Ili-ili

Pa Hrkalka ti i hapšena i suđena, pomagala da melju ljude i sada ti je najveća junakinja sns-a , o čemu ti pričaš??
Мало се "заиграла", залутала ко гускица у магли, али је ипак одабрала "праву" страну. Знаш ли ти колико перача прозора погине свака 2 минута у САД? :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Твоја ћаци екипа. Колико су се они "васташа" нагледали у Београд, то ни Западна Херцеговина неће родиТ (само за Симелу Пушајлића) никад!
Nije moja.. vaša je.
Legalna, zakonita koji samo hoće da uče a ne da destabilizuju Srbiju.

Juče si čitav dan pozivao na ustanak, pobunu.. još i lažeš.
na vanredne izbore koje ste raspisivali svakih godinu do godinu i po a sada ne smete

a to su vase mantre ustanak, grajdanski rat...

1751216749200.png

Znali su da uzimaju nešto što im ne pripada, znali su da je to uvek na nečiji račun.
Kako su znali? Dobili su mahom neka jednostavna radna mesta, a bar 90% takvih mora efektivno da radi na takvim radnim mestima, ne mogu da zabušavaju i bune se jer će biti smenjeni lojalnijim ljudima. Lekari, profesori, inženjeri i sl. profesije?
Zabušavaju mahom oni na visokim pozicijama - menadžment i slični, imao sam to više puta videti.

I pljuje po toj državi da smo mi Srbi genocidni, e pa okej nisam znao da imaš isto mišljenje
Samo je ti hvali

Nismo mi zaslužili bolje
Je l ćeš jednom da shvatiš da cenim ljude a ne pripadnosti? Možemo da ne mislimo isto ali da te zauvek cenim kao čoveka. Probajte i vi, nije teško, pravoslavlje se na tome i zasniva Sale ili grešim?

a imo si cim platiti jel ?
pa svaku penziju i platu oficiru rep srpske je placala srbija

pricas detinjarije
Не сваком већ само активном саставу, то и јесте био један од проблема јер то није била војска Српске већ оног ко их плаћа.
Сем тога какве смо користи имали ми осталих 99,9 посто грађана од тога што је тај неки минорни дио примао плате и пензије из Србије?

На жалост Срби никад нису били јединствени и не видим назнаку да ће се то у будућности промијенити, свједоци смо да су сваког дана подјеле све веће.
Evo Lagerta više ceni blokaderku muslimanku koja nagrdi Srbe nego tebe i mene koji se ne slažemo sa tom njihovom borbom.
Strašno

Back