i ovde bih mogla...bas

Drugacije se ne moze na ovakvim forumima, osim uvodjenja stroge cenzure i to po slobodnom nahodjenju svakog moderatora pojadinacno, kome sta smeta. I meni svasta nesto smeta, vise mi smeta sto na nekim pdf-ovima na kojima ipak ocekujes jedan ozbiljniji pristup nemas tri kvalitetna odgovora da procitas. Ali na drugoj strani da me nesto toliko ozbiljno zanima bacila bih se na strucnu literaturu, ne bih trkeljisala po forumima i netu uopste. Pa se prilagodjavam, vrsim neku svoju selekciju sta mi se cita, sta preskacem...

Ja samo kazem da kriticari sa ove teme imaju poentu i dobro uporiste za njihove stavove. Meni licno ne smate ja pisem o sexu cesto.

kerkira, moraš samo da shvatiš da mi koji smo ovde godinama, znamo kako ko razmišlja... razumemo tudj humor... nekad tačno znam ko će šta da napiše na koji post i temu...
znam ih bolje nego svoju zenicu oka :lol:

Mada, moram priznati da me još uvek pozitivno iznenade oni koji se bore protiv mojih stavova... :lol:

Postoji uzi skup a to je ljis. Sex ulazi u sve teme na neki nacin i zato postoji ljis kao presjek svih tih skupova.

ma, kako da ne
znaci, ako neko hoce psiholoski osvrt na sexualnost, on ne ide na psihologiju no na ljis
ako neko hoce da pise o sexu kod tinejdzera, on ne sme na zdravlje ili tinejdzere no na ljis
:bljak:
ebala vas ogranicenja
a, pri tome citate li citate, sve vreme, ono sto ZABOGA, ne bi trebalo da je tu :rotf:

Koja je onda svrha sistematizacije tema po podforumima?!
Sta ti ocekujes da citas kad udjes na podforum zene i muskarci? O kojim to temama zene pricaju, a o kojima muskarci, a o kojim nije red da pricaju?
Svrha je da otprilike pronadjes gde ti je ugodno, gde se okupljaju ljudi koji su ti po necemu zanimljivi, i gde je okvirno naznaceno koje ce teme biti aktuelne. A u tako opsim podforumima, kada su nam vec dati na raspolaganje, moze da se nadje sve sto se mene tice, od ringli, preko seksa, do religije i politike. Nema promasenih tema, jedino sto ce vise odgovora mozda neka od tih tema skupiti na politici ili religiji, ali uopte ne znaci da ce kvalitet tih odgovora na odgovarajucem pdf-u biti veci, cak sta vise.

ma, kako da ne
znaci, ako neko hoce psiholoski osvrt na sexualnost, on ne ide na psihologiju no na ljis
ako neko hoce da pise o sexu kod tinejdzera, on ne sme na zdravlje ili tinejdzere no na ljis
:bljak:
ebala vas ogranicenja
a, pri tome citate li citate, sve vreme, ono sto ZABOGA, ne bi trebalo da je tu :rotf:

Zaboravila si jednu bitnu stavku, ovdje je izazvalo problem sto se radi o cisto sexualnoj temi.

Sta ti ocekujes da citas kad udjes na podforum zene i muskarci? O kojim to temama zene pricaju, a o kojima muskarci, a o kojim nije red da pricaju?
Svrha je da otprilike pronadjes gde ti je ugodno, gde se okupljaju ljudi koji su ti po necemu zanimljivi, i gde je okvirno naznaceno koje ce teme biti aktuelne. A u tako opsim podforumima, kada su nam vec dati na raspolaganje, moze da se nadje sve sto se mene tice, od ringli, preko seksa, do religije i politike. Nema promasenih tema, jedino sto ce vise odgovora mozda neka od tih tema skupiti na politici ili religiji, ali uopte ne znaci da ce kvalitet tih odgovora na odgovarajucem pdf-u biti veci, cak sta vise.

Sexaulne teme su nesto specificno. Realnost je da dosta ljudi jos zazire od njih tj ne zeli da se exponira kroz takav vid komunikacije. Drustvene norme sta vise podrzavaju jos uvijek takve trendove. Sve to treba uzeti i obzir i samo postovati datu podjelu na forumu te ne dovoditi forumase u neugodnu poziciju ma koliko oni bili mozda u manjini.

Sexaulne teme su nesto specificno. Realnost je da dosta ljudi jos zazire od njih tj ne zeli da se exponira kroz takav vid komunikacije. Drustvene norme sta vise podrzavaju jos uvijek takve trendove. Sve to treba uzeti i obzir i samo postovati datu podjelu na forumu te ne dovoditi forumase u neugodnu poziciju ma koliko oni bili mozda u manjini.

ti sto im je neugodno neka ne citaju
da ne bi da ogranicite i pricu o gejevima, ili politickim stavovima, i romima ili sodomiji, zato sto je nekima neugodno???
nek idu onda na mirne pdfove, manje sablaznjive, pa nek tamo na miru povracaju

- - - - - - - - - -

ukratko: tema sexualne prirode, ref uvodni post. onda, nakon x strana dođe kerefeka i opiči kako ovo nije prikladan pdf za takve teme. od tada, samo sexanje u mozak.

gde je sad kerefeka?? :lol:
mislis kerkira?

kad smo kod teme..tabe :flert:
165-2.jpg

- - - - - - - - - -

štaš bolje od ovog pedefeja za seks :lol:
ovo i ljis odavno nadmašilo
misim zar bi ja prešo odatle ovde :mrgreen:

pa je sise barem ovajdio :malav:

E, a mene zanima sto su bas seksualne teme specificne. Ja biram da li cu se i koliko eksponirati u njima, a sta me se tice sto to neko drugi cini kada imam jednostavnu opciju da presocim datu temu ili pojedine postove i da postavim granicu dokle mi je ugodno u takvim temama.
Upravo zbog takvog podilazenja tabuima na religiji razapinju parove koji imaju problem sa sterilitetom i to od strane vajnih racionalnih ateista da ne bude zabune, zaboga do steriliteta dolazi zbog krivice, vazda zenine i slicne gluposti. Ne pada mi na pamet da izlazim ljudima u susret koji propisno sve redom izvredjaju trazeci neka specijalna prava.

Back