I opet..pretplata

Da li placate pretplatu?

• Da

• Ne

• Sta da li placam?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pajo druže, u tom slučaju, ima da nas vuku za rukav da ih gledamo, da nam naravno oproste sve prethodne dugove i još da se izvinu za pretrpljenu duševnu patnju ovih nekoliko godina:lol:

jedina im je sansa da narodu poklone uredjaje za pracenje digitalnog programa uz potpisivanje ugovora za placanje preplate...to je jedina sansa za RTS...

Па ако имају петљу нека ,,скремблују'' Јавни сервис а грађани нека по свом нахођењу (месечно или годишње) закупе картицу и гледају ТВ. И тачно би Јавни сервис знао колика му је гледаност а не да нас лаже.

Па ако имају петљу нека ,,скремблују'' Јавни сервис а грађани нека по свом нахођењу (месечно или годишње) закупе картицу и гледају ТВ. И тачно би Јавни сервис знао колика му је гледаност а не да нас лаже.

to i jeste resenje...ali ocito znaju da nece ljudi kupiti kartice...ne odgovara ni politicarima...RTS ima infrastrukturu pedajnika i repetitora i dobru pokrivenost srbije signalom...upravo je ovo bitno politicarima---da su u svakoj kuci kako bi ispijali ono malo mozga srbiji...pricati o nezavisnim medijima danas igde u svetu je smesno....RTS dok je srbije ne moze i nece biti nezavisan taman da svaka srpska kuca mesecno da po 1000 evra za preplatu...

Pa kao prvo niko nema pravo da ti udje u kucu, moze samo policija sa nalogom overenim od suda. Drugo aloooo nikakav ugovor nije potpisan :dash: trece vecina placa kablovsku pa nek od tih operatera traze pare.

:
Prilično naivan prilaz.....
Koja to kuća u ovoj zemlji nema
imovinu koja vredi 15-20 hiljada???
Pa,nije to dug za nov auto
čija je naplata "sazrela" za
prinudnu,pa ti treba nekoliko stotina hiljada.....?

mirovina_03.jpg

EVO OVAJ :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Sad je i meni stigla "poslednja opomena pred utuzenje" - 14000din

И шта пише у опомени?
Добро би било да скенираш опомену (личне податке прекриј) и прилепи је овде, да видимо колико је озбиљна и шта нас чека ако претплату не плаћамо.
Већина нас је да се претплата не плаћа, али ово са опоменама није баш за зезање. Видећемо када падне и прва пресуда.

И шта пише у опомени?
Добро би било да скенираш опомену (личне податке прекриј) и прилепи је овде, да видимо колико је озбиљна и шта нас чека ако претплату не плаћамо.
Већина нас је да се претплата не плаћа, али ово са опоменама није баш за зезање. Видећемо када падне и прва пресуда.

Nemam skener, a pise ono standardno: plati ili te tuzimo. Moze u tri rate, s tim da prva bude 50%.

Nemam skener, a pise ono standardno: plati ili te tuzimo. Moze u tri rate, s tim da prva bude 50%.

Само ти њимa отпиши да немаш ТВ пријемник, да им никада ниси пријавио да имаш ТВ пријемник, и да самим тим ниси успоставио облигациони однос, и да немаш никакву обавезу према њима. Припрети да ћеш тражити да се истражи на који начин су дошли до твојих података (иако се зна да је ту ЕПС умешао прсте), и да ћеш поднети противтужбу да ти врате са каматом све што си им плаћао без основа (ово последње ако си им који месец платио разуме се).

Ja sam samo na racunu video:

01.11.2010 Tuzba -15000 din.

Ukupan dug mi je bio 20000, skinuli su tih 15000 i dali na utuzenje i sad mi na racunu stoji dug 5000 din.

Nisam dobijao ni opomene, ni uplatnice samo na racunu napisano tuzba. Nikakvu tuzbu u ruke

Ja sam samo na racunu video:

01.11.2010 Tuzba -15000 din.

Ukupan dug mi je bio 20000, skinuli su tih 15000 i dali na utuzenje i sad mi na racunu stoji dug 5000 din.

Nisam dobijao ni opomene, ni uplatnice samo na racunu napisano tuzba. Nikakvu tuzbu u ruke

Предали су суду веродостојну исправу на основу своје евиденције, зато су ти скинули тај износ са рачуна. Суд ће на основу те исправе донети решење којим те обавезује да платиш износ дуга под претњом принудног извршења.
Имаш право да у року од 3 дана од дана пријема решења уложиш приговор, уколико то урадиш РТС-у остаје само да у парничном поступку против тебе наплати своје потраживање.
Уколико не уложиш приговор решење постаје извршно и можеш очекивати пописиваче имовине у кући пре или касније.

Poslednja izmena:

Back