Igrač X vs Igrač Y

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam se igrac vise dopada?

• Lionel Messi

• Cristiano Ronaldo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nine covece jesi normalan hahahah :D salim se od Piksija na ovamo Sasa Ilic je igrac sa najboljim zavrsnim pasom...Mislim da je Nine bolji na loptu i da ga povrede nisu sprecile danas bi o njemu pricali kao o velikanu naseg fudbala...

Uuuu brate Robbena vidimo sasvim drugim ocima...neznam otkud ti to da je ikada bio klasican trkac coveku je zalepljena lopta za nogu a uz to ima tako ostre pokrete da je prosto enigma najjace kad kazu uvek ih yebe na istu foru pa bas za to jer ima neverovatan spoj kontrole i ostrine...protiv njega jednostavno nema resenja kako got da postavis ekipu kako got ga pokusas zatvoriti znas da ce ti izjebati odbranu i sebi sigurno stvoriti 3 4 canse na utakmicu ako na taj dan "Boga spomene" sigurno ce te unistiti jedina mana u je sto je sebican da je to uspeo da uskladi sa igrom siguran sam da bi njegovo ime danas spominjali zajedno sa Mesijem i Ronaldom isto tako nemoj zaboraviti kolko je imo povreda u Realu pa mu je karijera dovedena u pitanje...Bilo kako bilo meni posle Messija i Ronalda najopasniji igrac sem sto mi je mnogo gotivniji od Ronalda...anyway svako ima svoje vidjenje samo sam bas moro i ja svoje izneti kad je on upitanju
:D...

Anri ili Sevchenko
Terry ili Ferdinand
Larsson ili Mario Zardel(dve gol masine legende a cesto zaboravljene)
Koku ili Zilberto Silva(u svoje vreme pojam igraca na tim pozicijama a opet cesto zaboravljeni...)

Govorim za period u Celsiju,tako mi se barem cini.... nije los Roben, oko proslog svetkog je bas dobar bio,medjutim povrede su ga zezale celu karijeru i nije pokazao mnogo,trenutno je opasniji Riberi....Roben ima tehniku daleko od toga da nema,ali je malo predvidiv zbog forsiranja leve noge.....

Sevcenko je moj omiljeni igrac,tako da moj glas ide njemu,cak i da je Anri realno bio bolji iz nekih uglova, Seva is no 1.....
Blagu prednost Ferdinandu ne znam zasto , tu su negde bili obojica,sad su daleko od onoga pre.....
Ma Henrik bre, znao je da ga metne kako je hteo.....

Ovo zadnje si lepo uporedio, moj glas ide Kokuu, vise sam voleo taj holandski tip veznjaka, kasnije je Bomel bio neuspesna kopija.....

Trezege vs Vieri?
Adriano vs Robinjo?
Baraha vs Valeron?

Sasa Ilic vs Milos Ninkovic :D

Ovo zavisi od toga ko za koga navija ;)

Ne zavisi od toga....
Sasa Ilic je generalno vise postigao do sad,ali je i zavrsio svoje, Ninkovic je verovatno bio veci potencijal,ali nece ni on da pokaze nesto znacajno
Za nase uslove to su bili dobri igraci,ipak pokazalo se da su u evropskim okvirima nista posebno....

Ajde jedno klupsko za tebe: Ivic vs Vukic?

Govorim za period u Celsiju,tako mi se barem cini.... nije los Roben, oko proslog svetkog je bas dobar bio,medjutim povrede su ga zezale celu karijeru i nije pokazao mnogo,trenutno je opasniji Riberi....Roben ima tehniku daleko od toga da nema,ali je malo predvidiv zbog forsiranja leve noge.....

Sevcenko je moj omiljeni igrac,tako da moj glas ide njemu,cak i da je Anri realno bio bolji iz nekih uglova, Seva is no 1.....
Blagu prednost Ferdinandu ne znam zasto , tu su negde bili obojica,sad su daleko od onoga pre.....
Ma Henrik bre, znao je da ga metne kako je hteo.....

Ovo zadnje si lepo uporedio, moj glas ide Kokuu, vise sam voleo taj holandski tip veznjaka, kasnije je Bomel bio neuspesna kopija.....

Trezege vs Vieri?
Adriano vs Robinjo?
Baraha vs Valeron?

Ovo prvo Vieri vise je sam mogo da napravi iz nicega da izvuce nesto iako je Trezege bolji strelac i imao je osecaj za gol...Vise gotivim takve napadace robusne poput Vierija, Drogbe nego ove sto cekaju samo da je cusnu u gol :D
Adriano brate...Ako je ikada postojao napadac bez mane to je L'Imperatore taj je bukvalno imao sve snaga sut, skok, tehnika, brzina, dribling...Kada se on pojavio i osvojio sa Brazilom Copa Ameriku Brazil je preko noci zaboravio Ronalda...Ali ****** kazem imao je sve al nije imao glavu da sve to iznesne...Bilo kako bilo mnogo bolji od Robinja iako Robinjo kada se pogleda njegova karijera to deluje dosta ozbiljnije od Adriana koji se 'vraca fudbalu stalno' Robinjo je uvek ostao samo veciti talenat i ni u jednom periodu svoje karijere nije bio jedan od najboljih na svetu...Dok je Adriano to ipak bio doduse mozda svega dve sezone...Inace moj omiljeni igrac iz tog perioda tih ranih 2000tih...
Ovo zadnje pa dosta drukciji tip igraca Baraha je box to box dok je Valeron igrac u mestu 10 smeker... Gotivniji mi je bio Valeron...Ali Baraha je ozbiljniji igrac bio je jedan od najbitnijih u Valensiji kad su igrali finale LS...ako se dobro secam on je dao gol koji je izacio Lids...

Poslednja izmena:
Diego vs Snajder
Eto'o vs Drogba
Zidan vs Ronaldinho
Beckham vs Figo

Aj malo sad sudar titana ;)

Snajder, Diego je bio mozda talentovaniji ali na kraju nije pokazao mnogo,nije ni Snajder dao maksimum,ali je ostavio bolji trag
Drogba je verovatno uspesniji,samostalniji igrac,ali sam ja vise gotivio Etoa
Ipak Zidan,njegov mozak ,njegova filozofija to se ne ponavlja, Dinjo je bio carobnjak,ali ipak Zizu je top top....a i statisticki je imao bolju karijeru
Figo,premda su oba bila cenjena vise nego sto su zaista vredela,ipak Figo je bio vise fudbaler

Oven vs Runi?
Dajsler vs Visente?
Salgado vs Zambrota?
Delvekio vs Di vaio?
Fiore vs Sinjori?
di livio vs van bronkhorst?
Anelka vs Sise?
Peti vs Albertini?

Snajder, Diego je bio mozda talentovaniji ali na kraju nije pokazao mnogo,nije ni Snajder dao maksimum,ali je ostavio bolji trag
Drogba je verovatno uspesniji,samostalniji igrac,ali sam ja vise gotivio Etoa
Ipak Zidan,njegov mozak ,njegova filozofija to se ne ponavlja, Dinjo je bio carobnjak,ali ipak Zizu je top top....a i statisticki je imao bolju karijeru
Figo,premda su oba bila cenjena vise nego sto su zaista vredela,ipak Figo je bio vise fudbaler

Oven vs Runi?
Dajsler vs Visente?
Salgado vs Zambrota?
Delvekio vs Di vaio?
Fiore vs Sinjori?
di livio vs van bronkhorst?
Anelka vs Sise?
Peti vs Albertini?

Po meni Oven iako nije ispunio ono sto se ocekivalo od njega... Runi mi je bio bolji dok je bio mladji delovo je opasnije bio nadahnutniji ocekivalo se od njega da postane vodja al izgleda da nije to...Engleska reprezetacija je smesna a opet se nije nametnuo kao vodja... Van Persi je united vuko kad je bilo tesko tako da ja nesto nemirisem Runija...
Jojjjj odakle ih izvadi svaka cast brate Sebastijan Dajzler sve je imo dok ga depreseija nije spucala heheh kompletniji igrac od Visentea al opet VIsente je ono imo nesto sto ga da ovaja od ostalih...retko gotivan igrac ta tehnka i ostrina al povrede su ga sprecile da pokaze sta sve moze...
Zambrota bolji pojam od igraca Salgado je bio dobar al i krkan kao i dosta bekova...
Delvekio mnogo gotivniji ludak secam se ko klinac da Nesti nikako nije lezo Delvekio za cuvat uvek ga izyebe e Nesta jedan od najboljih odbrambenih a ne lezi mu Delvekio igrac koji je nesto iznad proseka
Sinjori stariji al jednostavno veci majstor
Van Bronhorst duze je trajo i bio bitniji faktor u timovima u kojima je igro...a i za reprezentaciju covek je igro na proslom Svetskom i nosio kapitensku kako mi se cini...Neznam nevolim te Italijanske orace nedefinisane poput njega danas ovog Pepea...:D
Anelka je gotovo u svim segementima bolji fudbaler nego Sisse ali ja nikako nevolim te igrace koji nemaju nikakvu strast prema igru zabio gol u finalu LS il promasio penal on to isto dozivljava svejedno mu dok je SIsse potpuno drukciji imo je neverovatno fizicke predispozicije da nije imo dve onako stravicne povrede ko zna gde bi mu bio kraj...
Kolko Di Liva negotivim tolko Albertinija gotivim majstor pas kao rukom...AL dobar je i Peti nema sta...mada vise gotivim Albertinija

Poslednja izmena:
Kantona vs Shirer
Matic vs Buskec
Kanu vs Adebajor
Za Roberto vs Sedorf vs Veron
Vidic vs Stam
Verati vs Gundogan

Iako Je Kantona harizmaticniji i poznatiji po stvarima van terena, Sirer je ipak veca legenda jer kad kazes Njukastl prvi igrac koji ti padne na pamet je upravo on.
Bolja kontrola lopte, bolja tehnika, sut, pregled igre... mada je Buskets igrao u jacoj ligi i u najjacem timu pa smo ga vise pratili. Video bih ga kako bi igrao bez madjionicara iz Barselone kakav bi igrac bio.
Nvankvo je jedno vreme bio moj omiljeni igrac dok je igrao u Arsenalu i na svetskim prvenstvima gde mi je Nigerija bila najsimpaticnija reprezentacija predvodjena Milutinovicem sa JJ Okocom, Amokacijem, Dzordz Finidijem i ostalima. Fantasticna ekipa.
Sedorf iz jednog razloga a to je da gde god je igrao igrao je na istom nivou i nije mu bio potreban period adaptacije vec je odmah od starta gazio. Kompletan veznjak.
Nije ni potrebno komentarisati igraca koji ide glavom gde ni ludak ne bi nogom i klasicnu balvancinu koja je imala samo snagu i od toga skoro nista vise.
Zadnji par ne bih komentarisao jer favorita nemam.

Kantona vs Shirer
Matic vs Buskec
Kanu vs Adebajor
Za Roberto vs Sedorf vs Veron
Vidic vs Stam
Verati vs Gundogan

Kantona, jes Sirer duze trajao,al eto
I ja delim Dekijevo misljenje, tesko je komentarisati bilo kog Barsinog igraca (sem Mesija,Cavija i Inijeste) jer su igrali sa takvim majstorima, a mislim da Matic ovako moze vise da utice na igru
Kanu , bio je jednostavno upecatljivije ime od Adebajora
Sedorf,pa Veron ,pa Zeroberto,s tim da cenim svu trojicu, ipak taj Milan u komeje igrao Sedorf mi je bio neverovatno drag, a i covek je osvajao LS sa svim timovima,jedino je u Interu igrao malo slabije....

Vidic kompletiniji defanzivac,plus duze trajao

Ilkaj, neverovatno ga gotivim, ima mozak i koristi ga,steta sto se povredio, Verati po meni nece biti toliko kreativan

Jankulovski vs Serzinjo?
Alba vs Alaba?
Nistelroj vs Krespo?

Savo Milosevic vs Darko Kovacevic
Nemanja Matic vs Slavisa Jokanovic
Mijatovic vs Suker
Di Natale vs Luka Toni
Inzagi vs Vijeri
John Carew (nisam znao kako prezime da mu napisem) vs Zigic
Toti vs Dzerard

Kovacevic je bio talentovaniji napadac ostrije to sve nekako delovalo nije muljo ko Savo...Ali Savo je kud i kamo bio bitniji za reprezentaciju i kao takav meni je bio drazi...
Matic covece za dve klase bolji igrac ja idalje tvrdim da mi takvu silu na sredini terena nikad nismo imali aj da si reko Jugovic ili Matic a opet bih malo naginjo ka Maticu...
Mijatovic je bolji fudbaler ali Suker je bolji napadac ubitacna 9ka...Dok je Mijat mogo sve sa loptom neretko je igro i povucenije i bio organizator igre u Realu i Valensiji...
Pa neznam Di Natale je lepsi za oko al sam puno gotivio Ludog Tonija trpo je puno nesumnjivo je Di Natale veci majstor...
Vieri je bio sila brate igrac na kome se moze igra zasnivati i koji moze sam nesto napraviti zato je u reprezentaciji bio first choice ali recimo u klubu gde imas toliko vremena da se uigras inzagi koji non stop visi na ivici ofsajda je neverovatan uvek ce ga metnuti neponovljiv igrac...znaci u reprezentaciji bi radje imo Vijerija a Inzagija u timu :D
Carew je mnogo ozbiljniji igrac iako Zigica obozavam...****** Keriju je razvaljivo u onoj Valensiji koja je stigla do Finala LS kasnije mu nije bilo do fudbala otiso u Tursku da se namlati para pa se smorio tamo otiso u Lion i tu kido kasnije secam se da je Real potpio na Bernabeu petom cojek zabio gol odlican igrac...mozda ne strasan golgeter al je znao da odigra kad treba...i u Villi je bio jako koristan...
Gerrard brate ;) mada i jedan i drugi imaju skromnu pricu kad je upitanju reprezentacija nijedan ni drugi se nisu nametnilu kao vodje uvek je to bilo bledo nekako...dobro Totti istina ima osvojeno svetsko ali njegov ucinak je tu minimalan...

Rojs , mozda zato sto sam ga vise gledao,a i vise je postigao do sad....

Remzi vs Vilsir?

Vilshir je kompletniji igrac trebo bi da zajebe i Gerrarda i Lamparda al i njega zaebavaju povrede kao i ovo Remzija...mada je meni gotivniji Remzi agilniji pokretniji secam se kad sam ga prvi put vido uhhh reko ovo ce biti bomba od igraca pre one prve velike povrede...

Ballack ili Gerrard?

Dok traje meč Argentina - Švajcarska baš pokrenuh tu temu s ćaletom koji je gledao Maradonu. On tvrdi da je dotični bolji individualac dok Mesi iza sebe ima Iniestu, Ćavija itd. i da bez njih ne bi bio tako veliki igrač. Ja sam bez gledanja Maradone stekao neki utisak da je Mesi bolji...ne znam ni sam zašto.

Vaše cenjeno mišljenje...

Back