Kaa
Iskusan
- Poruka
- 5.946
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi2:Hajde i ja da zapalim jednu, dok se reka uspomena uliva u more. Na kamenu sedim, decenijama unazad daleko, i sećam se oblaka crnila za sipom, koju je poželeo neko. Izgubila se, zametnula svoj trag, i beg. Devojčica na kamenu nemo je gledala i divila se čudu prirode. Danas, razlozi za tajanstveni beg samo se nižu, a more je tako daleko. Oblak sipinog mastila samo je pusta želja, koju ja kao čovek, ne mogu da sprovedem. A, bilo bi lepo zavući se na sigurno dok opasnost ne prodje. Al, kažu znalci, život neka druga pravila piše. Izmami mi kiseo osmeh još dim dogorele cigarete. Eto, sipa je životinja, a srećnija od mene.
- jesen,
- praznici,
- vetar,
- prozor.
Kada bude prilike, stize ostatak...
......Demmetra:Da vidi kako se u meni komesa i muti magla umora, potebe, besa, zelje, ljubavi. Cuti, hvata me za ruku i vodi u suprotnom pravcu od onoga u kom smo krenuli. Pa, gde cemo sada? Kuda me vodis? Pije mi se nes! Ne stezi me tako jako! Reci mi! Nemoj tako da se ponasas! Sto sada cutis? I nisam prestala da brbljam i da zapitkujem, mada sam na sve znala odgovor.Cutimo oboje, nije prestao da mi steze ruku i tvdoglavo cuti. Znala sam, ili sam bar mislila da znam sta mu je u glavi kada mi na momente, kao pod utiskom nekog mozdanog impulsa na sekund jace stegne saku.
Obecavam, nastavicu! 
Demmetra:E,hvala vam...Obecavam, nastavicu!
p.s. Jedna sa dva nicka...

Uze mi rech iz usta....a i mogu da se vadim da ipak ja to nisam rekaoDemmetra:hm...iskreno, meni je ova poslednja bzvz- samo hocu nove reci, da bih se vratila u element....![]()
...
... koje se musavo od razmazane sminke razlaci u krevetu a pun,sladunjav miris koze natopljene Cartier-om neumitno ispunjava sobu ... Saplićem se preko rolni hamera,praznih vinskih flaša i punih pepeljara...sedam kraj tebe,bespomoćan i slab - čekajući tvoj zagrljaj i usne na koži poput majmuna hipnotisanog plesom zmije....Poslednjim ostatcima svesti tražim u prednjim režnjevima mozga ikonicu za Recycle Bin...ne nalazim je.