I opet..pretplata

Da li placate pretplatu?

• Da

• Ne

• Sta da li placam?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ima dva i oba imaju svoje trenutke - Viasat History je dobar za neke emisije sa BBC a History channel ima dosta dobrih emisija, kao sto su Ice road truckers ili WWII in colour itd.

History H uglavnom jeste, jer se bavi samo Amerikom.

Viasat History je extra program, pa me interesuje na koji si mislio i zasto?

Ja sam se stalno vrteo izmedju nacionalne geografije,History-a i Discovery-a,ali kada su nesto ovi sa historija nalupali za nas gore nego cnn i to vise puta,na ignore su mi,i 99% programa su im "dobri spasioci covecanstva"ameriz:D

Јавни сервис РТС:".....ваше је право да знате све...."!?
Као претплатник РТС,овим путем ЈАВНО вас питам :" Колика су месечна примања,као Директора Јавног сервиса, А.Тијанића и његових помоћника"?!?!
У случају да не одговорите онда нисте Јавни сервис у служби грађана,те исти нису у обавези плаћања претплате.
Како сте са комерцијално-пропагандним програмом заступљени исто као и друге ТВ станице,које не убирају претплату,сматрам да губите својство Јавног сервиса,тако да требате да се определите
да ли сте комерцијална ТВ станица или Јавни сервис грађана?!

Ja sam se stalno vrteo izmedju nacionalne geografije,History-a i Discovery-a,ali kada su nesto ovi sa historija nalupali za nas gore nego cnn i to vise puta,na ignore su mi,i 99% programa su im "dobri spasioci covecanstva"ameriz:D

Pretpostavljam, Olimpe, da su tada nesto objektivno pricali o Slobi :mrgreen:

Inace, primera radi, bas sam pre neko vece gledao izuzetnu emisiju o svim zlodelima CIA u svetu, izazivanjima ratova i puceva, likvidacija sa sve sagovornicima nekadasnjim clanovima CIA, a sve zarad americkih interesa, tj. interesa uskog kruga americkog rukovodstva. Na Viasat History.

Odavno nisam gledao nesto zanimljivije na TV... Naravno, to samo ako si objektivan, a ako si neko ko se klanja Slobi, komunjarama sirom sveta, S. Koreji i sl. onda naravno da ti se nece svideti jer nisi objektivan :kafa:

Pretpostavljam, Olimpe, da su tada nesto objektivno pricali o Slobi :mrgreen:

Inace, primera radi, bas sam pre neko vece gledao izuzetnu emisiju o svim zlodelima CIA u svetu, izazivanjima ratova i puceva, likvidacija sa sve sagovornicima nekadasnjim clanovima CIA, a sve zarad americkih interesa, tj. interesa uskog kruga americkog rukovodstva. Na Viasat History.

Odavno nisam gledao nesto zanimljivije na TV... Naravno, to samo ako si objektivan, a ako si neko ko se klanja Slobi, komunjarama sirom sveta, S. Koreji i sl. onda naravno da ti se nece svideti jer nisi objektivan :kafa:

A zapad je veoma poznat po objektivnosti kada se radi o doticnom.

V History je bolji od obicnog,to sam i ja gledao ne znam da li na istom kanalu.

Ako govorimo recimo o istoj emisi ne znam kakve imaju veze S.Koreja i Sloba sa istom,osim sto opet moram da primetim neobjektivnost iste jer Milosevic nije pominjan a morao je biti,i to naravno u pozitivnom svetlu.

Jer po mom misljenju srz cele te emisije je bio 5 oktobar,oko toga uopste nema rasprave bio za Slobu ili ne,e sad sto to nisu ubacili u emisiju pitanje je objektivnosti iste.

Јавни сервис РТС:".....ваше је право да знате све...."!?
Као претплатник РТС,овим путем ЈАВНО вас питам :" Колика су месечна примања,као Директора Јавног сервиса, А.Тијанића и његових помоћника"?!?!
У случају да не одговорите онда нисте Јавни сервис у служби грађана,те исти нису у обавези плаћања претплате.
Како сте са комерцијално-пропагандним програмом заступљени исто као и друге ТВ станице,које не убирају претплату,сматрам да губите својство Јавног сервиса,тако да требате да се определите
да ли сте комерцијална ТВ станица или Јавни сервис грађана?!

Kao i uvek u novcu je suština. A ovo je suština oko koje ćemo se sa RTS na sudu raspravljati. Bilo na prekršajnom ili u parničnom postupku ako usledi prinudna naplata. Bez obzira na eventualne troškove i vreme tužiću se sa njima dok im ne osporim pravo na naplatu pretplate pod ovim okolnostima i pri ovoj šemi emitovanja.

Svako ko gleda TV mora da plati jer koristi nešto što mu neko pruža i to mora da se plati.

овај став не само да је погрешан, него је и безобразан.

твоја теза не би била бесмислена да је ртс једина телевизија, па би онда било логично да оно што користиш и платиш.

ртс није вода, ртс није ни струја, ртс није ни контејнер, нити ртс икако може да се подведе под основне потребе грађана.

ртс је један од многих канала информисања, од новина преко кабловске до интернета. безобразлук је наметати ртс као основну потребу за информисање.

само зато што не постоје техничке могућности да се ртс емитује само онима који изаберу да га користе, није разлог и не може бити да се ртс наметне свима.

ако на све ово додамо и то да се ртс понаша као и свака друга комерцијална телевизија, безобралук узимања пара грађанима утолико постаје већи.

а о квалитету ртс-а нећу ни да причам.
од
, преко неуморног репризирања бољег живота, срећних људи и сличних серија, селективног преношења информација и поред крилатице да је наше право да знамо све, заступљеност научног и образовног програма, разноврсности спортског и музичког програма, до главатог необразованог човека на месту директора. све и да се квалитет побољша, плаћати ртс је једнако бесмислено колико и плаћати маркицу за превоз и поред тога што користиш кола.

само зато што не постоје техничке могућности да се ртс емитује само онима који изаберу да га користе

Naravno da postoji, emituje se lepo skremblovan signal, ko hoće da gleda kupi karticu i dekoder i gleda. Samo imam utisak da bi im tako prihod od naplate bio negde oko 0 dinara.

Ovako je čista legalizovana krađa na državnom nivou, jedna od mnogih nažalost.

TV je TV nema da gledaš ako ne platiš.

ja ni necu da gledam RTB/RTS koja je mene i moju porodicu 10 godina nazivala izdajnicima, placenicima i bagrom, a onda narednih 10 godina mazala oci kako napredujemo i sve je super jer, eto, svi se sada mirimo i sve je super

nista nisam potpisao sa RTS-om, vec sam ugovor za gledanje KABLOVSKE TELEVIZIJE napravio sa SBB-om; to sta ce oni emitovati od programa je njihov izbor a ne moj, jer mi ni oni nisu dali izbor da im, na primer, kazem, "iskljucite mi to sranje od 2 programa RTS-a, koj ce mi *****" - a oni su ipak izabrali da ga emituju... dakle, ako treba, neka SBB ugradi TV pretplatu za nacionalne frekvencije u svoj mesecni racun pa se necu buniti, iako je i dalje puno stvari vezano za taj govnjivi RTS prvoklasna svinjarija

ovako, da ja placam nekome za nesto sto nit sam trazio nit mi je dat izbor da li cu da koristim tu uslugu ili ne (a ne koristim je), to mozete da okacite macku o rep, isto kao maloumne pausalne komentare tipa "nema da gledas ako ne platis"

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zasto ne placate? RTS redovno finansira debilan serijski program u kojima opisuje kako ovi na zapadu nemaju dusu, dok je srpski seljak ima u izobilju; Bas kao sto vi volite....Plus serijal o tome kako izgledaju svadbe po celoj Srbiji. Imate cak i prenose pomahnitalog sovinistickog ludaka Seselja kome se divite, tako da- sta vise hocete od toga? Da javno odsecaju glavu nekom Hrvatu ili Ameru?

Naravno, ovo vazi za Krstine 'patriote', jasno mi je zasto su normalni ljudi nezadovoljni programom.

Nije mi jasno zasto ne placate? RTS redovno finansira debilan serijski program u kojima opisuje kako ovi na zapadu nemaju dusu, dok je srpski seljak ima u izobilju; Bas kao sto vi volite....Plus serijal o tome kako izgledaju svadbe po celoj Srbiji. Imate cak i prenose pomahnitalog sovinistickog ludaka Seselja kome se divite, tako da- sta vise hocete od toga? Da javno odsecaju glavu nekom Hrvatu ili Ameru?

Naravno, ovo vazi za Krstine 'patriote', jasno mi je zasto su normalni ljudi nezadovoljni programom.

Ja mislim da bi trebali da ubace neke strucne emisije iz oblasti medicine za takve slucajeve poput tebe,
kad vec placas da gledas nesto da ti pomogne.

Meni nije jadna stvar jasna. Da li ,na primer, Total TV (ili bilo koja druga kablovska ili satelitska televizija) placa RTS-u jer preuzima njihove kanale? Ja uredno placam kablovsku i ako ona placa RTS-u ne razumem kome sam jos to duzan da placam. Uostalom,slazem se sa onima koji su rekli da nema smisla placati televiziju koja ima komercijalni program. Cista plaljacka.

Ja mislim da bi trebali da ubace neke strucne emisije iz oblasti medicine za takve slucajeve poput tebe,
kad vec placas da gledas nesto da ti pomogne.

Strucne emsije iz oblasti medcine na RTS-u postoje. Sva ona 'patriotska' baljezgarija od 'Moj rodjak iz selendre' do tupavih komentara Olivere Jovicevic sasvim lepo opisuju sizofreniju.

To sto pustaju bitangu Seselja da zamazuje program svojim sovinizmom i plemenskim mentalitetom posebna je prica.

Због ТВ претплате поступак против 280.000 дужника

Kad je takva stvar, zasto onda nemaju vrhunski informativni i obrazovni, filmski i serijski program?

Gde su otisle te pare od ovih sto placaju? Na plate?

DakleM, stvarno covek danas treba uvek uz sebe da ima pusku pa ko mu zazvoni na vrata, samo cev od puske da pokaze.

Onomad u nekim novinama je bio lep clanak.Na planini negde u Srbiji,medj sumama i livadama stara trosna kuca,staro brojilo na njoj i u kuci koja je vis ekao jedan veliki dnevni boravak iznutra sa ognistem zivi baka jedna,ne upamtih joj ime,ko zna sta je pregurala preko pleca i koliko je drzavi srbiji za zivota dala,i naravno ima samo jednu sijalicu u kuci ali bez obzira na to sto ima samo jednu sijalicu,tako je i slikano i objasnjeno u novinama,nema nikakvih aparata na struju pa ni tv prijemnik,njoj uredno stize da plati RTS,sramota,ej ljudi to je strasno.Pa u podrinjskom kraju kada se prodje Loznica podno Sokolskih planina od malog zvornika pa prema Ljuboviji i dalje,niko nema normalan prijem slike,imas samo prvi,zna da prekine,BN TV,i eventualno ponekad drugi ako nema vetra kise i magle,Tijanic krade pare i vreme je da ode dovoljno je se nakro,nek prepusti malo i nekom drugom da krade.TV pretplatu treba ukinuti i ona i nije postojala tj.bila je ukinuta ali onaj tupson Vojislav ju je uveo pod negovorom Tijanica.I sta bi Vojislav ode Tijanic osta a sa njim i pretplata.

Onomad u nekim novinama je bio lep clanak.Na planini negde u Srbiji,medj sumama i livadama stara trosna kuca,staro brojilo na njoj i u kuci koja je vis ekao jedan veliki dnevni boravak iznutra sa ognistem zivi baka jedna,ne upamtih joj ime,ko zna sta je pregurala preko pleca i koliko je drzavi srbiji za zivota dala,i naravno ima samo jednu sijalicu u kuci ali bez obzira na to sto ima samo jednu sijalicu,tako je i slikano i objasnjeno u novinama,nema nikakvih aparata na struju pa ni tv prijemnik,njoj uredno stize da plati RTS,sramota,ej ljudi to je strasno.Pa u podrinjskom kraju kada se prodje Loznica podno Sokolskih planina od malog zvornika pa prema Ljuboviji i dalje,niko nema normalan prijem slike,imas samo prvi,zna da prekine,BN TV,i eventualno ponekad drugi ako nema vetra kise i magle,Tijanic krade pare i vreme je da ode dovoljno je se nakro,nek prepusti malo i nekom drugom da krade.TV pretplatu treba ukinuti i ona i nije postojala tj.bila je ukinuta ali onaj tupson Vojislav ju je uveo pod negovorom Tijanica.I sta bi Vojislav ode Tijanic osta a sa njim i pretplata.

a zašto je EPS dala podatke o svakom brojilu pa tuže ljude i za garaže i za vikendice gde nema nikakvog signala to treba objasniti
takve ludačke ideje nigde nema....

Ima da ti pravim drustvo na robiji - stan, hrana 3 puta dnevno, sta vise traziti?

Знам човека, који је на суду због дуга за струју,
када му је судија усмено изрекла упозорење на казну од 15-20 дана затвора,
мртав озбиљан питао - ЈЕ Л МОЖЕМО СВИ ДА ДОЂЕМО (мислећи на жену и децу)!?
:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

И није га осудила! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Back