Sinalko opet u ponudi?

mario80

Stara legenda
Poruka
85.168
Ovo nisam vido sto godina zvali smo ga slinavko 🤔

1000010125.jpg

Ko se zali na sinalko nek proba lidlov pa ce da vidi sta je otrov ......i od goreg ima skuplje...doduse lidlov nije skuplji , 50 60 , ali je gori mnogo gori od onog poznatog po tri ukusa...ima neki proizvodjac poznat kao jeftiniji , a nije lokalac nije kisela voda knjaz i kompanija, nego poznat je....samo i to je smesno , kosta mu flasa 55 rsd od 2litra ili 1,5 ne secam se, a to isto u drugim marketima bude 120, znaci deru kad prodaju drugi...

Skoro sam pio jupi, pa nije los, ali nije kakvog se secam...isto kao sto koka kola nije kao sto je se ja secam, a ako hocu slicno , mora da kupim flasicu 0.5 i ni tad nisam siguran da li cu svaki put da dobijem bas ono...
Onaj udar u nos...

Arandjelovacka kola je bas jeftina imitacija, ali ne znam koliko je stetna....nisam testirao...koka kola je najjaca po fosfornoj kiselini , cak je toce i u koncentratu , spalise par hrvatica i crnogorki....to mi nije jasno odakle par desetina flasa sa jakom fosfornom kiselinom, a ostatak nije...zar se ne toci na liniji....to je znaci 2000 flasa minimum..

Zeznute su sve te jeftinije gazirane kombinacije, ali su odlicne za prijatelje za slave i preslave i vencanja , tu ljudi piju i otrov i sve udri u veselje...truj kume truj...

Back