I opet..pretplata

Da li placate pretplatu?

• Da

• Ne

• Sta da li placam?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mislio sam na formalnu građansku inicijativu, tako da im ne treba policija kao mera, vec kada se inicijativa nadje u skupštini mogu da je kulturno odvuaju. a nakon toga trebalo bi organizovati proteste, al' pošto u ovoj državi niko ni zašta neće da protestuje nego ko ovce retardirane gledaju farmu i velikog brata, onda ostaje da se nadamo da će onih 50 koji se ipak skupe pred vladom da urade nešto.
Od bilo kakve građanske inicijative u Srbiji nema ništa.Recimo,građanska neposlušnost,koju građani zapadnih država uveliko sprovode kad se dešava nešto što ide na njihovu štetu ne može da zaživi u Srbiji zato što većina Srba ne zna šta je solidarnost.Veliki deo ljudi ovde misli da je jak,pametan,nezavisan,bogom dan.Tek kad nastrada sazna da je istina sasvim drugačija.

da se inicijativa nadje u skupstini?

jel ti to o svedskoj ili srbiji?

o srbiji, fora je u tome što ljudi ne koriste svoja prava. uzmi prosečni soliter u beogradu, ljudi ne mogu zimi da se organizuju da očiste sneg okolo, a ne da pišu inicijative za izmene zakona. ne kažem da bi ta inicijativa uspela, kažem da ljudi ni ne pokušavaju da menjaju stvari. očigledno je da reagujemo samo kada nas masovno dovedu do totalnog dna, a i tada je pitanje, jer kad je bio milošević bila je samo jedna meta i narod se dao lako ujediniti, sada pored ovoliko stranka mrka kapa ko bi hteo pored koga da šeta.

Otišla ja u elektrodistribuciju da uplatim račun za struju,
blagajnica uze uplatnicu, začuđeno me pogleda i upita,
- ti plaćaš tv pretlatu?
- plaćam
- nisi normalna, mi niko ne plaćamo (mislila je na osoblje elektodistribucije)

Tako ti ja prestala da plaćam tv pretplatu,
ali zato jučer dobijem
opomenu pred utuženje,
a na poleđini tri naloga za uplatu, (tri rate)
Prvi nalog na 7.008,00,
druga dva po 3,504,00

Čisto da se pohvalim :mrgreen:

Klasican reket.

HARAC HARAC RAJO TREBA :rtfm:

tadici-haxhi1.jpg

Kad sam prestala da plaćam tv pretplatu,
uplatim za struju višu cifru (onoliko kolika je pretplata)
Kad gle čuda, oni taj višak na uplatnici prebace za tv pretplatu.

Znači svaki dinar koji uplatiš više za struju, prebacuju za tv pretplatu.
Po kom zakonu je to?

Kad sam prestala da plaćam tv pretplatu,
uplatim za struju višu cifru (onoliko kolika je pretplata)
Kad gle čuda, oni taj višak na uplatnici prebace za tv pretplatu.

Znači svaki dinar koji uplatiš više za struju, prebacuju za tv pretplatu.
Po kom zakonu je to?

po zakonu "trebaju nam tvoje pare zato cemo ti oteti sve sto mozemo"

Svako ko gleda TV mora da plati jer koristi nešto što mu neko pruža i to mora da se plati.Ako nećeš da gledaš imaš pravo da odjaviš TV i ako ne gledaš ti ne moraš ni da platiš.Prosto ko pasulj iniko ti nije kasnije kriv što ti nabiju i za opomene i za TV dažbine.

A zbog čega plaćati nešto što emituje ekonomsko propagandni i komercijalni program? Javni servisi kao BBC na primer reklame ne emituju. Javni servis ne može biti istovremeno i komercijalna televizija kakva RTS jeste. Pa oni hoće dvostruku zaradu. E neće moći idemo na sud pa ćemo se "terati".

Back