I dalje...Nemam pojma... (vol. 2)

Ne znam ja šta su im trebali toliki zubi, sigurno slučajnost neka? Klali miševe?
Jel stvarno mislis da su se sabljozubi tigrovi klali sa dinosaurusima 🤣
Sisari za vreme dinosaurusa su bili velicine miseva i pacova. Ponovo pokazujes da nisi citao ista o tome.

A slučajno su i Korona miševima šuplje kosti... Jel njima to trebalo za parenja?
Ali nemaju perje. Kazem da je perje trebalo za parenje.

Molim te procitaj prvo tekstove koje sam poslao pre pricanja dalje,

Poslednja izmena od moderatora:
Hej bre Duke5 zašto rastera ove mučenike koji su još uvek živeli u uverenju: Bog i samo Bog, a da je TE čista izmišljotina.:D
I jedva čekam jerohinca da počne da ti kontrira, (možda ne znaš da je prvoklasni/profesionalni kontraš:D), pa da se i ja malo smejem, jer ja nikako nisam mogao da ga ubedim, da pre kontriranja malo razmisli, pa možda i vidi da nije u pravu.:D
Malo objašnjenje: jerohinac je protivnik TE i uvek od mene, koji nisam profesionalni evolucioni biolog, traži dokaze za TE. Upućivanje na razne linkove nisu ga zadovoljavali. A kontrirao je i iz oblasti fizike, u koju se tek nešto malo razumem, bar malo više od njega, ali džaba je to, pa on je čuveni jeroh, kontraš nad kontrašima.:D

Vezane za šta, neki primer?
О облику наше планете, да ли је правилна сфера, да ли је спљоштена на половима, да ли је "крушкастог облика" односно тања на сјеверној хемисфери у односу на јужну, то су све научне пројекције, није ваљда да ти то није познато?

О облику наше планете, да ли је правилна сфера, да ли је спљоштена на половима, да ли је "крушкастог облика" односно тања на сјеверној хемисфери у односу на јужну, то су све научне пројекције, није ваљда да ти то није познато?
Nisu projekcije nego se dokazalo na mnogo nacina. Projekcija je ravna tepsija sa zidom od leda okolo...
... i to iskljucivo u postkomunistickim zemljama, medju "naucenjacima" koji dizu nogu jer culi gde se konji kuju... :D
Teorija evolucije se postuje samo u postkomunistickim zemljama? 😳
Upravo obrnuto, u tim zemljama imas nagli skok kvazivernika koji do pre 20ak godina nisu znali da se prekrste... A sad od njih ne mozes da udjes u Crkvu kad hoces.

oni su samo glasnogovornici da se učvršćuje nevera jer ipak narod se okrenuo bogu.
i svesno biće postade vernik, zamisli taj napredak u darvinovoj evoluciji :D
Evolicija ne utice na verovanja, nego na fizicke osobine. Nista ne sprecava prirodne procese u organizmu ako je covek vernik. Evo ti prost primer- Sloveni koji su u toplijim krajevima su tamnije kose i koze od onih sa Urala, a pripadaju Pravoslavnoj crkvi i jedni i drugi.

Evolicija ne utice na verovanja, nego na fizicke osobine. Nista ne sprecava prirodne procese u organizmu ako je covek vernik. Evo ti prost primer- Sloveni koji su u toplijim krajevima su tamnije kose i koze od onih sa Urala, a pripadaju Pravoslavnoj crkvi i jedni i drugi.
Istočni i južni Sloveni su i genetski nešto drugačiji. Oni su po muškoj liniji većinom R1a, a mi smo dominantno I2a. Za ovo što pričaš bolji su primer oni Indusi koji su R1a (ostaci Arijevaca koji danas čine više kaste u Indiji) koji su tamniji od Rusa. Niko ne poriče da postoji neka mikroevolucija već da je taj korak od majmuna do čoveka nastao mikroevolucijom. Verovatnije je da je nastao mešanjem neke više sile bilo Boga bilo vanzemaljaca.

to je adaptacija na klimatske uslove, evolucija postoji ali duhovna, u razmišljanju, u načinu života itd.
ova evolucija koju zastupaju evolucionisti da vrsta evoluira u drugu je nedokaziva. koji mi je dokaz "to traje milionima godina".

Nisu projekcije nego se dokazalo na mnogo nacina. Projekcija je ravna tepsija sa zidom od leda okolo...
Шта се доказало на много начина, којег је облика, да ли је спљоштена на половима или је правилна сфера, ако већ одговараш на пост, онда одговори на питање, а не да у старту покушаваш да дискредитујеш саговорника, дјелује помало дјетињасто.

Teorija evolucije se postuje samo u postkomunistickim zemljama? 😳
Upravo obrnuto, u tim zemljama imas nagli skok kvazivernika koji do pre 20ak godina nisu znali da se prekrste... A sad od njih ne mozes da udjes u Crkvu kad hoces.
Naravno. Ovde imamo komunisticku teoriju evolucije. Nesto kao TE u iskrivljenom ogledalu.
Kako razlikujes "kvazivernika" od "pravovernika" ?

Шта се доказало на много начина, којег је облика, да ли је спљоштена на половима или је правилна сфера, ако већ одговараш на пост, онда одговори на питање, а не да у старту покушаваш да дискредитујеш саговорника, дјелује помало дјетињасто.
Pazi,pravi oblik zemlje,cak i reljef dna okeana je skoro u milimetar odredjen jos davno. Govoriti o tome u 21 veku je previse, i zaista nemam nameru da to ponavljam.Kome je lopta-lopta je,kome je tepsija koju nose kornjace- neka ga,neka misli sta hoce.
Naravno. Ovde imamo komunisticku teoriju evolucije. Nesto kao TE u iskrivljenom ogledalu.
Kako razlikujes "kvazivernika" od "pravovernika" ?
Kakva je komunisticka TE i po cemu se razlikuje od kapitalisticke? :eek:

Bas kvazivernici... Oni koji su do sloma komunizma maltene kamenovali vernike a sada su najglasniji u odbrani vere. A Slavu slave u kafani, ne znaju da polome kolac kako treba, neki od njih i dan danas ne umeju da se prekrste pravilno. Retki su ljudi koji su primili pravu veru posle tih godina.
U mojoj crkvi gde sam krsten za 4 meseca zivota do 90ih je bilo redovnih posetilaca (vernika tacnije) na prste da ih izbrojis,iako grad i nije mali. Da bi za nekoliko godina isforsiranog nacionalizma i desavanja gde su se politika i crkva izmesali (nazalost) dosli do tacke da kad je neki veliki praznik oni koji su je posecivali uvek,nemaju mesta od novopecenih vernika. Koji ce za Bozic da bacaju petarde u porti crkve umesto da se pomole Bogu....itd.
Ovo je samo banalan primer, da ne pricam da sam u Rusiji vidjao ljude koji ulaze u cerkvu i krste se levom rukom,a desna im je zdrava.

Back