i ovde bih mogla...bas

Bolje nemoj da skupljas potpise da ne bi izazvala bumerang efekat :mrgreen:

Hocu da kazem da je sve ovo klinacki i da bi trebala da prekines sa miniranjem teme i
prepustis se carima forumaskog zivota i dozvolis ljudima da slobodno pisu,u smislu da
ti ne odredjes,gde , sta i kako ce neko da otvara temu i pise o onome sto hoce, za tako
nesto postoje moderatori..

Koji bumerang efekat? Mislis da sam htela da stvarno otvorim temu o bilo kome pa i o njoj, posredno ili neposredno? Umesto da vodite raciuna sta je za pdf 'zene" da ovo bude lep kutak, ovde se zaista mogu procitati svakojake bljuvotine, uz tvoj "amin" i "amin" publike koja je dosla sa LJiS-a. Sramota!

joj nina ne kvari mi parti, ovo mi je jedina sansa da neko otvori temu o meni :lol:
evo, dozvoli kerkiri da postavi temu, ja cu ti poslati ciju god hoces golu sliku, ukljucujuci i svoju :per:

Necu da otvaram temu o tebi niti bih ikad. Svoju egocentricnost ostavi za one koje to fascinira, mene ne.

ah, pa vi me potcenjujete onda :malav:

- - - - - - - - - -

nego, stvarno me je mala kerkira bacila u razmisljanje sad za vikend
uskoro cu otvoriti temu "zene i religija"
nozda zato sto sam se za vikend samo jednom eksala i to na starom, neinventivnom krevetu
doduse u sred dnevne sobe, ne spavace, pa mu to dodje kao mala perverzija :think:

To je ono sto se spustate na najnize grane i mesate cak i zene i religiju, kad nemate boljeg objasnjenja zasto ste takve kakve ste i zasto lepo ne odete na LJiS da pisete, pa "udarate" po stvarima koje nemaju veze sa mnom, vec sa vama.

Do sad sam mislila da si OK i da se salis, sada vidim da si zaista promoter svega najgoreg na ovom pdf-u. I necu ti uzvratiti reputaciju.

Pa vodite kolo ti i Nina, uz "guslanje" admina za izazivanje najnizih poriva kod ljudi i to nazovite zenama 21. veka!

Poslednja izmena:
Koji bumerang efekat? Mislis da sam htela da stvarno otvorim temu o bilo kome pa i o njoj, posredno ili neposredno? Umesto da vodite raciuna sta je za pdf 'zene" da ovo bude lep kutak, ovde se zaista mogu procitati svakojake bljuvotine, uz tvoj "amin" i "amin" publike koja je dosla sa LJiS-a. Sramota!

Pa vodite kolo ti i Nina, uz "guslanje" admina za izazivanje najnizih poriva kod ljudi i to nazovite zenama 21. veka!

A lepo im kazem ne „guslajte“ toliko..ali ne vredi..
navalilo to pa ne zna da stane...:mrgreen:

Back