Batinaš Jugend opet razbija lokale i bije ljude...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.700
...

Veceras je to bilo u naselju Veljko Vlahovic...
Sasvim slucajno u neposrednom komsiluku sutrasnjeg Ćaci okupljanja na Trošarini...koje ce pohoditi i guru SNSekte...

Obratite paznju na lezernost batinaš jugend huligana...
Oni ni ne ocekuju hapsenje...jer znaju da su pod zastitom...

...

da to je već davno viđeno, nije mogao ništa više i bolje da smisli od već viđenih retrogradnih zloglasnih koncepata
Šturmabtajlung (nem. Sturmabteilung, SA), je paravojna formacija NSDAP-a - Nemačke nacističke partije u nacističkoj Nemačkoj. Doslovno, ime „šturmabtajlung“ na nemačkom znači jurišni odred.

Poslednja izmena od moderatora:
...

Sasvim slucajno u neposrednom komsiluku sutrasnjeg Ćaci okupljanja na Trošarini...koje ce pohoditi i guru SNSekte...

...

To je kafić "Geler" u mom komšiluku!

Usput, naselje se sada zove, Vojvode Vlahovića ( deo koji pripada Zvezdari, ne znam 100 posto za voždovački deo ).

https://nova.rs/vesti/politika/vucic-sutra-seta-protiv-blokada-na-vozdovcu/

SNS se okuplja kod Lidla na Trošarini. Tu je baš veliki parking.. #samokažem

...

...
Cini mi se da je to ulica veljko vlahovic iznad okretnice 26.naselje je vojvoda vlahovic.
Znaci tamo se skupljali blokaderosi ako ih je taj jugend napao.cccc pa nije mi jasno sto se cudite?vi ste prvi otvorili pandorinu kutiju.
:kpozdrav:

Pa sta je pozadina napada na kafic "Geler"?

...

Порастао рекет...идеологију има... одсада ће сами ... јерто тако мора..осамосталио се... :sad2:

giphy-downsized-medium.gif

Pa sta je pozadina napada na kafic "Geler"?

...

Ne znam. Kafić je otvoren pre nekoliko meseci, tako da nisam išla tamo, a planirala sam da odem danas ili sutra.

Evo šta se piše na redditu

Nevezano za ovaj kafić i napad na kafić, planirala sam i planiram da otvorim temu šta radi predstavnik neregistrovanog Udruženja "Moje naselje".

To Udruženje je koliko znamo u kraju, mesni odbor SNS-a.

PS. Kafić se nalazi u stambenoj zgradi.

Poslednja izmena:
Ne znam. Kafić je otvoren pre nekoliko meseci, tako da nisam išla tamo, a planirala sam da odem danas ili sutra.

Evo šta se piše na redditu

Nevezano za ovaj kafić i napad na kafić, planirala sam i planiram da otvorim temu šta radi predstavnik neregistrovanog Udruženja "Moje naselje".

To Udruženje je koliko znamo u kraju, mesni odbor SNS-a.

PS. Kafić se nalazi u stambenoj zgradi.
Mozes slobodno da ideš tamo.kafic se zove tako nevezano sa tim.vlasnik tako rešio zbog ličnih stvari nekih.neki navijači sedeli tamo njihovi sukobi nevezano sa politikom.
Nego ovde politizuju svašta.

Back