Onda je Biblija stvarno kontradiktorna. Adam i Eva su prvo bili prvi ljudi, a onda se ispostavlja da ipak nisu bili prvi ljudi.
Umeš li ti konkretno?!
Jel sada treba pet strana da oblećeš?
Koliko "adama" je stvoreno?
da sam ja Adam ''sedeo na usima'', isto ne bi cuo REC BOZIJU, I ZIVOTINJE ME NE BI SLUSALE.
Jel vi mislite da LOGOS BOG nije mogao da zagrmi svojim glasom i svi da Ga cuju? Mogao je, ali opet Ga ne bi razumeli. JA ADAM SAM RAZUMEO. Pokusavam da vam objasnim sta znaci „
U početku bješe Logos (
Riječ), i Logos bješe u Boga, i Logos bješe Bog. ...
vas fokus treba da bude Rec-LOGOS, a ne da li je neko bio pre mene ADAMA. KO JE TAJ NEKO, COVEKOLIKI MAJMUN, MAJMUN RADI STO MAJMUN VIDI? Neka druga zivotinja u sestodnevu stvaranja? - ja sam stvoren tek na kraju 6-og dana, znaci da je bilo zivotinja, sve je BOG STVORIO PRE MENE.
JA ADAM sam prvi koji je razumeo REC, LOGOSA. Meni Je prvom javio, i sve zivotinje su znale da mene ima da slusaju, zato sto iznad mene ima jos neko.
DA LI SU DRUGI LJUDI BILI COVEKOLIKI MAJMUNI, ILI NISU, NEBITNO, JER LOGOSA NISU RAZUMELI, NITI SE NJIMA JAVLJAO, VEC SAMO MENI - ZATO SAM JA PRVI COVEK KOJI REZONUJE POJMOVNO.
eto, pa nastavite sada, ali uzmite ovo u obzir.
kako vi. ne razumete? nije pitanje ko je prvi covek, vec kom coveku se prvo LOGOS BOG OBRATIO - MENI, ADAMU!
ja sam pricao sa Bogom prvi! NIKO DRUGI NIJE, NEGO JA, LICNO, ADAM. I koga je onda briga koji procenat su ljujdi bili ljudi, a koji procenat su bili covekoliki majmuni, da pricaju sa BOGOM nisu znali, niko osim mene. ZATO JE BOG REC LOGOS.
JA ADAM VAM SVEDOCIM.