Ili-ili

Prejudiciranje (laž) da je bio genocid?
Ovo mi liči da se kao skriva eto taj "genocid".. pa ćemo ga sad "priznati". Sloboda se ne kupuje niti dobija na obmanama i lažima.
Lagerta, ovo može biti ozbiljna uvreda i zamolio bih te da olako ne shvataš neke stvari.
Ja sam postavila sasvim političko pitanje koje bi moglo da se nađe na dnevnom redu političara ovog regiona i EU. Hipotetički.

Targetiraš rodoljube koji brane državu?
Kao da su fašisti a ne..'
Ovo su tebi rodoljubi??? Brane državu?? Ovako?? Mislim da ja sa tobom nemam o čemu da polemišem ako ovakve pojave nazivaš rodoljubima. Ne znam kako bi reagovali da ovakvi ''rodoljubi'' dođu RS da vam brane države od vas samih....

Ja sam postavila sasvim političko pitanje koje bi moglo da se nađe na dnevnom redu političara ovog regiona i EU. Hipotetički.
Bolje nemoj.. neznaš koliko je nevinih ljudi na pravdi Boga osudjeno na desetine g zatvora, uglavnom što su samo Srbi a ne što su nešto uradili.

samo smo imali sankcije od 92 do 96te kada je skinut psoljni deo sankcija...

dali smo im 2000 do 3000 dobrovoljaca sto jeste malo s obzirom kolko nas ima...

ali zato su sve ostalo dobijali od srbije

bilo je iruznih stvari koje smo im ucinili. recimo sankcije 1994 u avgustu.

ali opet da nije bilo srbije ne bi postojali

no dobro, to je hvala
Тако је, РС је створена само захваљујући добровољцима из Србије (додуше већина тих је имала коријене са ових простора као и ти) и неколико шлепера брашна за које је додуше упитно да ли су били бесплатни јер ебига ми нисмо добијали џабе, све смо морали куповати. Могло би се потегнути и питање да ли би Србија постојала да није било пречана, заборављате да је за вријеме устанака против Турака логистика долазила од пречана под Аустроугарском влашћу, а помоћ у војсци и људству из Црне Горе и Босне, са друге стране
за вријеме устанка у Босни било је више Италијана него Срба из Србије.

Sama "fotografija" je provokacija.
1751216334562.png

Зашто је фотка ових "дивних" младића настала у "ћациленду" доживљава као провокација? Виђу их, ка уписани. :namcor:
Лица су сакрили да их "усташе" не препознају.

Kapuljaši.jpg

Generalno vollim svoj narod a idiota ima u svakom slučaju. Neko koristan neko samostalan. Politika je jedno, narod je drugo, Politika i razjedinjuje taj narod.
Naša težnja i cilj tj svakom Srbinu treba da bude da živimo u istoj državi. Danas smo raštrkani u tri i političari su uspeli da nas razbucaju. I treba međusobno da se pomažemo ili će biti da nas nema.
Džaba Srbiji sve ako ode RS , mnogi to ne razumeju al ajde oni nisu ćaci pa su valjda pametniji od nas
На жалост Срби никад нису били јединствени и не видим назнаку да ће се то у будућности промијенити, свједоци смо да су сваког дана подјеле све веће.

Najveći deo njih je iz DS-a, SPS-a, SRS-a i ostalih stranaka prešao u SNS još 2012 jer nisu znali kako do posla u struci. Stranačko zapošljavanje kod nas traje sigurno još od Slobe, a verovatno i pre toga. Kada se DS pojavio uveden je trend masovnog prebacivanja ljudi iz stranke u stranku tipa - ja sam neko mudo i dobiću žešće benefite ako u SNS dovedem svežu krv, mahom radnike i sliče koji neće ni znati da ću da zaradim i dobijem direktorsko mesto zbog njih. Takvi nisu znali da će morati da budu trpani po busevima, da će morati da odvajaju od plate za članarine i slično.
Prosto rečeno zajebali su ih jer nisu bili informisani šta ih čeka.

Znali su da uzimaju nešto što im ne pripada, znali su da je to uvek na nečiji račun. Baš ću da strepim što nisu informisani šta ih čeka s tom opcijom, a realno je da očekuju i bez da im se kaže. S dva grama mozga, ne treba višr.
Posebno ću se potresam za standardna moronska opravdanja takvih nesretnika tipa - imam ženu, decu, kornjaču, taštu... da im nešto cvile jj za ženu, decu, kornjaču, taštu... polomili bi se da im ne ostavljaju obakav svinjac od sistema.

To nije nikakva definicija ekstremnosti. Ekstremnost je impulsivnost, manjak razumevanja, brzopletost, brži jezik no pamet i slično.

To i kažem, za sve ove godine nema govora o nikakvoj brzopletosti, situacija jeste ili-ili. Odavno, još pre nego se (žv)alavi psiho uzvero na vlast.

Back