i ovde bih mogla...bas

Necu da otvaram temu o tebi niti bih ikad. Svoju egocentricnost ostavi za one koje to fascinira, mene ne.

To je ono sto se spustate na najnize grane i mesate cak i zene i religiju, kad nemate boljeg objasnjenja zasto ste takve kakve ste i zasto lepo ne odete na LJiS da pisete, pa "udarate" po stvarima koje nemaju veze sa mnom, vec sa vama.

Do sad sam mislila da si OK i da se salis, sada vidim da si zaista promoter svega najgoreg na ovom pdf-u. I necu ti uzvratiti reputaciju.

Pa vodite kolo ti i Nina, uz "guslanje" admina za izazivanje najnizih poriva kod ljudi i to nazovite zenama 21. veka!
sve, sve, ali ovo boldovano....:(
aj sto neces temu o meni (a rekla si da hoces), no ne das ni reputaciju.....osecam se (skoro pa) iskorisceno.....

Da, tako je kako je....nema vise "hvatanja na emocije", rekla sam sta sam imala, spremna sam od pocetka da snosim konsekvence ako treba, ali nemojte da moje reci, namere i primedbe izvrcete ( i da terate korisnike koji drugacije misle).

Odoh sada sa ove teme.

Poslednja izmena:
30.09.
Pa jeste, nudite se. Prvo ej tema bezveze jer je za LJiS. Drugo, sta ko ima da odgovara na ovu temu, osim ako se ne nudi?
I to bas adminu?
Ma 'ajde!
Nemam reci i povlacim se.
Na sta bre ovo lici!

07.10.
Da, tako je kako je....nema vise "hvatanja na emocije", rekla sam sta sam imala, spremna sam od pocetka da snosim konsekvence ako treba, ali nemojte da moje reci, namere i primedbe izvrcete ( i da terate korisnike koji drugacije misle).

Odoh sada sa ove teme.

da znas da jesam :lol:
ovamo se nesto kurobetzam i kao ostra sam na jeziku, iskusna zena i te fore
a, kad mi neko da komopliment ili mi se zagleda u oke, onako sa bezobraznom namerom, ja zacrvenim ko seoska snasa i ne znam kuda da se denem
ali, iskreno
evo, znaju oni forumashi sto su sa mnom pili kafu i gledali me tako sa bezobraznom namerom :lol:

...preprošli put kada smo pili kafu ja sam mislio da si se zacrvenela zbog šetnje, stvarno je bilo vrućina...
d_coffee.gif

...a oke su...:rumenko:

Back