Ili-ili

jesi neutralan si kao sinisa mali
Као што већ примјети један твој сународник и саборац мцро1 зашто би ваша унутрашња питања занимала мене становника друге државе који у Србији није био од 96-те, зашто би уоште морао подржавати било коју страну? Па зар ниси сам рекао да су синоћњи нереди требали бити предупријеђени и спријечени, исто то и ја говорим, никако не иду у прилог протестантима.

Као што већ примјети један твој сународник и саборац мцро1 зашто би ваша унутрашња питања занимала мене становника друге државе који у Србији није био од 96-те, зашто би уоште морао подржавати било коју страну? Па зар ниси сам рекао да су синоћњи нереди требали бити предупријеђени и спријечени, исто то и ја говорим, никако не иду у прилог протестантима.
tako i mi mislimo

zasto bi nas bolela ..... za misljenje nekog ko nije iz srbije

Ko će da odgovara za zavedene, naivne i nasamarene studente koji su napadima na policiju a samim tim na državu, završili u ćorki?
Kako ne bi bili zavedeni kad ne znaju ama baš ništa, neko ih napumpao da su elita.
Ej ti oni još ne kapiraju da ih DB sve prisluškuje i snima svaki njihov dogovor razgovor.
Profesore u bajbokanu da ne zaluđuju skrol generaciju.

Ја сам апсолутно небитан, твој проблем је да ли ћеш вјеровати да ли сам неутралан или не, али кад си већ погегао питање "војске конформиста" можда би било занимљиво да се профилишу протестанти да видимо какав профил преовладава, из којих сталежа долазе, из каквих средина и слично, на једној другој теми Паула је дала добар опис који је уједно и веома занимљив у свјетлу ових догађања.
Ma pomiri sa sa tim, ako nisi forumaš blokader onda si forumaš ćaci :D

Posle protesta jednostavno se mora zauzeti stav..ili ste ovi ograđeni i ograničeni ili ste ovi slobodni, izbor je vaš. Opaske tipa: ja nisam ni za koga al ne nasilju su smešne posle svih režiranih pokušaja da se narod koji se buni predstavi nasilnicima i rušiteljima.
Ja nisam ni za koga.

Jedni ruse ustavni poredak i hoce preko ulice vlast, dok drugi zele da dovedu Rio Tinto i uniste prirodu, takodje i Generalstab kao simbol stradanja usred Evrope bez odluke saveta bezbednosti UN.

Dakle, izbori su jedino resenje, ali ko ce da bude pametan da se prdedstavi sa sasvim novom politikom, ni blokaderskom, ni SNS-ovskom? Verovatno niko jer ih vi takvi isuvise delite i polarizujete.

tako i mi mislimo

zasto bi nas bolela ..... za misljenje nekog ko nije iz srbije
Слажем се са тобом, ево подржаћу твој приједлог да се Србима из Српске забрани пискарање на форуму, можете оставити остале комшије да вам форум не одумре.😉

Слажем се са тобом, ево подржаћу твој приједлог да се Србима из Српске забрани пискарање на форуму, можете оставити остале комшије да вам форум не одумре.😉

Смрт нечега немора значити штету .

Ne bidi tako osetljiv.

Ma pomiri sa sa tim, ako nisi forumaš blokader onda si forumaš ćaci :D
Не ја сам као Србин из Српске непријатељ број један за вас Србе из Србије, ја желим да вам узмем посао, државу па чак и ваздух који дишете.🤣

Posle protesta jednostavno se mora zauzeti stav..ili ste ovi ograđeni i ograničeni ili ste ovi slobodni, izbor je vaš. Opaske tipa: ja nisam ni za koga al ne nasilju su smešne posle svih režiranih pokušaja da se narod koji se buni predstavi nasilnicima i rušiteljima.

Ja nisam ni za koga, al sam za slobodne. Ove ograđene bi doživotno ogradio.
Izvinte na neutralnosti, za to krivim moju objektivnost.

Не ја сам као Србин из Српске непријатељ број један за вас Србе из Србије, ја желим да вам узмем посао, државу па чак и ваздух који дишете.🤣

Ти си особа са великим незнањем..што само по себи није алармантно ..али жеља да остале укалупиш је помало дегутантна

Znači remetilački faktor. :hahaha:
Ali zar niste dobri za blokade a za izbore niste? :think:

Ти си особа са великим незнањем..што само по себи није алармантно ..али жеља да се остане у том калупу је помало дегутантна
Зато и јесам овдје на форуму да научим јер има Вас који сте на ти са АИ.😉

Back