Legendarno cudoviste koje se hranilo devicama, poslednji je umro od gladi.
Споредни ликови на српским свадбама.
Druga polovina meseca u kojoj nemaš para jer si ih potrošio u prvoj polovini na komunikalije i ostale harače koje potražuje vlas' koju boli ona stvar što se zove kita.
- Da ju je ubio, već bi je odležao
Каже се када видимо мушкарца како прославља на пример 10 или 15 година везе/брака са вољеном особом.
Dve stvari u kojima ne moraš da budeš dobar da bi uživao.
Kompleks koji se, sva sreća , ne računa kad se ložiš na tudju kevu, jer bi nas u protivnim bilo puno iskompleksiranih.
Веома тужан тренутак за српски фудбал.
Сви ће на пролеће у Европу сем Партизана и Звезде.
Žena...
za volanom...
na auto-putu...
koja nije stigla da se našminka pre ulaska u kola...
a koja mora izaći našminkana.
Oblik ishrane koji je zaživio svugdje osim u Vojvodini iz dva razloga.
"Slaninicu brzo mogu narezati sam a i na kraju krajeva, di je žurba."
- Posuđe koje nikada ne mora da se pere
Čašice od rakije - one se same od sebe dezinfikuju pri upotrebi.
Jedini miris, ili bolje reći smrad, koji se registruje ušima.
Danas je engleski jezik isto što je u vreme Sterije i Pokondirene tikve bio francuski. Ljudi koji ga govore nepismenoj svetini deluju mnogo obrazovanije nego što zapravo jesu i izazivaju divljenje, usled nerazumevanja šta dotični govori, po principu - ako ja ne kontam, onda je sigurno nešto mnogo pametno. Tako možemo svakodnevno čuti od raznih poznatih ličnosti kako je njihov attitude da treba nositi kežual aksesoris prilikom branča, a ako ste celebrity važno je da imate personaliti, da budete trendi, ali da umete da plivate u vodama mejnstrima, posećujete performanse( kako one koji su open, tako i one klozed i viajpi) i sigurno će te se naći u emisiji Lune Lu, tik uz Isidoru Bjelicu.
Pitanje koje žena postavi mužu kada ga vidi da je samoinicijativno uzeo usisivač u ruke
Малена корисна ствар која нам омогућава да изгубимо неколико кључева одједном.
Sve srećne porodice liče jedna na drugu, ali svaka srećna porodica pravi ajvar na svoj način.
- Ultimate Survival : Serbia
Pokušaj da se preživi sa 20.000 dinara mesečno.
- Poštuje me i čini me srećnom
Лош је у кревету, ал вози BMW.
Bilo koja vrsta papira kad vam se prisere u vozu........
Пензионерски фејсбук.
Ту ће свако да отвори налог, кад тад.