Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
Kako se uvek potrefi da zgrožene moralistkinje koje nit` kake nit` piške dolaze upravo na one teme nad kojima se zgražavaju, a ne recimo na teme o heklanju i uzgajanju cveća?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se opet takmicite cija ce biti zadnja?![]()

Kako se uvek potrefi da zgrožene moralistkinje koje nit` kake nit` piške dolaze upravo na one teme nad kojima se zgražavaju, a ne recimo na teme o heklanju i uzgajanju cveća?
Zeno, ja tebe zaista ne razumem. Nisi u pitanju ni vazna ti, nego jedan princip da svaka tema pripada svome pdf-u.
A drugo, pazi da ne skupljam potpise i za koga, a kamoli za tebe, sta ti pada na pamet? Mada sad kad razmislim, mogla bih, dvesta ljudi zacas ce da se potpise...![]()
I sto rece Nina, ne spamuj temu!

A tebe pardon tvoje oko izgleda prilično svrbucka da pročitaš gde se druge hebu ili gde bi se hebale?Pa zato sto ovakve teme prve upadaju u oci.
A tebe pardon tvoje oko izgleda prilično svrbucka da pročitaš gde se druge hebu ili gde bi se hebale?

pa, ebiga kerkira, ne moze nesto zato sto TI oces
moja dobra volja je da ako vecina misli da ovaki poput mene ne treba da ruiniraju pdf zene, ja prihvatim tu volju vecine i odem pokunjeno
eto, ja mislim da sam vise nego fer
sta je to 200 potpisica?
otvori temu, nek se njih 200 upise i odo ja
obecavam zvanicno![]()
A tebe pardon tvoje oko izgleda prilično svrbucka da pročitaš gde se druge hebu ili gde bi se hebale?
a, pa to ces da izvinesPa i da znas da hocu, ali mislim da bi 20 bilo sasvim dovoljno.
Ma nisam ni citala temu, sam uvod je van kategorije.
a, pa to ces da izvines
ja posle 10 godina i sa preko 10 soma poruka da odem jer ce 20 neyebitza da me zapljune???
jok
200 korisnika na sunce, pa moz da razgovaramo
pa nisu ovo izbori gde je sloba biran za predsednika
aman

Ma verujem ja da ti nisi čitala ove skarednosti..... oko je samo pobegloMa nisam ni citala temu, sam uvod je van kategorije.

Ma verujem ja da ti nisi čitala ove skarednosti..... oko je samo pobeglo![]()
)pa, onda nistaPa na ovom pdf nema toliko korisnika, a nisi svuda poznata.
20 ili nista.
) u cemu ej onda problem?

pa, onda nista
kukaFice
ebote, ako ja smem na megdan gde tebi treba samo 200 potpisa d ame maknes zanavek ( ne mora sa ovog pdfa, pisem ja i na drugim, eno dovuci ih s p sihologije), a ti ne smes, pri tome ti nista ne rzikujes (sem blama) u cemu ej onda problem?
ja cu ti reci, draga kerkira-u tome sto ti jako dobro znas da vecina korisnika ne deli tvoje misljenje
nego vooooole meeeeene
![]()
Imam da se izblamiram, al' cu da ih skupim! Kako znam i umem, s "koca i konopca"!Imam da se izblamiram, al' cu da ih skupim! Kako znam i umem, s "koca i konopca"!
![]()

ajde
evo, dzentlmenski, ako budes imala 199, ja cu biti dvestota![]()

Zeno, molim te ne osecaj se licno napadnutom.![]()

ma, ne brigaj
nista ja ne shvatam licno
ja sebe shvatam forumski-kolektivno
bastionom odbrane zenske sexualnosti na pdfu zene
dacu i zvot malavelike za sex![]()
odoh!Dobro, al' ja za svaki slucaj idem da skupim potpise, ti si taj "trn u oku"!![]()
![]()
odoh!
) upise da je za moj progon na sibirski ljis
Zaista nisam citala, mozes da verujes ili ne verujes, pa dovoljan je samo uvod da se vidi da temi tu nije mesto, 'ajde odoh!
(Da skupljam potpise.)

Bolje nemoj da skupljas potpise da ne bi izazvala bumerang efekat
Hocu da kazem da je sve ovo klinacki i da bi trebala da prekines sa miniranjem teme i
prepustis se carima forumaskog zivota i dozvolis ljudima da slobodno pisu,u smislu da
ti ne odredjes,gde , sta i kako ce neko da otvara temu i pise o onome sto hoce, za tako
nesto postoje moderatori..

ma dokle treba, nisam ja zakeraloA u kojem roku treba tih 200 ljudi da se skupe? To je najbitnije ja mislim. Dogovorite se lepo, mojne najbitnije detalje da izostavljate.
Druga bitna stvar: pravo na glas imaju samo clanovi foruma koji su tu najmanje godinu dana.
Sve u svemu, kontam da osim ovih par namcora koji su se vec javili na temi, tesko da ces skupiti 20-30 ljudi...a 200 nema sanse. Neka moja procena.![]()
Ma ni 20-30...A u kojem roku treba tih 200 ljudi da se skupe? To je najbitnije ja mislim. Dogovorite se lepo, mojne najbitnije detalje da izostavljate.
Druga bitna stvar: pravo na glas imaju samo clanovi foruma koji su tu najmanje godinu dana.
Sve u svemu, kontam da osim ovih par namcora koji su se vec javili na temi, tesko da ces skupiti 20-30 ljudi...a 200 nema sanse. Neka moja procena.![]()
ko ce se bakce sa glupostima

Jok bre..procenjujemo te....ah, pa vi me potcenjujete onda![]()

Jok bre..procenjujemo te....![]()