- Poruka
- 30.336
Mrzi me a i tako je ja zovem na instagramuPromeni u Hrkalović, Hrka je drugo. Raspomamiće se sendvičari.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzi me a i tako je ja zovem na instagramuPromeni u Hrkalović, Hrka je drugo. Raspomamiće se sendvičari.
da nije bilo te vojske danas bi to bila unitarijaНе сваком већ само активном саставу, то и јесте био један од проблема јер то није била војска Српске већ оног ко их плаћа.
Сем тога какве смо користи имали ми осталих 99,9 посто грађана од тога што је тај неки минорни дио примао плате и пензије из Србије?
Jesu li pohapšeni, osudjeni?
Postoji jedna malaa malecna sitničica (pleonazamBrojanje je sustina pojma "elita", ako je elita u vecini onda izraz gubi smisao. Dakle elitisti samim tim sto se tako kvalifikuju naglasavaju da su u ogromnoj manjini.
Pravoslavlje nema veze sa ovim što ja pišem po tom bi trebao da poštujem šiptara pravoslavca što se šepuri po Kosmetu već po izrečenoj misli a ko misli da smo mi genocidni nek jede go.vna.Je l ćeš jednom da shvatiš da cenim ljude a ne pripadnosti? Možemo da ne mislimo isto ali da te zauvek cenim kao čoveka. Probajte i vi, nije teško, pravoslavlje se na tome i zasniva Sale ili grešim?
Чему генерализације капетане, ја немам никакву жељу да долазим у Србију чак ни туристички, а камоли због нечег другог управо због тог вашег става.pa dobro, nemojte onda kao u torovima upadati u autobuse na mitinge u srbiju
drzte se tamo, podalje
E ovako se nameće mišljenje: uzmeš nečiji stav, izvučeš samo ono što ti se nije svidelo i od nekoga praviš ustašu, baliju i slično..Evo Lagerta više ceni blokaderku muslimanku koja nagrdi Srbe nego tebe i mene koji se ne slažemo sa tom njihovom borbom.
Strašno
onda nas mani svojih komentara i savetaЧему генерализације капетане, ја немам никакву жељу да долазим у Србију чак ни туристички, а камоли због нечег другог управо због тог вашег става.
Pa zar mala nije balija ako kaže da smo genocidni.E ovako se nameće mišljenje: uzmeš nečiji stav, izvučeš samo ono što ti se nije svidelo i od nekoga praviš ustašu, baliju i slično..![]()
Eh ti zbog nekoliko hrabriša sa farme pardon foruma nećešЧему генерализације капетане, ја немам никакву жељу да долазим у Србију чак ни туристички, а камоли због нечег другог управо због тог вашег става.
На жалост Срби никад нису били јединствени и не видим назнаку да ће се то у будућности промијенити, свједоци смо да су сваког дана подјеле све веће.
Eh ti zbog nekoliko hrabriša sa farme pardon foruma nećeš
Dođi u NS da popijemo kafu tursku![]()
Mrzi me a i tako je ja zovem na instagramu![]()
U da, idem da menjam.Ma ja to zato što je Dijana Hrka majka jednog od poginulih pod nadstrešnicom. Sendvičari se uveliko izdrkavaju nad njom, pa ko rekoh da se ne daje municija ovde prisutnim botinama.
Za Hrknutu me zabole najstrašnije, može i buldožer da pređe preko nje, nije šteta.
Umrećeš glup što i nije neka šteta.Подела Србије је на Једну групу која живи од продаје дроге и оружја , а друга неће продају дроге и оружја ....
Са првом групом Мафијаша су пословно и породично повезане/ни конформисткиње/ти па лојално 'бране'
и уместо да се сами логично сврстају у другу групу то неће јер сви пословни контакти су са Мафијашима
и не гаде се на 'њихов' новац ( добијен од кредита )
Најсвежији пример је грађевинска мафија која је енормно увећала рачун реновирања Железничке у НовомСаду и зарадила на томе .
Зато тим 'првима' неодговара 'србија да стане' ...јер сви мртви из друге групе су за њих 'подношљиве жртве'
које 'руше државу'
Министар Војске и Полиције . Наркоман Вулин . Уцењен плеви башту у Јовањици
Подпуно је логично да @miso6207 или некакав сличан који довози пластинике Јовањици ....Шлеперима
...у принципу
не занима одакле Јовањици новац ..просто јер му треба да купи кола...купи пешење ..роштиљ и изведе требе на бамбусање
![]()
![]()
Ти не схваташ поенту, она је из Србије дакле Српкиња нема везе што је Бошњакиња, а ја нисам Србин јер нисам из Србије већ из Босне, стога је логично да је њој више стало до добробити српског народа него мени.Znači muslimanka iz Srbije te ne interesuje a studenti iz blokade je nahvališe?
A jbg bila nekada turska dok se nismo latinizovali. Sad je domaća.Кафа се каже Домаћа
Тако где год да одеш нећеш никога увредити ...
Zasto bi bili jedinstveni sa SNS-ovcima?На жалост Срби никад нису били јединствени и не видим назнаку да ће се то у будућности промијенити, свједоци смо да су сваког дана подјеле све веће.
A jbg bila nekada turska dok se nismo latinizovali. Sad je domaća.
Ти не схваташ поенту, она је из Србије дакле Српкиња нема везе што је Бошњакиња, а ја нисам Србин јер нисам из Србије већ из Босне, стога је логично да је њој више стало до добробити српског народа него мени.![]()
Znam to je evropski ispran mozak, a ta mala bi te preklala samo kad bi joj se ukazala prilika čim javno nas proziva.Ти не схваташ поенту, она је из Србије дакле Српкиња нема везе што је Бошњакиња, а ја нисам Србин јер нисам из Србије већ из Босне, стога је логично да је њој више стало до добробити српског народа него мени.![]()
Dobijem po pičciИди у Грчку.. па тражи Турску кафу ...Турску баклаву ....па да видиш чуда
Umrećeš glup što i nije neka šteta.
Па то је управо то, није ми јасно како смо се ми уопше издефинисали као народ, кад су увијек највише гледају ти племенски интереси без жеље да се нађе компромис и заједнички циљ.Evo Lagerta više ceni blokaderku muslimanku koja nagrdi Srbe nego tebe i mene koji se ne slažemo sa tom njihovom borbom.
Strašno
Koja bre elita kad nam još slama viri iz dupeta.Brojanje je sustina pojma "elita", ako je elita u vecini onda izraz gubi smisao. Dakle elitisti samim tim sto se tako kvalifikuju naglasavaju da su u ogromnoj manjini.