Humor za one 40+ i nešto više

62d67f7e1e0d3.jpeg

Mujo i Haso prvi put na aerodromu, znatiželjno se vrte na sve strane pa će Mujo:

– Je li bolan Haso, kako ovi mogu otimati avione kad su ovako ogromni?
– Pa ne otimaju oni njih dok su ovdje na zemlji veliki, budalo, nego kad su gore na nebu malecki

Saobraćajac se upravo spremao da napiše kaznu za brzu vožnju, kada se sa zadnjeg sedišta zaustavljenog automobila začuo nervozni ženski glas:
- Eto vidiš! Rekla sam ti da ne voziš brzo, ali ti mene nikad ne slušaš! Tako je bilo oduvek, samo sebe si slušao i zato si ovako završio u životu.
A lepo je meni moja majka govorila...
- Ko vam je to? - upita saobraćajac zaustavljenog vozača.
- Moja žena.
- Vozite dalje - reče saobraćajac cepajući do pola napisanu kaznu - vi ste već dovoljno kažnjeni.

"Juče sam ispao pravi heroj" - počeo je svoju priču Piroćanac u kafani.
"Šta se desilo" - upitaše ga prijatelji.
"Jednom prilikom devojka mi je rekla da bi umrla od sreće kada bih joj kupio poklon" - odgovori Piroćanac
- "I juče joj je bio rođendan, i ja joj ništa nisam kupio. Dakle spasao sam joj život."

Zbog problema sa sluhom, pacijent je posetio doktora.
- Da li pušite? - upita doktor.
- Da, mnogo - odgovori pacijent.
- Da li pijete?
- Pijem skoro svakog dana.
- A osim toga, da li vodite uredan život?
- Pa ne baš, uglavnom ustajem kasno jer sam cele noći u gradu - posećujem barove i jurim žene.
- E, pa moraćete da prestanete sa tim navikama - oceni doktor.
- Samo da bih bolje čuo! Neka hvala! - odgovori pacijent odlazeći iz ordinacije.

Dečak sedi za stolom i piše domaci.U jednom trenutku pita majku :
– Mama, kako sam ja došao na svet?
– Donela te roda, sine.
– Kako je tata došao na svet?
– I njega je donela roda.
– A deda?
– On kaže da su ga našli ispod šljive.

Dečak kimne i nastavi da piše.. Kad je otišao na spavanje znatiželjna majka otvori svesku da vidi o čemu je on to pisao.
I pročita rečenicu: “Proverio sam i ustanovio da moja porodica već tri generacije nije seksualno aktivna.”

Bogati, stariji muž i njegova mlada supruga večeraju u trperzariji luksuznog broda kojim krstare oko sveta. Večeraju i čavrljaju.
– Zamisli, onaj brodski lečnik hvali se da je spavao sa svim ženama na brodu, osim jedne – kaže muž.
– O, to mora da je ona odvratna baba što sedi sama tamo u ćošku! – odgovori žena.

Ulazi žena u kuću i kaže mužu:
– Dragi, imam problem s autom!
– Kako? Šta mu je?
– Čini mi se, da se karburator napunio vodom.
– Je l’ ti znaš uopće gdje se nalazi karburator?
– Pa znam, u autu!
– A gdje je auto?
– U jezeru.

Muju krenulo u životu, postao pravi bogataš, napravio viletinu iznad Sarajeva, vozi bijesne aute,
pa mu se jedan dan najave novinari da ga snime za emisiju o uspješnim ljudima.Dođu oni, postave kamere i pita novinar Muju:
– Dobro, Mujo, recite vi nama kako ste postali tako bogati?

Mujo sjedi u zlatnom stolcu, zlatni Rolex na ruci, drži pivo i krene:
– A jarane, to t’ je bilo ‘vako… Kupio ja kilo jabuka na pijaci za marku, pa prod’o iza ćoška za dvije, pa kupio dva kila i prod’o za četr’…
I sve tako dok mi nije umrla tetka u Amer’ci i ostavila pet miliona dolara!

Mali Perica pita učiteljicu:
– Učiteljice, znate li vi koji se deo tela može povećati i do sedam puta za vreme velikog uzbuđenja?

Učiteljica se zaprepasti, a onda mu kaže:
– Perice jako si bezobrazan… Ti si premali da pričaš o tim stvarima!

– Ali učiteljice ja sam mislio na zenicu oka…

Back