina.
- dali uopshte znate kad je vladao Minoj, i kada je osnivana Mikena? po onome shto ste napisali moze se zakljuciti da je to bilo 2.900 god pre Hrista ????
3. "Ne verujem da se svet urotio protiv Cincara."
- tacno nije se svet urotio protiv Cincara, samo im ne dozvoljava da se deklarishu svojim MAKEDONSKIM imenom i identitetom.
- moraju da bidu "vlasi, kuco-vlasi, arvaniti, arvanito-vlahi, seljaci, ovcari, ciobani,....cincari" a da se njihova proshlost i bez i najmanjeg stida prisvaja od strane onih koji su im prigrabili zemlju, pa josh se izmegju sebe svagjaju ko ima vishe prava na ono shto su oteli.
4. "A ono sa Davidovom zvezdom ti nije nikakvo objašnjenje.
Iza svega na šta nemate odgovor sledi neka svetska zavera."
- a, shto je nisu koristili dok su bili u Egiptu.
- dali uopshte znate koji su simboli koji su koristili Semiti, i dali uopshte imaju bilo kakvu vezu sa simbolom sunca.
5. "Pa Valjda makedonac je dobio ime po državi makedoniji a ne po državi Kurzastan.
Stoga ih možemo zvati makedoncima od državnosti."
- od ovoga se jasno vidi da niste u stanju da poregjate loncice.
- vec smo imali Herodota koji jasno opisuje kako su nastali Makedoni, i od koga.
- regioni Ematija i Pierija, usled uticaja Makedona, nazvani su Makedonija. Zato u mnogim kasnijim pisanjima uporedo su korishceni imenovanja Ematia = Makedonija.
6. "A Hiperboreima ste rekli da ne zna ništa Herodot a vi znate OK."
- da ja znam ne mnogo vishe, vec i premnogo; U ruke imam izvorne hiperborejske zapise, napisane na hiperborejskom jeziku, u njima ima vrlo mnogo izvornih informacija.
7. "Pa i po Jevrejskom kalendaru je 5000 i neka"
- bio sam precizan 5123 g., i, ne o jevrejskom, vec o hiperborejskom.

Ne brinem se ja toliko samo sto ostali smo bez zemlje i bez krova na glavi od Armanj Makedonaca , a i skoro goli vec , samo neznam i za belu kapu jer i to njima pripada