gost 39034
Elita
- Poruka
 - 20.782

Kod tebe nista bez sira i kajmaka.
Bio je to dan kada je Zvezda igrala protiv Partizana,veciti derbi,dan kada zelimo smrt ili bar neku tezu povredu nasim protivnicima.Majka je izletela za mnom i poslala mi poljubac,a zatim nesmotreno prosula vodu po meni,kao za srecu,kakva sreca - bio sam mokar do gole koze.Zavukoh ruku u dzep od jakne u potrazi za pljugom,ali tu bese kolac sto ga majka turi,sa strepnjom samo njoj znanoj da ne budem gladan na tekmi.Ulazim u kola,a komsija parkirao svoju krntiju,taman tako da ne mogu da se isparkiram,zivotinja!!!!Ebem i njega i njegov sremski sir sto valja na Kalenicu.
duh proslosti
kamen mudrosti
zedan preko vode
praskozorje
nabusito
tetreb
bestidan
mesecina
trigliceridi
vazduh
plodan
Dugo sam ga i bestidno trazila. Nije mi bilo hladno u to praskozorje, dok je vazduh jos uvek propustao mesecinu nad mojom glavom. Spremna sam bila i zednog preko vode da prevedem, i kamen mudrosti da trampim za informaciju koja bi mi bila od koristi u ovoj nameri. Nabusito sam oterala duh proslosti koji me je, vrpoljeci se u mojim milsima, podsecao da ne treba to da radim. Plodna ravnica se prostirala preda mnom i ja sam znala, ja sam tacno osecala svakim damarom mog izgladnelog tela da se u njoj krije tetreb koga cu uloviti i u slast pojesti, pa nek mi trigliceridi skoce do nema, who cares.....
pas
zoloski vrt
poljsko cvece
DNK
fizioloske potrebe
ljubav