Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.058
U vidi mene, kao da u slučajnosti može biti neke namere, sorry..A slučajno su i Korona miševima šuplje kosti... Jel njima to trebalo za parenja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U vidi mene, kao da u slučajnosti može biti neke namere, sorry..A slučajno su i Korona miševima šuplje kosti... Jel njima to trebalo za parenja?

Jel stvarno mislis da su se sabljozubi tigrovi klali sa dinosaurusimaNe znam ja šta su im trebali toliki zubi, sigurno slučajnost neka? Klali miševe?
Ali nemaju perje. Kazem da je perje trebalo za parenje.A slučajno su i Korona miševima šuplje kosti... Jel njima to trebalo za parenja?
Ako ti to tako kažeš, e mora da je nepobitno. Bolji argument od spuštanja na nivo procene tuđeg IQa nekako nisam ni očekivao.gluplji i gluplji
pozzzSto je u skladu s tim sto tvrdis o evoluciji nesto sto ni evolucija sama ne tvrdis a onda govoris da nije tacna jer tvrdi to...a ne tvrdi...Ako ti to tako kažeš, e mora da je nepobitno. Bolji argument od spuštanja na nivo procene tuđeg IQa nekako nisam ni očekivao.pozzz
Ne to je titula koju je zasluzio.Daklem je dobio titulu DR od Miroljuba Petrovica, koji stalno lozi narod izrekom: pod mac bato,![]()
Aко је тако како кажеш, како то да имамо различите "научне теорије"?Za oblik zemlje se zna u milimetar kako izgleda.
Vezane za šta, neki primer?Aко је тако како кажеш, како то да имамо различите "научне теорије"?
О облику наше планете, да ли је правилна сфера, да ли је спљоштена на половима, да ли је "крушкастог облика" односно тања на сјеверној хемисфери у односу на јужну, то су све научне пројекције, није ваљда да ти то није познато?Vezane za šta, neki primer?
da, zamajavanje naroda, dogma koja parira religijiskim dogmama.TE čista izmišljotina
... i to iskljucivo u postkomunistickim zemljama, medju "naucenjacima" koji dizu nogu jer culi gde se konji kuju...da, zamajavanje naroda, dogma koja parira religijiskim dogmama.
Nisu projekcije nego se dokazalo na mnogo nacina. Projekcija je ravna tepsija sa zidom od leda okolo...О облику наше планете, да ли је правилна сфера, да ли је спљоштена на половима, да ли је "крушкастог облика" односно тања на сјеверној хемисфери у односу на јужну, то су све научне пројекције, није ваљда да ти то није познато?
Teorija evolucije se postuje samo u postkomunistickim zemljama?... i to iskljucivo u postkomunistickim zemljama, medju "naucenjacima" koji dizu nogu jer culi gde se konji kuju...![]()
Bozji potomci. Moram priznati kako to lepo zvuci.Svako veruje u ono što mu je bliže. Oni bliži majmunima veruju da su nastali od majmuna, oni bliži Bogu veruju da su nastali od Boga
Sto vise upoznajem neke ljude (i uzivo i virtuelno) sve su mi draze zivotinje...Svako veruje u ono što mu je bliže. Oni bliži majmunima veruju da su nastali od majmuna, oni bliži Bogu veruju da su nastali od Boga.
oni su samo glasnogovornici da se učvršćuje nevera jer ipak narod se okrenuo bogu.... i to iskljucivo u postkomunistickim zemljama, medju "naucenjacima" koji dizu nogu jer culi gde se konji kuju...![]()
trebalo bi da odgovorim...."a možda je majmun kresnuo tvoju.. ko zna..." ali neću...Bozji potomci. Moram priznati kako to lepo zvuci.
Mada znas kad malo bolje pogledas i jedni i drugi su nastali od ljudi.
Evolicija ne utice na verovanja, nego na fizicke osobine. Nista ne sprecava prirodne procese u organizmu ako je covek vernik. Evo ti prost primer- Sloveni koji su u toplijim krajevima su tamnije kose i koze od onih sa Urala, a pripadaju Pravoslavnoj crkvi i jedni i drugi.oni su samo glasnogovornici da se učvršćuje nevera jer ipak narod se okrenuo bogu.
i svesno biće postade vernik, zamisli taj napredak u darvinovoj evoluciji![]()
zato što žive instiktivno, kako stariš sve su ti draže životinje. meni žao i one smrdibube da ubijem, ništa one meni ne smetaju jer puštaju taj smrad samo kad su ugrožene.Sto vise upoznajem neke ljude (i uzivo i virtuelno) sve su mi draze zivotinje...
Istočni i južni Sloveni su i genetski nešto drugačiji. Oni su po muškoj liniji većinom R1a, a mi smo dominantno I2a. Za ovo što pričaš bolji su primer oni Indusi koji su R1a (ostaci Arijevaca koji danas čine više kaste u Indiji) koji su tamniji od Rusa. Niko ne poriče da postoji neka mikroevolucija već da je taj korak od majmuna do čoveka nastao mikroevolucijom. Verovatnije je da je nastao mešanjem neke više sile bilo Boga bilo vanzemaljaca.Evolicija ne utice na verovanja, nego na fizicke osobine. Nista ne sprecava prirodne procese u organizmu ako je covek vernik. Evo ti prost primer- Sloveni koji su u toplijim krajevima su tamnije kose i koze od onih sa Urala, a pripadaju Pravoslavnoj crkvi i jedni i drugi.
to je adaptacija na klimatske uslove, evolucija postoji ali duhovna, u razmišljanju, u načinu života itd.Evolicija ne utice na verovanja, nego na fizicke osobine. Nista ne sprecava prirodne procese u organizmu ako je covek vernik. Evo ti prost primer- Sloveni koji su u toplijim krajevima su tamnije kose i koze od onih sa Urala, a pripadaju Pravoslavnoj crkvi i jedni i drugi.
Шта се доказало на много начина, којег је облика, да ли је спљоштена на половима или је правилна сфера, ако већ одговараш на пост, онда одговори на питање, а не да у старту покушаваш да дискредитујеш саговорника, дјелује помало дјетињасто.Nisu projekcije nego se dokazalo na mnogo nacina. Projekcija je ravna tepsija sa zidom od leda okolo...
Naravno. Ovde imamo komunisticku teoriju evolucije. Nesto kao TE u iskrivljenom ogledalu.Teorija evolucije se postuje samo u postkomunistickim zemljama?
Upravo obrnuto, u tim zemljama imas nagli skok kvazivernika koji do pre 20ak godina nisu znali da se prekrste... A sad od njih ne mozes da udjes u Crkvu kad hoces.
Ahhaha, lma nas oko 10-15% koji nemamo Rh+, pa da nam genetika I TE sad objasne zašto mi nismo postali od majmuna?Svako veruje u ono što mu je bliže. Oni bliži majmunima veruju da su nastali od majmuna, oni bliži Bogu veruju da su nastali od Boga.
Pazi,pravi oblik zemlje,cak i reljef dna okeana je skoro u milimetar odredjen jos davno. Govoriti o tome u 21 veku je previse, i zaista nemam nameru da to ponavljam.Kome je lopta-lopta je,kome je tepsija koju nose kornjace- neka ga,neka misli sta hoce.Шта се доказало на много начина, којег је облика, да ли је спљоштена на половима или је правилна сфера, ако већ одговараш на пост, онда одговори на питање, а не да у старту покушаваш да дискредитујеш саговорника, дјелује помало дјетињасто.
Kakva je komunisticka TE i po cemu se razlikuje od kapitalisticke?Naravno. Ovde imamo komunisticku teoriju evolucije. Nesto kao TE u iskrivljenom ogledalu.
Kako razlikujes "kvazivernika" od "pravovernika" ?