PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
Sasa Ilic vs Milos Ninkovic 
Ovo zavisi od toga ko za koga navija
Ovo zavisi od toga ko za koga navija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuuu brate Robbena vidimo sasvim drugim ocima...neznam otkud ti to da je ikada bio klasican trkac coveku je zalepljena lopta za nogu a uz to ima tako ostre pokrete da je prosto enigma najjace kad kazu uvek ih yebe na istu foru pa bas za to jer ima neverovatan spoj kontrole i ostrine...protiv njega jednostavno nema resenja kako got da postavis ekipu kako got ga pokusas zatvoriti znas da ce ti izjebati odbranu i sebi sigurno stvoriti 3 4 canse na utakmicu ako na taj dan "Boga spomene" sigurno ce te unistiti jedina mana u je sto je sebican da je to uspeo da uskladi sa igrom siguran sam da bi njegovo ime danas spominjali zajedno sa Mesijem i Ronaldom isto tako nemoj zaboraviti kolko je imo povreda u Realu pa mu je karijera dovedena u pitanje...Bilo kako bilo meni posle Messija i Ronalda najopasniji igrac sem sto mi je mnogo gotivniji od Ronalda...anyway svako ima svoje vidjenje samo sam bas moro i ja svoje izneti kad je on upitanju
...
Anri ili Sevchenko
Terry ili Ferdinand
Larsson ili Mario Zardel(dve gol masine legende a cesto zaboravljene)
Koku ili Zilberto Silva(u svoje vreme pojam igraca na tim pozicijama a opet cesto zaboravljeni...)
Sasa Ilic vs Milos Ninkovic
Ovo zavisi od toga ko za koga navija![]()
Govorim za period u Celsiju,tako mi se barem cini.... nije los Roben, oko proslog svetkog je bas dobar bio,medjutim povrede su ga zezale celu karijeru i nije pokazao mnogo,trenutno je opasniji Riberi....Roben ima tehniku daleko od toga da nema,ali je malo predvidiv zbog forsiranja leve noge.....
Sevcenko je moj omiljeni igrac,tako da moj glas ide njemu,cak i da je Anri realno bio bolji iz nekih uglova, Seva is no 1.....
Blagu prednost Ferdinandu ne znam zasto , tu su negde bili obojica,sad su daleko od onoga pre.....
Ma Henrik bre, znao je da ga metne kako je hteo.....
Ovo zadnje si lepo uporedio, moj glas ide Kokuu, vise sam voleo taj holandski tip veznjaka, kasnije je Bomel bio neuspesna kopija.....
Trezege vs Vieri?
Adriano vs Robinjo?
Baraha vs Valeron?
Diego vs Snajder
Eto'o vs Drogba
Zidan vs Ronaldinho
Beckham vs Figo
Aj malo sad sudar titana![]()
Diego vs Snajder
Eto'o vs Drogba
Zidan vs Ronaldinho
Beckham vs Figo
Aj malo sad sudar titana![]()
Diego veci talenat, Snajder bolji igrac
Sta sad da kazem, nek bude Drogba za nijansu
Ronaldinjo
Figo definitivno
Sta kazete za David Silva vs Huan Mata ? Po meni Silva
Snajder, Diego je bio mozda talentovaniji ali na kraju nije pokazao mnogo,nije ni Snajder dao maksimum,ali je ostavio bolji trag
Drogba je verovatno uspesniji,samostalniji igrac,ali sam ja vise gotivio Etoa
Ipak Zidan,njegov mozak ,njegova filozofija to se ne ponavlja, Dinjo je bio carobnjak,ali ipak Zizu je top top....a i statisticki je imao bolju karijeru
Figo,premda su oba bila cenjena vise nego sto su zaista vredela,ipak Figo je bio vise fudbaler
Oven vs Runi?
Dajsler vs Visente?
Salgado vs Zambrota?
Delvekio vs Di vaio?
Fiore vs Sinjori?
di livio vs van bronkhorst?
Anelka vs Sise?
Peti vs Albertini?
Kantona vs Shirer
Matic vs Buskec
Kanu vs Adebajor
Za Roberto vs Sedorf vs Veron
Vidic vs Stam
Verati vs Gundogan
Kantona vs Shirer
Matic vs Buskec
Kanu vs Adebajor
Za Roberto vs Sedorf vs Veron
Vidic vs Stam
Verati vs Gundogan
Admiral sta mislis izmedju ove dvojice?...Meni je Arda strasno gotivan...A Rojs je objasnio prosle sezone...
Arda Turan vs Rojs
Savo Milosevic vs Darko Kovacevic
Nemanja Matic vs Slavisa Jokanovic
Mijatovic vs Suker
Di Natale vs Luka Toni
Inzagi vs Vijeri
John Carew (nisam znao kako prezime da mu napisem) vs Zigic
Toti vs Dzerard
Rojs , mozda zato sto sam ga vise gledao,a i vise je postigao do sad....
Remzi vs Vilsir?