I opet..pretplata

Da li placate pretplatu?

• Da

• Ne

• Sta da li placam?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
RTS%2Bu%2Bplamenu%2B5oct.jpg

Пошто у Србији памћење кратко траје, ово је сличица ТВ Бастиље, ономад кад се дешаво народ.....

vreme je da se rts zgazi ko 5 oktobra...za to je vreme...

Biće ako nam se nađete i vi prijatelju.;)

Pa neka sve budu komercijalne kao što i jesu ...

Pisah već na ovu temu. Neću žaliti novca i vremena da isteram u parničnom postupku da se komercijalna TV koja emituje reklame i koja prodaje termine ne može naplaćivati kao javni servis građana.

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Zbog-TV-pretplate-postupak-protiv-280_000-duznika.sr.html znachi vreme je da se ograda stavi pod napon...jedino shto mi se vishe gadi od rts-a su ovi beskichmenjaci iz beograda koji placaju

А Београђанима се највише гади од ових из унутрашњости који плаћају....што је чувена жвака за будале које не умеју да мисле својом главом и не излазе из своја четири зида. Ништа лакше него рећи "е, а што ви не плаћате кад они тамо плаћају, како они могу?" А онда се приме на бућкало и мрзе све што је ван атара свога села.
Како вас власт дрибла, то је невиђено.
П.С. Не познајем ни једног Београђанина (од оних 6% колико их живи у Београду) који плаћа претплату...

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Zbog-TV-pretplate-postupak-protiv-280_000-duznika.sr.html znachi vreme je da se ograda stavi pod napon...jedino shto mi se vishe gadi od rts-a su ovi beskichmenjaci iz beograda koji placaju

Na svu ovu krizu i skupocu (povecanje cena struje, hleba, namirnica, kucne hemije, poreza na imovinu - ko ce i to sve da plati?)), oni nam jos salju utuzenja za "neku " televiziju do koje nam i nije, vec buljimo u nju da ne mislimo na svakodnevnicu, a sto je najgore, moze da bude i ugasena, toliko nista ne vidimo sta gledamo.

Pa brzo su digli toranj na Avali i uveli digitalni signal,koji se ne vidi al nema veze,opet te pare su uzete od naroda Srbije,iako je bilo vecih prioriteta od tornja.Na celu ekonomsku problematiku Tijanic je navukao novac za toranj i tehniku,sad,treba razmisliti ko mu je to omogucio,ako ni zbog cega drugog taj DSS i ta koalicija zbog toga ne treba vise ikad da dodju na vlas,bez t.

Мени на памет не пада да платим ту глупу претплату. За шта да им уопште дајем паре, за стоту репризу филмова са Лепом Бреном, за глупаву тесну кожу, за репризе бољег живота и срећних људи, са камионџије од пре два миленијума, дебилну шпицу вести са гомилом тачака и крештањем од пиштања које човеку помути памет

Мени на памет не пада да платим ту глупу претплату. За шта да им уопште дајем паре, за стоту репризу филмова са Лепом Бреном, за глупаву тесну кожу, за репризе бољег живота и срећних људи, са камионџије од пре два миленијума, дебилну шпицу вести са гомилом тачака и крештањем од пиштања које човеку помути памет

Колико пута су репризирали серију Бољи живот? :lol:

Treba svi da uđu u parnicu. To se radi tako da kad dobijete tužbu obavezno pošeljete odgovor. Ne treba vam advokat uzmite tužbu prepišite zaglavlje sa nje, ispod napišite ODGOVOR NA TUŽBU i ispod napišite bilo šta u smislu ja nemam TV prijemnik, ja sam Hare -Krišna sledbenik i vera mi brani da gledam TV itd...potpišite se i pošaljite poštom onom ko vam je poslao tužbu...i to je to. Da vidim kad će ovi naši kilavi sudovi obraditi 280.000 parnica. Ročišta će se zakazivati za januar 2025. :hahaha:

A ustavom je garantovano pravo verskog izrazavanja,da rezimiramo jos koja vjera brani tv prijemnik,pa da ga navatamo i optuzimo za krsenje ljudskih prava i verskih sloboda pa da zovemo NVO i europu i demokraciju na interveniranje,da mu se sudi u hagu za zlocin protivu covjecnosti,jakako dabome.

pretplata je jako korisna stvar jer onda nasi novinari mogu da idu u japan i da nam pricaju kako je tamo a ne moramo da gledamo cnn..

i onda mi mozemo da vidimo lepo sta se tamo desava a ne da nas cnn laze i prevaruje

Back