Igrajmo se pitanjima

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi,nesto sto me zanima mogu godinama unapred gledati,planirati sta obici,videti,koliko para,sta,gde,na neke sam ono otisla i neplanski,nedelju dana unapred,recimo u Italiju produzeni vikend i tako to.
Desavalo se mnogo puta dok sam zivela u HUN da se probudim ujutru i resim/mo da odemo posle jutarnje kafe negde na oko 200-300km za vikend.
Duza,dalja putovanja,pogotovo zbog cene letova sam planirala ono skoro godinu dana unapred kupljena avionska karta.
Od kada sam opet u SRB vala tesko mi bilo sta planirati iskreno + ova situacija sada :mrgreen:
Koja vam je najegzoticnija destinacija koju biste posetili i zbog cega? Ne mislim drzavu,vec konkretno mesto.
Halong Bay u severnom Vijetnamu, jer prošli put nisam stigao. Chiang mai pod obavezno, drugi grad po veličini na Tajlandu kažu fenomenalna hrana i hramovi u džungli, pa Angkor Vat u Kambodži jer je čudo. Zatim recimo ostrvo Taha u Francuskoj Polineziji. Kažu da vazduh miriše na vanilu onako stvarno :lol: Valjda su plantaže iste tu. To je o onom nizu Tahiti, Bora Bora...zatim Madagaskar jer kažu da je čudo prirode,pa Sejšele jer kažu da je prelepo, pa Kjoto u Japanu jer je poseban vajb...ma idi bre ima toga...:lol:

Poslednja izmena:
Indija me užasava. Tačnije Indijci. Recimo da me njihova kultura i ponašanje uvek sablazne onako do srži kada ih sretnem u čoporima. Mislim ne sudim samo konstatujem da nije za mene :mrgreen:
Radije ću da gledam pingvine i foke kako ne rade ništa u iglou i da se krijem od belij medveda :lol:

Jel vas je neka nacija onako kolektivno kao narod baš dojmila?

Hmmm evo ne znam,mislim da su ljudi ljudi svuda,ima ih svakakvih.Da bih imala bolji osecaj trebala bih da budem negde duze vreme,provedem sa njima neko vreme,radim,druzim se,zivim.
Meni su eto recimo neki balans iskreno prijatnih ljudi,nenapadni a opet normalno radoznali bili Kinezi,ali ovi iz unutrasnjosti Kine,sa tradicijom.
Nekako mi je umirujuca sva ta kultura,prebogata je u svakom smislu.
Onaj Hong Kong mi je uzas.
Filipinci su mi onako veoma prijatni i cedni,takodje ne prenapadni,opet ne oni u Manili.
Na mnogim mestima nisam bila a verujem da bi mi se svideli ovi Kubanci :mrgreen:
Da li imate neki strah vezan za putovanja?

Poslednjih par godina volim povremeno da odem u restoran.Bitan mi je i ambijent.Ukoliko je sve metalno,plasticno,nagurano ne bih usla ni da je najbolja hrana na svetu.Ne podnosim guzvu i kada mi ljudi dahcu za vratom.Rekla bih cak da mi hrana nije presudna kod odabira restorana,bitno je da je solidna,nasuprot toga da je na lepom zelenom mestu po mogucstvu drveni ambijent,bastica,pored reke,jezera,mirno,ususkano sa dragim ljudima.
Vi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back