lol...svitci su male zivotinje koje svetle po noci....
aha znam na sta mislis , hvala ti
mi ih zovemo drugacijeps nisu zivotinje nego insekti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lol...svitci su male zivotinje koje svetle po noci....
mi ih zovemo drugacije
sta su svitci ?
Stavi ruke ispred sebe i videćeš ih u ogledalu.

uplela se lutka u pauchinu i resila da popije malo vode. medjutim, kad je odvrnula slavinu iz nje je istekla cigareta i pobegla u mrak
kola
gudra
geto
utoka
drolje
recept za danas: treba vam jedna devica, maslacak, puter i prase. Ociscenu devicu dobro izlupajte i stavite joj u dupe i usi po maslacak. Namazite je puterom i njom napunite prase. dalje se pece normalno, na 200 stepeni (pre toga rernu maravno ugrejati na 250). Prijatno! I videcete za dve nedelje kako vam je od ovog specijaliteta lepsa frizura.
slon
slanik
policija
viza
radar
Gubitak, kučka, dobitak, smiraj dana, orgazam
Bio je to naporan i stresan dan. Ne znam kako se radno vrijeme od osam sati može pretvoriti u osmosatno mučenje. Ponekad mi se čini da tih osam sati traju čitav jedan život. Nekome od mojih kolega je palo na pamet da se sastanemo na nekom piću u smiraj dana. Ne treba puno pričati o tome kako je to glupa ideja. Čitav dan gledaš ista lica, naprosto ih doživljavaš kao porodicu. Zbog čega je potrebno da se viđamo i pored ovog osmosatnog mučenja, nije mi jasno. Naravno, nisam htjela da se ponašam kao neke Seka Perse kojima ništa ne odgovara pa sam prihvatila poziv. Moram priznati da nisam samo zbog radnih kolega odlučila da odem na pićence uz ugodan razgovor. Baš taj dan je u 20:00h trebalo biti izvlačenje sretnih dobitnika na Bingu. Moj tata redovno uplaćuje tikete i fanatično očekuje nekakav dobitak. Malo sutra će da dobije bilo šta. Ja u toj igri vidim samo gubitak. Kupi deset tiketa sedmično pa ti vidi koliko može da izgubi u toku godine. Naravno da to nije moj nego njegov problem, ali on ima slab vid pa ja moram da pratim iskeženu voditeljicu koja cvrkuće kao da je svijet jedno idealno mjesto. Nekim čudom je samo ona došla do tog saznanja i zato nam se ceri. Ko će ga znati? Odem ja tako na to pićence. Povede se razgovor o stresu u radnom okruženju. 'Bem ti, ovi samo produžavaju jutarnju agoniju. Kao dobar radni kolega uključim se i ja u razgovor. Htjedoh reći: "Za moj organizam je potreban zdrav odnos u radnoj sredini". Međutim, rekla sam: "Za moj orgazam potreban je zdvar odnos u radnoj sredini" Šta da pričam dalje? I taj dan me je uzeo. Počela sam da lupam već u 20:00h. Taj dan se nije završio slavno, ali imao je on svoje produžetke narednih par sedmica. Kučka iz personalnog je proširila priču po cijelom kolektivu, a ima nas oko hiljadarke. Odjednom sam postala popularnija od novoizabranog direktora. Smješkaju se kada me vide, šuškaju kada prođem, ali svi bi odjednom da imamo razgovore uz pićence. Dobijam s vremena na vrijeme poruke od kolega koje nemam registrovane u mobu, ali proći će i to čudo. Za sada ja sam klaun broj jedan u kolektivu.
informatičar
klaustrofobija
cepelin
klub
humor
E pa Keep Right... ima vremena covece!!! :]]] moze to da se izvede...Mile High Club
vino
sir
okean
tenis
ljubav
U ovom trenutku, ne mogu ti ništa obećati....
Možda ćemo jednog dana sedeti zajedno na nekoj obali, piti vino, grickati sir i gledati u okean.
Možda ću konačno odlučiti da i ja naučim da igram tenis.
Možda smo potrebni jedno drugom samo da prebolimo staru ljubav, a možda ćemo poželeti da se nikada ne rastanemo. Ko zna.....
planeta
Beograd
Redmond
uspomene
slucajnost
kljuc
sat
zhal
jug
sto
bure
knjiga
kada vozis 900 na sat, znas da si pilot, ne bojis se smrti, skoro da nemas zhal za zivotom. sve jedno ti je da li jug duva sto dana ili ce da te ohlade bure. poslednje sto ti pada na pamet je knjiga.
terijer
poslasticar
odusevljenje
dzungla
naocare
kocka