Djordje Petrovic 8
Primećen član
- Poruka
- 712
Zato da ne bi provalili koliko je vera zapravo prevara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom smislu je prevara?Zato da ne bi provalili koliko je vera zapravo prevara.
Prevara u smislu da ne sprovodi kler ono sto propoveda.U kom smislu je prevara?
zavisi od vere, na primer sta ti mislis istinosti islama, ili hinduizma.U kom smislu je prevara?
Ne. O hinduizmu ne znam puno ali što se tiče islama siguran sam da ne.zavisi od vere, na primer sta ti mislis istinosti islama, ili hinduizma.
Jesu li one istinite?
Teologija nikad nije istinita, sa obzirom da se gradi razmisljanjem, ne iskustvom. No ono sto je bitno je praksa, etika i moral.zavisi od vere, na primer sta ti mislis istinosti islama, ili hinduizma.
Jesu li one istinite?
Ne mozes znati sta je istinito. Muhamed je imao neke vizije, ali nista nije napisao, tako da je Kuran, druga ruka, tako da je i on klasa B.Ne. O hinduizmu ne znam puno ali što se tiče islama siguran sam da ne.
Na osnovu čega možeš znati da je imao ikakve vizije?Ne mozes znati sta je istinito. Muhamed je imao neke vizije, ali nista nije napisao, tako da je Kuran, druga ruka, tako da je i on klasa B.
koliko dugo si praktikovao islam?Ne. O hinduizmu ne znam puno ali što se tiče islama siguran sam da ne.
Ne mozes znati ni za koga, ali nesto ga je sigurno pokrenulo. Kao i Pavla, da se potpuno posveti propovedanju.Na osnovu čega možeš znati da je imao ikakve vizije?
Hvala Bogu nikako.koliko dugo si praktikovao islam?
Pokrenula ga je želja za uticajem.Ne mozes znati ni za koga, ali nesto ga je sigurno pokrenulo. Kao i Pavla, da se potpuno posveti propovedanju.
Kao i mene da 2000 odlucim da postanem jurodiv. Moras da dozivis nesto jako znacajno.
Pa od kud znas da nije istinit!?Hvala Bogu nikako.
Dovoljno pročitat Kur'an i život Muhameda.Pa od kud znas da nije istinit!?
Pa to je napredak. Nekad je dovoljno i ne pročitati nešto da bi znaoDovoljno pročitat Kur'an i život Muhameda.

Je li to ono jasno svetlo koje pominju budisti da treba da se identifikuje da bi se dosegla nirvana?Oni koji proučavaju Bibliju, mogu otkriti važne deliće istine koji su još uvek ostali u toj knjizi.
Pogledajmo neke od njih;
Apostoli su imali iskustva sa duhovnim Zvukom i Svetlošću koji su dva aspekta Duha Svetog/Reči Boga. To su oni aspekti koje svako ljudsko biće treba da kontaktira i iskusi svojim duhovnim čulima kako bi imao duhovni progres takav da još u ovom životu dosegne svetove čiste svesti i ljubavi.
Mogla bi biti prevara na dva nacina:U kom smislu je prevara?
Nauka je evidentna prevara delimicno zasnovana na istini, sto se tice vera ima ih vise tako da pitanja ostaju otvorenaNauka je stalna potraga za istinom.
Nije i nisu. Te preispitivacke struje u nauci dodju nesto kao sekte u religijiSve sto smo do sad doznali, je predmet sumnje, preispitivanja i traganja za odgovorom. I Njutn i Ajnstajn su predmet analize, i dokazivanja u nauci.
Vera vs nauka = Vatikan vs masonerija, ko je lud nek veruje pomenutim organizacijamaTrenutno ni vera ni nauka nisu dorasle izazovu
Nema toga sto pricaju, bog i ostalo.U kom smislu je prevara?
A odakle znaš da nema?Nema toga sto pricaju, bog i ostalo.
kao što edventi i js brišu dušu jer se spominje u starim verama i ostalim religijamaPa to je napredak. Nekad je dovoljno i ne pročitati nešto da bi znao
da nije istina.![]()
kao što edventi i js brišu dušu jer se spominje u starim verama i ostalim religijama
Negde nađog citat gde se odvojeno u istoj rečenici pominje duša i telo, alkao što edventi i js brišu dušu jer se spominje u starim verama i ostalim religijama
ima kod pavla "duša telo i duh"Negde nađog citat gde se odvojeno u istoj rečenici pominje duša i telo, al
sad zaboravih gde..![]()