Igrajmo se pitanjima

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao vlasniku svog posla teško je odrediti :lol:. Ako nema preke potrebe često pre deset i ne odem u firmu(zvanično radimo od 8), a onda u 12 sam na terenu (čitaj u kafiću :lol: ) pa dođem u pola tri u firmu da ih prebrojim čisto pro forme da se ne opuste i onada u 3 zbrišem kući(radimo do 16).
A nekad opet ne spavam i ne dižem glavu od laptopa radeći 24/7 ali bukvalno. Na stranu što i kada nisam na poslu ja često moram da mislim o poslu.

Sa jedne strane mi nedostaje da radim u nekoj firmi od 8-16 i da se samo isključim posle....ali sa druge strane ne bih mogao da trpim nekoga iznad sebe ili da molim za slobodan dan,odmor ili sl.

A vi?

Zavisi,nesto sto me zanima mogu godinama unapred gledati,planirati sta obici,videti,koliko para,sta,gde,na neke sam ono otisla i neplanski,nedelju dana unapred,recimo u Italiju produzeni vikend i tako to.
Desavalo se mnogo puta dok sam zivela u HUN da se probudim ujutru i resim/mo da odemo posle jutarnje kafe negde na oko 200-300km za vikend.
Duza,dalja putovanja,pogotovo zbog cene letova sam planirala ono skoro godinu dana unapred kupljena avionska karta.
Od kada sam opet u SRB vala tesko mi bilo sta planirati iskreno + ova situacija sada :mrgreen:
Koja vam je najegzoticnija destinacija koju biste posetili i zbog cega? Ne mislim drzavu,vec konkretno mesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back