- Poruka
- 57.312
jadna majkoБоске, јесу ли ово "демокраЦке вриједности"?
Pogledajte prilog 1749326
eto, pa u srbiji nije vise problem izmedju naroda, u srbiji su suprostavljeni narod i rezim lopovski koji sam sebe sa krimosima brani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jadna majkoБоске, јесу ли ово "демокраЦке вриједности"?
Ja sam postavila sasvim političko pitanje koje bi moglo da se nađe na dnevnom redu političara ovog regiona i EU. Hipotetički.Prejudiciranje (laž) da je bio genocid?
Ovo mi liči da se kao skriva eto taj "genocid".. pa ćemo ga sad "priznati". Sloboda se ne kupuje niti dobija na obmanama i lažima.
Lagerta, ovo može biti ozbiljna uvreda i zamolio bih te da olako ne shvataš neke stvari.
Targetiraš rodoljube koji brane državu?Боске, јесу ли ово "демокраЦке вриједности"?
Ovo su tebi rodoljubi??? Brane državu?? Ovako?? Mislim da ja sa tobom nemam o čemu da polemišem ako ovakve pojave nazivaš rodoljubima. Ne znam kako bi reagovali da ovakvi ''rodoljubi'' dođu RS da vam brane države od vas samih....Targetiraš rodoljube koji brane državu?
Kao da su fašisti a ne..'
Bolje nemoj.. neznaš koliko je nevinih ljudi na pravdi Boga osudjeno na desetine g zatvora, uglavnom što su samo Srbi a ne što su nešto uradili.Ja sam postavila sasvim političko pitanje koje bi moglo da se nađe na dnevnom redu političara ovog regiona i EU. Hipotetički.
A ne osudjuješ provokatora?Ovo su tebi rodoljubi??? Brane državu?? Ovako?? Mislim da ja sa tobom nemam o čemu da polemišem ako ovakve pojave nazivaš rodoljubima. Ne znam kako bi reagovali da ovakvi ''rodoljubi'' dođu RS da vam brane države od vas samih....
Ali i dalje mi nisi odgovorio.Bolje nemoj.. neznaš koliko je nevinih ljudi na pravdi Boga osudjeno na desetine g zatvora, uglavnom što su samo Srbi a ne što su nešto uradili.
Kog provokatora??? Ko je ove pojave dirao?A ne osudjuješ provokatora?
Тако је, РС је створена само захваљујући добровољцима из Србије (додуше већина тих је имала коријене са ових простора као и ти) и неколико шлепера брашна за које је додуше упитно да ли су били бесплатни јер ебига ми нисмо добијали џабе, све смо морали куповати. Могло би се потегнути и питање да ли би Србија постојала да није било пречана, заборављате да је за вријеме устанака против Турака логистика долазила од пречана под Аустроугарском влашћу, а помоћ у војсци и људству из Црне Горе и Босне, са друге странеsamo smo imali sankcije od 92 do 96te kada je skinut psoljni deo sankcija...
dali smo im 2000 do 3000 dobrovoljaca sto jeste malo s obzirom kolko nas ima...
ali zato su sve ostalo dobijali od srbije
bilo je iruznih stvari koje smo im ucinili. recimo sankcije 1994 u avgustu.
ali opet da nije bilo srbije ne bi postojali
no dobro, to je hvala
Šta?Ali i dalje mi nisi odgovorio.
Sama "fotografija" je provokacija.Kog provokatora??? Ko je ove pojave dirao?
Auuu... važi. Prijatan dan ti želim.Sama "fotografija" je provokacija.
Који црни "родољуби", Бог те не ...? То су црнокапуљаши, батинаши, ловољуби.Targetiraš rodoljube koji brane državu?
Kao da su fašisti a ne..'
Mislim da nema svrhe, duboko u sns ideologiji je.Који црни "родољуби", Бог те не ...? То су црнокапуљаши, батинаши, ловољуби.
Jesu li pohapšeni, osudjeni?Који црни "родољуби", Бог те не ...? То су црнокапуљаши, батинаши, ловољуби.
Sama "fotografija" je provokacija.
Znači muslimanka iz Srbije te ne interesuje a studenti iz blokade je nahvališe?Cela procena ti je pogrešna, to je moje mišljenje.
Pa Hrkalka ti i hapšena i suđena, pomagala da melju ljude i sada ti je najveća junakinja sns-a , o čemu ti pričaš??Jesu li pohapšeni, osudjeni?
I ja mogu da je hvalim za većinu izrečenog. Iznela je svoj stav i ne zanima me što je muslimanka dokle god ona sebe doživljava kao građanku zemlje Srbije.Znači muslimanka iz Srbije te ne interesuje a studenti iz blokade je nahvališe?
Nije li te iole sramota i griža savjesti što su neki nasamareni i zavedeni mladi životi završili u zatvoru?
На жалост Срби никад нису били јединствени и не видим назнаку да ће се то у будућности промијенити, свједоци смо да су сваког дана подјеле све веће.Generalno vollim svoj narod a idiota ima u svakom slučaju. Neko koristan neko samostalan. Politika je jedno, narod je drugo, Politika i razjedinjuje taj narod.
Naša težnja i cilj tj svakom Srbinu treba da bude da živimo u istoj državi. Danas smo raštrkani u tri i političari su uspeli da nas razbucaju. I treba međusobno da se pomažemo ili će biti da nas nema.
Džaba Srbiji sve ako ode RS , mnogi to ne razumeju al ajde oni nisu ćaci pa su valjda pametniji od nas
zasto mene ?Nije li te iole sramota što su neki nasamareni i zavedeni mladi životi završili u zatvoru?
Najveći deo njih je iz DS-a, SPS-a, SRS-a i ostalih stranaka prešao u SNS još 2012 jer nisu znali kako do posla u struci. Stranačko zapošljavanje kod nas traje sigurno još od Slobe, a verovatno i pre toga. Kada se DS pojavio uveden je trend masovnog prebacivanja ljudi iz stranke u stranku tipa - ja sam neko mudo i dobiću žešće benefite ako u SNS dovedem svežu krv, mahom radnike i sliče koji neće ni znati da ću da zaradim i dobijem direktorsko mesto zbog njih. Takvi nisu znali da će morati da budu trpani po busevima, da će morati da odvajaju od plate za članarine i slično.
Prosto rečeno zajebali su ih jer nisu bili informisani šta ih čeka.
To nije nikakva definicija ekstremnosti. Ekstremnost je impulsivnost, manjak razumevanja, brzopletost, brži jezik no pamet i slično.
I to kaže - ko?Зашто је фотка ових "дивних" младића настала у "ћациленду" доживљава као провокација? Виђу их, ка уписани.
Лица су сакрили да их "усташе" не препознају.
Pogledajte prilog 1749328