i ovde bih mogla...bas

Nisam ni za kaznjavanjem, ni za diskriminaciju. Samo se ti sad vrtis u krug, o kojoj diskriminaciji ti pricas ako nema vredjanja onih koji misle, zive, rade drugacije i ko ovde zapravo diskrininise, bio u vecini ili u manjini?

O diskriminaciji si krenula ti aludirajuci da nema nikakvih prava za one koji vrijedjaju. Sustina ovog "sukoba" je oko postovanja pravila tj smjestanja tema na odgovarajuci pdf a iz toga posredno moze da dodje do uskracivanja prava djela forumasa jer oni uslijed takve neorganizovanosti gube svoj prostor za boravak na forumu.

O diskriminaciji si krenula ti aludirajuci da nema nikakvih prava za one koji vrijedjaju. Sustina ovog "sukoba" je oko postovanja pravila tj smjestanja tema na odgovarajuci pdf a iz toga posredno moze da dodje do uskracivanja prava djela forumasa jer oni uslijed takve neorganizovanosti gube svoj prostor za boravak na forumu.
Jelr zbog svog neznog i osetljivog senzibilteta ne mogu da podnesuda na tom pdf-u uopste postoje tako neprikladne teme mislis? OK...

Poslednja izmena:
Meni čudno što nisu spomenuli i luster...:think:

khm, khm, malo bolje prelistaj temu :cool:
Na lusteru.

119vtxz.jpg

ukratko: tema sexualne prirode, ref uvodni post. onda, nakon x strana dođe kerefeka i opiči kako ovo nije prikladan pdf za takve teme. od tada, samo sexanje u mozak.

dada, sitnice, slovna greška ili šta god, ja je tako doživljavam :lol:

Kerefeka si sama i ja tebe tako dozivljavam, jer se od pocetka iz prikrajka kacis na moje postove a nemas 3 ciste da kazes sta imas u lice. Vise nego jadno i bedno narocito kad se ima u vidu sta admin kao postavljac sa kojim ste stalno i visite na njegovim temama misli o vama, a ima ispod.

nijednom forumu ne trebaju dezurna zvocala koja idu okolo i zele da uredjuju forum po svom senzibilitetu
neka onda naprave svoj, pa nek teraju u aps za opno sto im se ne svidja
ende
ebote, tacno one tuzibabe sto jos u prvom osnovne vicu "ucieljice, joca nije oprao ruke u wcu a dirao je pishu" izrastu posle u ove nadzake

Pa pazi meni ti na to licis, ja taj tip nikad nisam bila, ali svi mi valjda po sebi sudimo, i sama kazes da si "dezurna" ovde, pa se pitam, ko je onda perica koji tuzaka i "ureduje forum" samo da ne bi isao na LJiS nego da bi ispao/la "fina zena".

a mislis da dame dolaze na forum? :think:

:mrgreen:

Na forum mozda i dolaze ali na tvoje teme kojima nije mesto ovde ocigledno nikako, to je ono sto i ja primecujem i sto pokusavam sve vreme da kazem.

Samo, ne sudi po svojim temama, ima na forumu tema i tema, nismo svi Malavelika ili Kvinsi pa da uzivamo u tvojim temama, a jos manje da odgovaramo na njih.

nisam to (eksplicitno) rekla :lol:
temi jeste vise mesto na ljisu no ovde
ali ne moze tako da se ostro deli, jer bi onda svaka druga trebala/mogla biti prebacena negde
ono sto mene zulaj je onako zustar protest protiv sexa na zenama
to me bode
jer jako vristi d aonda nesto sa sexom i zenama nije u redu
sto je notorna glupost
jos je i zena propagira :roll:
zato smo u 21om veku tu gde jesmo

Ti mislis da si zena 21 veka a i povrh tolikog zalaganja za temu admin tj, postavljac ti sam kaze da nisi dama? Ako to znaci biti zena 21. veka (bez dama, kao ti) onda hvala, ne bih.

To sto se meni brisu postovi, ne znaci da sam negde to rekla, a da meni ovako kaze admin a ja i dalje agitujem za takve pa i njegove teme, propala bih u zemlju. Sve je rekao sta ovime misli o vama, ali to neke ne mozete da shvatite. Isto sto i ja , pa i gore, ali za to je potrebna intelEgencija da se ukapira ocigledno kod nekih.

A sada,posto je razjasnjeno i od strane admina, ja dalje nemam sta da kazem, sve je sam rekao pa uzivajte u njegovim temama ovakvog tipa ne shvatajuci da vas zeza.

Eto drage moje "dame" sta admin misli ovama a vi i dalje nastavite da mu se uvlacite na visokoumnim temama i da budete "zene 21. veka". :bye:

Nadam se da cete da ga fascinirate. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Kerefeka si sama i ja tebe tako dozivljavam, jer se od pocetka iz prikrajka kacis na moje postove a nemas 3 ciste da kazes sta imas u lice. Vise nego jadno i bedno narocito kad se ima u vidu sta admin kao postavljac sa kojim ste stalno i visite na njegovim temama misli o vama, a ima ispod.

Pa pazi meni ti na to licis, ja taj tip nikad nisam bila, ali svi mi valjda po sebi sudimo, i sama kazes da si "dezurna" ovde, pa se pitam, ko je onda perica koji tuzaka i "ureduje forum" samo da ne bi isao na LJiS nego da bi ispao/la "fina zena".

Na forum mozda i dolaze ali na tvoje teme kojima nije mesto ovde ocigledno nikako, to je ono sto i ja primecujem i sto pokusavam sve vreme da kazem.

Samo, ne sudi po svojim temama, ima na forumu tema i tema, nismo svi Malavelika ili Kvinsi pa da uzivamo u tvojim temama, a jos manje da odgovaramo na njih.

Ti mislis da si zena 21 veka a i povrh tolikog zalaganja za temu admin tj, postavljac ti sam kaze da nisi dama? Ako to znaci biti zena 21. veka (bez dama, kao ti) onda hvala, ne bih.

To sto se meni brisu postovi, ne znaci da sam negde to rekla, a da meni ovako kaze admin a ja i dalje agitujem za takve pa i njegove teme, propala bih u zemlju. Sve je rekao sta ovime misli o vama, ali to neke ne mozete da shvatite. Isto sto i ja , pa i gore, ali za to je potrebna intelEgencija da se ukapira ocigledno kod nekih.

A sada,posto je razjasnjeno i od strane admina, ja dalje nemam sta da kazem, sve je sam rekao pa uzivajte u njegovim temama ovakvog tipa ne shvatajuci da vas zeza.

Eto drage moje "dame" sta admin misli ovama a vi i dalje nastavite da mu se uvlacite na visokoumnim temama i da budete "zene 21. veka". :bye:

Nadam se da cete da ga fascinirate. :mrgreen:
uzasno si me postidela sad kerkira
ali zaista
evo, preispitala sma svoje bistvovanje ovde i potpuno si u pravu
u tom smislu, a posto je forum jedno demokratsko mesto, ja dajem jedan demokratski predlog i obecavam javno:
napravi peticiju kojom zahtevas moj odlazak sa zena, skupi dvesta (pazi samo dvesta od hilajde korisnika, sigurno ima barem pet puta toliko forumasha koji me ne podnose jer sirim blud i nemoral) potpisa forumskih korisnika i ja cu se vratiti na ljis gde ocigledno srcem i dusom pripadam i nikada vise necu pisati na zenama
jel u redu?
trep trep

Zeno, ja tebe zaista ne razumem. Nisi u pitanju ni vazna ti, nego jedan princip da svaka tema pripada svome pdf-u.

A drugo, pazi da ne skupljam potpise i za koga, a kamoli za tebe, sta ti pada na pamet? Mada sad kad razmislim, mogla bih, dvesta ljudi zacas ce da se potpise...:think: :lol:

I sto rece Nina, ne spamuj temu!

Back