lily-sid
Domaćin
- Poruka
- 4.959
Hvala ti...
...razmislicu o svemu...
...razmislicu o svemu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lily-sid:Hvala ti...
...razmislicu o svemu...![]()
Kaa:Gasio sam cigaru na staroj fotografiji...lazni osmesi,lazno sunce,lazni mi....Posmatrao sam kako nastaje rupa u prevarenom trenutku zaustavljenog zivota....Svetlucanje zara u mracnoj sobi bese zrtveni plamen na kome je sagorevao zadnji trag onoga sto sam zvao ljubavlju.../QUOTE]
..predivno...
Šakal:Hm...nko ništa...da napiše...%$&$#%"...moraću ja...ccccc...

Ananke med bohor lepeza angora darma-telo[/QUOTE:...reci su vec zadate...samo niko da napise neku pricu...
...bas bi volela da procitam neku lepu pricu...
pikax:Dzordz Kluni u ulozi svestenika, opet....ali zbog cega nosi tange i zasto uzima kondom. :shock: ? Tata i baba su takodje u soku...
Vanzemaljci dolaze ili Vojtila...treceg nema...

Ananke med bohor lepeza angora darma-telo[/QUOTE:Hladna februarska noć nečujno je odlazila u jutro. Utapala se, kao da je vodila ljubav s njim, negde tamo, daleko na nebu. Samo jedno parčence , išarano obrisima noći, videlo se kroz prozor. I žutilo ulične svetiljke. Učinio mi se pogled u život ružnim. Zagnjurila sam glavu u meku bluzu od angore, koju sam dobila od njega. Umesto mirisa njegove kose, znoja, širio se sladunjav miris Bohora. Hemije. O, bože. Da, hemije izmedju nas dvoje, zauvek je nestalo. Lepeza slika, sreće, prošlih dana, otvarala se polako u mom sećanju. Suze su krenule za nečim što je otišlo u nepovrat. Padale su polako, pa sve brže i brže, po licu, rukama. Krilu. Kvasile nežnu angoru, i kao točak, vraćale uspomene opet na početak. Sladak početak, kao med. Mokrom bluzom pokušala sam obrisati tragove suza, a zvuk nekako stare, suve kože, podsetio me je bolno na stvarnost. Godine su prošle. Isušile i kožu, i dušu. "Darma-telom" utihnuću šuštanje opustelih ruku. A, čime li ću dušu?
- nagoveštaj,
- sunce,
- vesti,
- slika,
- boje;
.

Kaa:Bi....(bez teksta ostado`) - utihnuću šuštanje opustelih ruku. A, čime li ću dušu? -
...Budi me nagovestaj svetla koji brutalno razgoni blazenu tamu da bi me opet sutnuo u usrani, krmeljavi svet.Sunce je grimizno a bestidno golu krosnju oraha vetar vaja u cudne simbole koji na tamno crvenoj pozadini ispisuju nagovestaje nekih sumnjivih vesti...Kol`ko vec traje ova kosava?Tri dana,nedelje,meseca?...Piljim u prozor poput izmrsavele,mamurne zivotinje -tek probudjene iz hibernacije,podivljale od gladi i snega...Ruka mi i nehotice drhi dok izgrizenim prstima dodirujem sliku golubice decijih ociju i mekih krila - iscekujuci tracak toplote u zaledjenom kosmaru sumornih boja.
Kolevka
Uspavanka za gresnike
Steker(uticnica)
Sapat
Znoj na ledjima...