Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nego u prevodu, veruj i dalje samo AV propagaandi i nadam se da nećete završtiti kao KosovoIli u prevodu,Srbi ne vijerujte u srpstvo,bolje komšijama.

Nisu ti ljudi krivi, kriva je propaganda, a propaganda je neverovatno jako oruzje, i za to treba uspostaviti bolji i direktan dijalog s ljudima, i takodje objasnjavati o danu posle-. Naravno, lakše je verovati da smo mi naci koji će te Srbe predati ustašama ali će ih Vučić odbraniti, kao što je odbranio ljude sa Kosovaako žele, neka veruju u to.
Odgovor na post, a ne znam šta si sve pisala. To tako misliš a drugi misle da su drugi u pitanju.Ja sam i tada komentarisala da ovaj režim rastura Srbe i razjedinjuje ih. Ne znam zašto to meni sada pišeš.
I u kafani politika.Trenutno mi zabavnije na politici.Simo, aj ti u kafanu, užasan si kad si trezan.

Па ја и не генерализујем српски народ на основу србијанског форума, српски народ живи и у Српској и у Црној Гори, а не само у Србији, дакле понављам ја не генерализујем него само идентификујем став већине на форуму.A ja ti iznosim real a ne forum. Nemoj na osnovu par postova ovde da generalizuješ srpski narod.
I u kafani politika.Trenutno mi zabavnije na politici.![]()
Na politici manje ozbiljnog,nego u kafani.Kafana je za zabavu, ovo je ozbiljno.
Nisu ti ljudi krivi, kriva je propaganda, a propaganda je neverovatno jako oruzje, i za to treba uspostaviti bolji i direktan dijalog s ljudima, i takodje objasnjavati o danu posle-
tj tacno o planu i programu nakon pada SNS i to je to.
Treba biti sto prijatniji prema svima, sto nije lako i treba zivaca- no bolje uzeti slobodan dan nego se svadjati, jer najbolje je da sve prodje sto bezbolnije, bez dodatnih podela i lova na vestice, jer netolerantni elementi su celo vreme problem studentima i otezavaju stvari.
Zato ti i kažem, nemoj da ti forum bude merilo.Па ја и не генерализујем српски народ на основу србијанског форума, српски народ живи и у Српској и у Црној Гори, а не само у Србији, дакле понављам ја не генерализујем него само идентификујем став већине на форуму.
Nešto slično ko na religiji, s tim što ovde ima vesti za svaki dan a u suštini svodi se na mi i vi. I naravno mi su oni koji su u pravuNa politici manje ozbiljnog,nego u kafani.
Stalno se jedno te isto vrti u krug.
Pa ne moš bratu seći glavu i dati je arnautima. Mora vendeta da se radi.Tebi su Obrenovići baš zarasli za srce?![]()
Najjače mi je kad pročitam kad završimo s Vučićem, sljedeći na redu su Prečani/Prekodrinci.Nešto slično ko na religiji, s tim što ovde ima vesti za svaki dan a u suštini svodi se na mi i vi. I naravno mi su oni koji su u pravu![]()

Ako misli na one koji mu pomaže da zadrži vlast, zašto te to čudi? Apsolutno isto mogu reći i za Šumadince, ako rade na tome.Najjače mi je kad pročitam kad završimo s Vučićem, sljedeći na redu su Prečani/Prekodrinci.
Obično ti koji to pišu su potomci istih.![]()
Дакле, примили сте избјеглице (већ сам имао прилике прочитати више пута овдје на форуму како сте их топло дочекивали) и то је за вас тај неки како ви то називате здрави национализам, па види нико од моје породице није избјегао у Србију, већ сви на запад, па се питам да ли су и Нијемци и Канађани показали тај здрави национализам о којемVidiš koliko grešiš, ali mnogo. Ovo što ti nisi imao prilike da vidiš je zdrav nacionalizam. Nije bilo tako kada ste dolazili ovde posle ratova. I znam da i da se ne daj Bože opet nešto desi da bi opet u Srbiju. I niko vas ne bi terao odavde. To što su vam usadili u glavu je odlično odrađne propaganda koja je i do sada davala rezultata. Na žalost, teško je to promeniti kod ljudi koji sa strane samo posmatraju, čitaju propagandne objave i gledaju samo režimske medije![]()
I odmah si ga okarakterisala kao stranca, a teritorije se menjaju tokom istorije.Vidiš koliko grešiš, ali mnogo. Ovo što ti nisi imao prilike da vidiš je zdrav nacionalizam. Nije bilo tako kada ste dolazili ovde posle ratova. I znam da i da se ne daj Bože opet nešto desi da bi opet u Srbiju. I niko vas ne bi terao odavde. To što su vam usadili u glavu je odlično odrađne propaganda koja je i do sada davala rezultata. Na žalost, teško je to promeniti kod ljudi koji sa strane samo posmatraju, čitaju propagandne objave i gledaju samo režimske medije![]()
Iskreno, ne zanimaju me ni Kanađani ni Nemci. Samo znam, da svi koji ste otišli tamo, brzo ste prihvatili zakone tih zemalja i niste se bunuli protiv njih? A vidiš ovde, studente nazivaju naci. Šta bi se desilo da sada izađete na nemačke ulice i nazivate Nemce nacistima? I još jedno pitanje, o kakvom asimiliranju govoriš? Ne razumem šta Srbin kod Srbina treba da menja, prilagođava ili natura drugom Srbinu? Veru? Tradiciju? Običaje?Дакле, примили сте избјеглице (већ сам имао прилике прочитати више пута овдје на форуму како сте их топло дочекивали) и то је за вас тај неки како ви то називате здрави национализам, па види нико од моје породице није избјегао у Србију, већ сви на запад, па се питам да ли су и Нијемци и Канађани показали тај здрави национализам о којем
причаш кад су их примили и асимилирали у своје друштво.
Mislim da je stav/razmišljanje ili ili prilično štetno za naše trenutne okolnosti tj. može podeliti ljude na ekstremno za i ekstremno protiv i stvoriti zlu krv među njima koja može pokrenuti sukobe na ličnom novou, dok bi se oni koji su neka sredina/umereni povukli iz cele priče jer ne postoji neka tolerancija za njih (a verovatno čine većinu građana).

Aman, hvataš se za delove rečenica i tumačiš ih na svoj način, ja i za sebe kažem da sam poludođoš u KG jer mi je majka od Velike MoraveI odmah si ga okarakterisala kao stranca, a teritorije se menjaju tokom istorije.
On je Srbin isto koliko i ti. On piše ćirilicom a mi latinicom. Il se slažem sa Vučićem kada kaže da su oba pisma naša![]()

Šta ti tačno u mojim rečima zvuči kao ćacijanje?Tačno ko ćacijarha da slušam.![]()
Dobro Lagerta šta predlažeš? Da se počistimo međusobno do zadnjeg Srbina?Ako misli na one koji mu pomaže da zadrži vlast, zašto te to čudi? Apsolutno isto mogu reći i za Šumadince, ako rade na tome.