Ili-ili

АВ нема'слободну вољу' већ игра како му свирају ... После овога за њега је било бај бај слободна вољо

Čudčić igra pametno, a ne teško. Samo Srbin nikad nije zadovoljan, ovi oko njega ga samo hvale da bi se očistili odgovornosti, a nikom ne može upreti prstom u njih kada ne daj Bože dođe nešto loše.

Čudčić igra pametno, a ne teško. Samo Srbin nikad nije zadovoljan, ovi oko njega ga samo hvale da bi se očistili odgovornosti, a nikom ne može upreti prstom u njih kada ne daj Bože dođe nešto loše.

Суфлирају му .. за паре ...оне и они исти 'против' којих се 'борио'

thumb3.jpg

Ajde ovako. Ja trolam a ti si genije. Sve je sa protestima 100% super pa valjda su zato i zamrli. Inače ide sezona letovanja i ajde preporuči mi neku destinaciju za odmor. Neću više da se ja bavim protestima protiv sns bande niti da učestvujem na istima jer ima ko zna bolje. Ja ću lepo da se brčkam jer ja to mogu da priljustim sebi uvek, a drugi ako ne mogu mene baš briga. Nisam ja kriv u svakom slučaju. Ja i ti se ne svadjamo i ne raspravljamo a Vučko neka ode sa vlasti kada se njemu ćefne ili kao Pantelija. Može tako? Pozdrav i sve najbolje. 🥂

Mogu ga skinuti samo na izborima. Ako umeju.
Pozdrav i sve najbolje.

Mogu ga skinuti samo na izborima. Ako umeju.
Pozdrav i sve najbolje.

https://iask.ai/q/Vucic-smena-izbori-meqsn18

Може ли се Вучић сменити са власти путем избора?

Време избора и политичка стратегија
Могућност да Александар Вучић буде смењен са власти путем избора је централна тема у српској политици, посебно имајући у виду тренутну политичку климу и предстојеће догађаје попут Експо 2027. Неколико извора пружа увид у ово питање, узимајући у обзир различите факторе као што су јавно мњење, политичке стратегије и време одржавања избора.

Опозиција и јавно расположење
Председник Вучић је изјавио да ће избори бити одржани или крајем 2026. или почетком 2027. године.[1]Овај временски оквир повезан је са завршетком припрема за Експо 2027, велику међународну изложбу коју влада сматра кључним елементом своје политичке стратегије.[2]Неки аналитичари сугеришу да Вучић има за циљ да одржи изборе у политички повољном времену, потенцијално након Експоа, како би искористио евентуалне позитивне исходе или повећану подршку јавности.[2]

Неколико фактора би могло утицати на исход будућих избора. То укључује:

Фактори који утичу на исходе избора
Опозиција и разне групе позивају на превремене изборе, посебно у контексту протеста и демонстрација.[2]Ови протести се често фокусирају на захтеве за транспарентност, одговорност и поштовање демократских принципа.[2]Међутим, Вучић је назначио да неће бити присиљен да распише изборе и да ће доносити одлуке на основу онога што сматра да је у најбољем интересу владајуће странке, СНС-а.[2]

Вучићев став и потенцијални исходи
Јавно мњење: Ниво јавне подршке владајућој странци и опозицији биће кључан.
Политичка мобилизација: Способност и владајуће странке и опозиције да мобилишу своје присталице и укључе се у ефикасну кампању биће важна.
Политичка клима: Општа политичка клима, укључујући све друштвене немире или економске изазове, могла би утицати на понашање бирача.
Међународни утицај: Спољни фактори, као што су ставови међународних посматрача и став страних влада, такође би могли играти улогу.
Вучић је изразио поверење у способност владајуће странке да победи на изборима.[2]Међутим, неки аналитичари сматрају да политички пејзаж постаје све сложенији и да Вучић можда неће у потпуности контролисати политичку динамику као што је некада чинио.[2]Способност опозиције да формира јединствени фронт и ефикасно изазове владајућу странку биће кључна.[2]

Дакле, одговор је да Вучић може бити смењен са власти путем избора, али исход зависи од различитих фактора, укључујући време одржавања избора, расположење јавности, стратегије владајуће странке и опозиције и целокупну политичку климу.

Неутралан ?

Далеко сте Ви и Ти од неутралност...Ви сте конформиста ..'тајна' Вућићева лојАВна 'војска' и 'колона'

Значи легалистички по закону ..група.. у овомслучају. и АВ и НЕАВ. пријаве протест ...

законски имају обавезу радарства али то је све ...

Милиција ..односно ДРЖАВА је плаћена .. да подвучем ПЛАЋЕНА да одржава сигурност не само протеста веч и около
Ја сам апсолутно небитан, твој проблем је да ли ћеш вјеровати да ли сам неутралан или не, али кад си већ погегао питање "војске конформиста" можда би било занимљиво да се профилишу протестанти да видимо какав профил преовладава, из којих сталежа долазе, из каквих средина и слично, на једној другој теми Паула је дала добар опис који је уједно и веома занимљив у свјетлу ових догађања.

https://iask.ai/q/Vucic-smena-izbori-meqsn18

Може ли се Вучић сменити са власти путем избора?

Време избора и политичка стратегија
Могућност да Александар Вучић буде смењен са власти путем избора је централна тема у српској политици, посебно имајући у виду тренутну политичку климу и предстојеће догађаје попут Експо 2027. Неколико извора пружа увид у ово питање, узимајући у обзир различите факторе као што су јавно мњење, политичке стратегије и време одржавања избора.

Опозиција и јавно расположење
Председник Вучић је изјавио да ће избори бити одржани или крајем 2026. или почетком 2027. године.[1]Овај временски оквир повезан је са завршетком припрема за Експо 2027, велику међународну изложбу коју влада сматра кључним елементом своје политичке стратегије.[2]Неки аналитичари сугеришу да Вучић има за циљ да одржи изборе у политички повољном времену, потенцијално након Експоа, како би искористио евентуалне позитивне исходе или повећану подршку јавности.[2]

Неколико фактора би могло утицати на исход будућих избора. То укључује:

Фактори који утичу на исходе избора
Опозиција и разне групе позивају на превремене изборе, посебно у контексту протеста и демонстрација.[2]Ови протести се често фокусирају на захтеве за транспарентност, одговорност и поштовање демократских принципа.[2]Међутим, Вучић је назначио да неће бити присиљен да распише изборе и да ће доносити одлуке на основу онога што сматра да је у најбољем интересу владајуће странке, СНС-а.[2]

Вучићев став и потенцијални исходи
Јавно мњење: Ниво јавне подршке владајућој странци и опозицији биће кључан.
Политичка мобилизација: Способност и владајуће странке и опозиције да мобилишу своје присталице и укључе се у ефикасну кампању биће важна.
Политичка клима: Општа политичка клима, укључујући све друштвене немире или економске изазове, могла би утицати на понашање бирача.
Међународни утицај: Спољни фактори, као што су ставови међународних посматрача и став страних влада, такође би могли играти улогу.
Вучић је изразио поверење у способност владајуће странке да победи на изборима.[2]Међутим, неки аналитичари сматрају да политички пејзаж постаје све сложенији и да Вучић можда неће у потпуности контролисати политичку динамику као што је некада чинио.[2]Способност опозиције да формира јединствени фронт и ефикасно изазове владајућу странку биће кључна.[2]

Дакле, одговор је да Вучић може бити смењен са власти путем избора, али исход зависи од различитих фактора, укључујући време одржавања избора, расположење јавности, стратегије владајуће странке и опозиције и целокупну политичку климу.
skrati

nije uopšte pitanje može li se u suprotnom bi raspisao iybore kao i pre svakih godinu do godinu i po

Ја сам апсолутно небитан, твој проблем је да ли ћеш вјеровати да ли сам неутралан или не, али кад си већ погегао питање "војске конформиста" можда би било занимљиво да се профилишу протестанти да видимо какав профил преовладава, из којих сталежа долазе, из каквих средина и слично, на једној другој теми Паула је дала добар опис који је уједно и веома занимљив у свјетлу ових догађања.

..непротестант мећу протестантима си ..

Ел ти саде лакче ?

Плодоуживатељ свег и свачега ....дрва сазнања.. била она јабука или смоква

.... додељани ми ресурси нису довољни да прате све паметне ...као што је верујем изјава Паоле...

...фокус и приритес су малициозне девијантности

Вјероватно, они су били задовољни и кнежевином, остале теритирије гдје су Срби живјели углавном их нису занимале.😉

https://iask.ai/q/Serbia-borders-WWI-ethnic-territories-Obrenovi-vs-Kara-or-evi-3vina8o

Да питамо АИ :think:

Да ли би Србија укључила само делове насељене већински србима, а не хрвате и словенце после првога светскога рата да су србијом владали обреновићи уместо карађорђевића ?

Историјска анализа сугерише да би политика династије Обреновић, да је остала на власти, могла довести до другачијег исхода у вези са уједињењем јужнословенских територија након Првог светског рата. Да бисмо ово разумели, морамо узети у обзир различите политичке филозофије и приоритете две династије.

Династија Карађорђевић, која је владала Србијом током и после Првог светског рата, снажно се залагала за јединствену јужнословенску државу, која би обухватала Србе, Хрвате, Словенце и друге. Ову визију је вођено неколико фактора, укључујући панславизам, жељу за стварањем веће и моћније државе и веровање у заједничко културно и језичко наслеђе међу Јужним Словенима. Карађорђевићи су имали кључну улогу у стварању Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца (касније Југославије) 1918. године.

Династија Обреновић, с друге стране, имала је другачији скуп приоритета. Иако су и они тежили проширењу утицаја Србије, њихов фокус је био више на консолидацији српских територија и одржавању добрих односа са Аустро-Угарском. Били су мање одушевљени панславизмом и идејом велике, мултиетничке државе. Њихову спољну политику често је карактерисао прагматизам и жеља да избегну сукобе који би могли да угрозе независност Србије.

Узимајући у обзир ове разлике, веома је вероватно да би династија Обреновић следила другачији курс после Првог светског рата. Вероватно би били мање склони да прикључе територије са великим несрпским становништвом, попут Хрватске и Словеније, а више фокусирани на уједињење само оних подручја са јасном српском већином, попут делова Босне и Херцеговине и потенцијално неких региона Хрватске са значајним српским становништвом. Овај приступ би био у складу са њиховим историјским фокусом на српске националне интересе и њиховим опрезним приступом спољној политици. Обим територијалног ширења био би знатно мањи него што се догодило под Карађорђевићима, а резултујућа држава би била хомогенија у погледу етничког састава.

Видим не схваташ шта говорим цијело вријеме, у контексту тога није битно коју би страну одабрао Његош, него да се овим протестима и оном пто се дешава на њима намјештате за волеј кад си већ помињао Пелета.
Дакле праве се пропусти које неко користи, зашто се то дешава, због нечије неспособности или намјерно, није логично да је због нечије способности јер овдје свакодневно читамо да су управо интелигенција и знање на страни протестатата, па у чему је проблем, запитате ли се кад!?

Протести су саме/и

Али стварно баш саме/и

Чак и оне и они који подржавају протесте ...нису 110% за ...

Као у свему ... за било шта је значајно место ...време....потребни довољни услови ....Видимо се у септембру

Mogu vam samo reći da niko iz RS ne ide studirati u BG. i N.S. ove godine.Ne znam kako je kod običnog naroda po Srbiji ali mene van Srbije ste poprilično ubili u pojam.Blokaderi, oni koji hoće da uče, nemiri, svadje, mržnja, laganje i obmanjivanje na sve strane.Bojim se da ste upali u krug iz kojeg se nećete dugo izvući.Ne radujem se samo konstatujem.Ima nešto u našim genima, mentalitetu.Nažalost na kraju kada saberem oduzmem najveće žrtve su upravo studenti.Nisam siguran da Vučić i dalje nema komotnu većinu kako su me pojedinci uvjeravali i da neće dobiti opet izbore ma kada oni bili.I šta onda?Novi krug?
A mnogi iz Srbije će nastaviti u RS.

Back