turcin
Ističe se
- Poruka
- 2.287
Jasta ima li dnevnica na tom putovanju i slicno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasta ima li dnevnica na tom putovanju i slicno.
Otišla ja u elektrodistribuciju da uplatim račun za struju,
blagajnica uze uplatnicu, začuđeno me pogleda i upita,
- ti plaćaš tv pretlatu?
- plaćam
- nisi normalna, mi niko ne plaćamo (mislila je na osoblje elektodistribucije)
Tako ti ja prestala da plaćam tv pretplatu,
ali zato jučer dobijem
opomenu pred utuženje,
a na poleđini tri naloga za uplatu, (tri rate)
Prvi nalog na 7.008,00,
druga dva po 3,504,00
Čisto da se pohvalim![]()

, nisam za sada dobila opomenu, zapravo nisam nikada dobila opomenu ..a nije mi ni jasno po kom to kriterijumu neke gradjane utuzuju, a neke ne !!???aj nek ti je sa srecom
Ja se juce zaebala pa platila nekih 400 din vise..da zaokruzim struju..i tek kada sam platila ukapirah da ode za TV pretplatu,,
Moj dug je duplo veci od tvog, nisam za sada dobila opomenu, zapravo nisam nikada dobila opomenu ..a nije mi ni jasno po kom to kriterijumu neke gradjane utuzuju, a neke ne !!???

Ja s ponosom kažem da gubavom Tijaniću nisam ni dinara dao, otkad je uveden RTS.:
.

Ne sekiram se.
Moj komšiluk dobio opomene pre godinu dana, od tužbe još ništa.
Kako to objasniti?![]()
Ne sekiram se.
Moj komšiluk dobio opomene pre godinu dana, od tužbe još ništa.
Kako to objasniti?![]()

nem pojma , nista tu meni nije jasno..
a el postoji neko kome je presudjeno u takvoj stvari da mora da plati dug (i sudske troskove podrazumevano) ?

Nisam nigde pročitala niti čula.
Može biti da ću ja biti prva
Javiću i častiću![]()

Svim neplatišama i lopovima u Srbiji - zaplena! I kavez!![]()

Patriota. Al' pravi.ko nam kaže,...![]()
Patriota. Al' pravi.
Vidi, ako tako predstaviš...Axa, znaci, za tebe je patriotizam to da se Tijanicu u dzep stavljaju pare za "48 sati svadba", reprize "Srecnih ljudi" po 150. put i "Selo gori, itd."???
Samo bez "tumačenja" u ozbiljnim komentarima, molim!Istinski. Ne zakidam Srbiji. Nisam lopov. A nisam ni licemer da ne plaćam nešto, a posle kukam kad meni ne uplate platu ili doprinose.kakav je to patriotizam...![]()
Istinski. Ne zakidam Srbiji. Nisam lopov. A nisam ni licemer da ne plaćam nešto, a posle kukam kad meni ne uplate platu ili doprinose.
Ali to sam samo ja.![]()
zamisli da nam sve TV koliko ih ima traže pretplatu i počnu da nas tuže...Pa nisam ni ja licemer, druskane.
Ali ne podnosim pljacku u vidu TV pretplate.
Dosta je bilo!
Istinski. Ne zakidam Srbiji. Nisam lopov. A nisam ni licemer da ne plaćam nešto, a posle kukam kad meni ne uplate platu ili doprinose.
Ali to sam samo ja.![]()

zamisli da nam sve TV koliko ih ima traže pretplatu i počnu da nas tuže...