будућности за младе има и то пре него у земљама западне европе или америке. само и малди морају нешто да ураде пре свга за себе и и своју земљу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doselice se vec neko i kupice srpska sela i njive a vi cete se secati kako ste nekad imali svoju zemlju.
Ili sve ovo u dve reci ....
Ima buducnosti al mora sami da je pravite.
Ima li budućnosti u ovoj zemlji (Srbiji) za nas mlade ?

sedmi razred![]()
, koji ima lepu pozadinu kao sto sam vece rekao..Ima li budućnosti u ovoj zemlji (Srbiji) za nas mlade ?
to mi je bila jedna od najtezih stvari sa kojom sam se suocila u zivotu....idalje mi je tesko zbog toga....

Rekao bih da je najveci problem ove zemlje kad se onako globalno pogleda- komunizam
Ovde se nema smisla raiti jer se ne zna sta je cije, i stalno neko pljacka. Niko nije lud da radi i da ga kradu?!
Jesi mozda stariji i sa vise godina iskustva, ali veruj mi, gresis sto se zakljucka tice. Prvo, kakva sela i njive, pa moji na selu uopste ne obradjuju svoje njive, zato sto ako nemas svoju mehanizaciju koja kosta desetine hiljada eura ti samo ides u jedan abnormalni minus i pri tom radis kao KONJ za MINUS... ? Drzava je postavila takav sistem da se prema seljaku odnose kao prema robu(otkup mleka 25 dinara litar, oces, NECES, prospi ga !). S druge strane hranu ces na selu uvek imati to jeste pozitivno, ali reci mi ti kako ces mladog coveka u eri INFORMATIKE motivisati da ode na selo da cisti obore svaki dan i da gleda kako mu raste paradajz ??? :S Totalni apsurd... E sad i onaj najbitniji primer, Gasterbajteri sa sela... sta bi oni i njihovi potomci imali da nisu otisli po tom Becu, francuskoj i italiji ?? Sta su sve napravili i sta sve imaju a tamo su radili kao haus majstori i cistacice, a ovde covek intelektualac nemoze u provinciji da kupi dvosoban stan i ceo zivot tera je8enog yuga . I onda dodje neko i kaze IMA BUDUCNOSTI ALI MORA SAMI DA JE PRAVITE... ta konstatacija jeste tacna ali ako si tu podrazumevao postenje(onda si se nazalost poKakio u vise od pola zivlja ove zemlje koja zivi posteno i pati se), sami mozete da je pravite samo tako ako se ponasate gore nego najgora bagra, ako gazite preko svih za svoj licni interes i pritom se uopste ne osvrcete...kome takva nacin odgovara, za njega je ovo pravo mesto.

Ljudi nece da rade ako nemaju prava , u nasoj zemlji radnicka prava se ne postuju , poslodavci koriste egzistencijalnu krizu , cinjenicu da imamo veliki broj nezaposlenih i da su inspekcije potkuplijive i ne rade svoj posao ,zato se radi i po 12 sati za bednu platu.Motivacija je nikakva i ljudi rade iskljucivo zbog egzistencije . Danas raditi u privatnom sektoru nije lako druga je prica javni sektor , gde se vrlo malo radi a plate su dobre a odgovornost nikakva
‚Lupetaš sinko .
Kod nas na selu se oni koji ne obrađuju svoju zemlju zovu "slepci" ili "propalice".
Za takve nema budućnosti ni u jednoj zemlji.
Kad si već primetio da je mleko jeftino , iskoristi to ,otkupi ga i pravi sir.
Jel znaš pošto je sir?
Može lepo da se živi ,ako nisi prodo dedin maksim zemlje i mali ferguson da bi kupio stan u gradu, polovni, auto iz uvoza i sebe tako od domaćina, slobodnog srpskog seljaka pretvorio u proletera iliti ,kako to po turski lepše zvuči , fukaru.
Sad što bi prosečna fukara da živi ko u španskoj seriji , to neće da može nigde na planeti.
Život je "borba neprestalna"
iliti
"Koj ne rije taj ne žvaće"
i najvažnije
"Ko se meša s pomijama ,poju ga svinje"
Ovde i u Kanadi ,Novom Zelandu, Rusiji, Italiji........