Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Kuba,Maldivi,Sejseli.Zbog cega-pesak,more,leto... )))Amazonija,Severni Pol...itd.Ima ih bas mnogo...
Da li biste isli na Severni Pol ili Aljasku zimi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Halong Bay u severnom Vijetnamu, jer prošli put nisam stigao. Chiang mai pod obavezno, drugi grad po veličini na Tajlandu kažu fenomenalna hrana i hramovi u džungli, pa Angkor Vat u Kambodži jer je čudo. Zatim recimo ostrvo Taha u Francuskoj Polineziji. Kažu da vazduh miriše na vanilu onako stvarnoZavisi,nesto sto me zanima mogu godinama unapred gledati,planirati sta obici,videti,koliko para,sta,gde,na neke sam ono otisla i neplanski,nedelju dana unapred,recimo u Italiju produzeni vikend i tako to.
Desavalo se mnogo puta dok sam zivela u HUN da se probudim ujutru i resim/mo da odemo posle jutarnje kafe negde na oko 200-300km za vikend.
Duza,dalja putovanja,pogotovo zbog cene letova sam planirala ono skoro godinu dana unapred kupljena avionska karta.
Od kada sam opet u SRB vala tesko mi bilo sta planirati iskreno + ova situacija sada
Koja vam je najegzoticnija destinacija koju biste posetili i zbog cega? Ne mislim drzavu,vec konkretno mesto.
Valjda su plantaže iste tu. To je o onom nizu Tahiti, Bora Bora...zatim Madagaskar jer kažu da je čudo prirode,pa Sejšele jer kažu da je prelepo, pa Kjoto u Japanu jer je poseban vajb...ma idi bre ima toga...
Na S. pol ne, na Aljasku možda leti jer je priroda čarobna ali ipak...Kuba,Maldivi,Sejseli.Zbog cega-pesak,more,leto... )))Amazonija,Severni Pol...itd.Ima ih bas mnogo...
(moj kolega je ziveo dve godine na Aljasci,i zaista je bio odusevljen prirodom i leti i zimi...)Na S. pol ne, na Aljasku možda leti jer je priroda čarobna ali ipak...
Gde nikako ne biste otišli?