Ili-ili

Зато и јесам овдје на форуму да научим јер има Вас који сте на ти са АИ.😉

Понављам ..АИ само је за Вашу послугу да вамнашироко разјасни смисао парабола....

Жао нам је што и после три деценије обитавања Ван РС имате тај медвеђо буковски принцип типа @miso6207

Слажем се са тобом, ево подржаћу твој приједлог да се Србима из Српске забрани пискарање на форуму, можете оставити остале комшије да вам форум не одумре.😉
Zbog takvog stava, imamo sve ovo što imamo.. niko drugi nam nije kriv, do nas samih.

Па видиш да је Маки био добар само за блокаде, али нема га нешто, данас сам очекивао послије овог синоћ да му налог васкрсне.
Pa naravno ovde je bio poštovan blokader, a kad budu izbori koji ćeš nam racku :D

Bole ga noge od skakanja

Znači remetilački faktor. :hahaha:
Ali zar niste dobri za blokade a za izbore niste? :think:
Niko, koliko ja znam nije pozvao ljude iz RS da dođu i budu sa nama u protestima. Niko, koliko ja znam, nije tovario autobuse u BL. Jedino što ja znam, je da bi ljudima ovde u Srbiji značila podrška iz RS. Naravno, lakše je verovati da smo mi naci koji će te Srbe predati ustašama ali će ih Vučić odbraniti, kao što je odbranio ljude sa Kosova :( ako žele, neka veruju u to.

Zbog takvog stava, imamo sve ovo što imamo.. niko drugi nam nije kriv, do nas samih.

Пааа..... да би дата изјава о кривици била тачна и прецизна

ипак се мора узети у обзир количина и квалитет индивидуалности

као и средња вредност колектива .

Подпуно нероматична чињениц аали шташ ..тако је ...

Niko, koliko ja znam nije pozvao ljude iz RS da dođu i budu sa nama u protestima. Niko, koliko ja znam, nije tovario autobuse u BL. Jedino što ja znam, je da bi ljudima ovde u Srbiji značila podrška iz RS. Naravno, lakše je verovati da smo mi naci koji će te Srbe predati ustašama ali će ih Vučić odbraniti, kao što je odbranio ljude sa Kosova :( ako žele, neka veruju u to.
Мала исправка, ми уопште немамо неких недоумица шта би сте урадили ви блокадери или Вучић, урадили бисте апсолутно исто, као што сте радили и досад, а то је окретање главе на другу страну, стога и немамо никаквих очекивања од стране вас, чист рачун, дуга љубав.

Понављам ..АИ само је за Вашу послугу да вамнашироко разјасни смисао парабола....

Жао нам је што и после три деценије обитавања Ван РС имате тај медвеђо буковски принцип типа @miso6207
Погрешно си разумио, нисам ја ван РС 30 година, већ сам у Србији био најпослије прије тридесет година.
Дакле тај мој медвеђо-буковски принцип је незагађен страним утицајем.😉

Ne ne ne ja se sećam kada su bili izbori, ovde je bila salva uvreda na račun Srba iz RS, a sada ne smetaju kada blokiraju . A tim što ima preko 20 hiljada samo studenata.
Ti dvostruk aršini, ne idu sestro mila.
Ne treba poštovanje od istomišljenika ili bar sličnog već treba poštovati svačije mišljenje ako želiš biti poštovan .
A mi tupavi Srbi nemaju zajednički cilj sem retoričko na svoj način a drugo po definiciji je izdajničko.

Мала исправка, ми уопште немамо неких недоумица шта би сте урадили ви блокадери или Вучић, урадили бисте апсолутно исто, као што сте радили и досад, а то је окретање главе на другу страну, стога и немамо никаквих очекивања од стране вас, чист рачун, дуга љубав.
Vidiš koliko grešiš, ali mnogo. Ovo što ti nisi imao prilike da vidiš je zdrav nacionalizam. Nije bilo tako kada ste dolazili ovde posle ratova. I znam da i da se ne daj Bože opet nešto desi da bi opet u Srbiju. I niko vas ne bi terao odavde. To što su vam usadili u glavu je odlično odrađne propaganda koja je i do sada davala rezultata. Na žalost, teško je to promeniti kod ljudi koji sa strane samo posmatraju, čitaju propagandne objave i gledaju samo režimske medije :(

Vidi, meni tebe nije žao jer čovek je nesrećan jer tako hoće. To je za lečenje pa pokušaj.

Погрешно си разумио, нисам ја ван РС 30 година, већ сам у Србији био најпослије прије тридесет година.
Дакле тај мој медвеђо-буковски принцип је незагађен страним утицајем.😉

Разумевањете је логична варијабла и увек поседица обима и квалитете доступних константи .

Ne ne ne ja se sećam kada su bili izbori, ovde je bila salva uvreda na račun Srba iz RS, a sada ne smetaju kada blokiraju . A tim što ima preko 20 hiljada samo studenata.
Ti dvostruk aršini, ne idu sestro mila.
Ne treba poštovanje od istomišljenika ili bar sličnog već treba poštovati svačije mišljenje ako želiš biti poštovan .
A mi tupavi Srbi nemaju zajednički cilj sem retoričko na svoj način a drugo po definiciji je izdajničko.
Ja sam i tada komentarisala da ovaj režim rastura Srbe i razjedinjuje ih. Ne znam zašto to meni sada pišeš.

Back