HTC telefoni

Имам HTC Smart и морам да наговестим да је то најлошији телефон који сам икад поседовала! Телефон има свакојаких багова: често након цима он наставља да звони, звони кад је искључен тон, закуцава, понекад не прикаже пристиглу поруку, ужас један! Не узимајте никако! Такође, не могу да га повежем на комп - тражи неке програме да скинем са нета, свашта сам покушавала и ништа. А није ми испадао, нити било шта томе слично. Мазила сам га и пазила, но..

Pa trebala si da rutujes telefon i ubacis noviji android. Ja sam imao isto tako Tattoo, ocaj koliko je fabricki sistem bio los, kad sam mu ubacio cyanogenmod, druga prica. Duze baterija traje, radi blutut (na fabrickom recimo nije radio), mnogi drugi programi i sl.

Sad inace imam HTC Desire HD, ekstra telefon, ma odmah sam ga rutovao na ICS 4.0.4, zasto ne iskoristiti pun potencijal :D

Treba da obnovim postpejd ugovor i izaberem nov telefon. Sleduje mi spram paketa HTC Desire C. Evo pitanja - pošto mi telefon treba samo za pretragu interneta, mail i čitanje PDF fajlova i poželjno bi bilo da mi baterija što duže traje, da li je uopšte pametno uzimati Android? Ne treba mi za muziku, igrice i vtdeo materijal.

Imam HTC Desire C i super je telefon, veoma je brz, BeatsAudio savrseno obogacuje zvuk na slusalicama. Dobar je i za internet pretragu, dosta brzo ocitava stranice, jos pogotovo preko Opere mini. E sad jedan problem imam sa njim, citao sam kazu da je do proximity senzora koji se nalazi gore pored zvucnika za razgovore. Kada me neko nazove ili ja nekoga nazovem ekran se ugasi i senzor kao da vidi da sam ja vec prislonio telefon na uvo i tako ostane ugasen sve dok osoba sa kojom razgovaram ne prekine razgovor. Jedini nacin da ja prekinem razgovor je da izvadim bateriju. Da li je neko imao slicnih problema i da li postoji neko resenje za ovo? Kazu da je moguce uratiti rekalibraciju senzora ili cak iskljiciti taj senzor pa bi bilo super ako ne zna kako to?

Imam problem prilikom pozivanja, surfovanja na netu itd dolazi do treperenja ivica ekrana u crvenoj boji.Nije do teme, skenirao sam na viruse i nista.Ako neko zna kako da resim ovo molim neka mi javi

Na komp sam probala, ali može da vidi samo memorijsku.
Ulazila sam u sve i svašta, u sve moguće opcije, ali nema nigde za prebacivanje... A to ne mogu da skinem, jer nemam internet na mobu. -.-

Kupio sam rutovani HTC Desire od coveka koji nije obrisao svoje accounte i neke fajlove.
Primer:
- NE mogu obrisati njegov gmail nalog
- Ne mogu pokrenuti HTC Sync ( jako mi je bitan zbog outlooka )
- Voleo bih da resetujem telefon i da krenem od nule sa mojim podesavanjima i da sam miran.

Kod ranijih HTC Tytn 6.1 i LG-win7 reset mi je pomogao.
E, sad hocu li na taj nacin zeznuti telefon ili sta da radim ?
Prvi put imam Android i jos mi je dosta toga nepoznato. Kad pogledam SD karticu, strasno cega sve ima, sta je tu vishak a shta treba..?
Inace telefonac radi odlicno.

Znam dve devojke koje su imale isti problem sa razlicitim HTC telefonima-nisu mogle da se jave na pozive.
Imale zato mnogo problema sa ljudima koji su mislili da ih one ignorisu jer se ne javljaju.
Jedna je prodala svoj i kupila obican koji ok. radi.
Druga i danas ima isti HTC koji moze da se baci jer ne sluzi nicemu-ne moze da se javi,cita poruke,salje ih.I bacila bi ga ali joj zao para koje je dala.
Cini mi se da su HTC telefoni za osobe koje se razumeju u tehnologiju a ne za nas laike.

Imam problem sa HTC desire C, juce sam ga kupila polovnog koji je bio u Vip mrezi, sve radilo, danas dekodirala kad ono pola stvari nece da otvori i kada hocu da udjem u setings kaze mi com.andoid.setting has stopped unexpectedly. Sve sam probala sto sam videla na netu nista ne pomaze. Jel neko imao slican problem i otklonio ga bila bih zahvalna da mi kaze :)))

Мени је bluetooth проблем. Када хоћу нешто да пошаљем на мој фон, а некад и кад хоћу да шаљем нешто са свог фона на други избацује ми "Paired but not connected". Тражио сам на нету о томе и покушао сам сва решења која су другима успевала и које су препоручивали међутим ништа није помогло. Има неко неки савет ?
Иначе имам Wildfire S, чисто информације ради.

Uzeo sam HTC One V preko Telekoma i radi savrseno...neverovatan telefon. Ali ima jednu manu,a to je.... Ne mogu da se konektujem na WifI nekada... Imam svoju WifI mrezu ali dzabe,nece da se konetkuje,a nekada ipak usere i konektuje se... Tako je je i sa drugim mrezama,po kaficima npr. Nekada hoce,nekada nece. Jel ima neko neko resenje,ili objasnjenje.... Ili makar da kaze da ima isti problem,lakse mi je da znam da se jos neko zajebava sa ovime...

Uzeo sam HTC One V preko Telekoma i radi savrseno...neverovatan telefon. Ali ima jednu manu,a to je.... Ne mogu da se konektujem na WifI nekada... Imam svoju WifI mrezu ali dzabe,nece da se konetkuje,a nekada ipak usere i konektuje se... Tako je je i sa drugim mrezama,po kaficima npr. Nekada hoce,nekada nece. Jel ima neko neko resenje,ili objasnjenje.... Ili makar da kaze da ima isti problem,lakse mi je da znam da se jos neko zajebava sa ovime...

Skini WiFi Manager pa probaj. Mozda te zezaju sifre

Rutuj telefon.
Poseti XDA Developers sajt...

Back