imam Htc desire ikupljen prije 2 godine i nikada nisam nikakvu nadogradnju samo update jel moguce staviti na njega 4.1 jelly bean?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedavno sam kupio novi HTC One i zaključio sam da ima neverovatan propust u podešavanjima. Ne može da se podesi na manuelno biranje mreže. On ima opciju da ručno izaberem mrežu od postojećih, ali nema da stavim na ručno biranje, pa kada izađem iz svoje mreže da mi se ne kači na drugu, odnosno da ne ide u roming, nego da jednostavno izgubi signal. Hbt, ne mogu da verujem. Pa, onaj moj prvi mob. "cigla" Panasonic G450 iz 1998. godine je imao tu opciju. Živim i krećem se blizu granice, i svaki čas mi prebacuje na stranu mrežu, čim je taj strani signal jači od našeg. I to je smart??? Pa, šta je tu smart, nabijem ga....
Čitao sam i po stranim forumima, i vidim da i drugde imaju taj problem, pogotovo tamo gde mogu da se prebacuju na druge domaće mreže, pa ih kolje kada ulaze ili izlaze iz metroa, gde je drugi signal jači od njihove matične mreže, što je otprilike isti problem kao i kada se ja približim državnoj granici. I kako vidim po tim forumima, tu jednostavno nema pomoći. Hbt, sa starom Nokiom sam znao ući i do 10 km u Mađarsku, i imao sam naš signal, jer mi je bio namešten na manuelno biranje, a sa ovim đubretom od 500€ ne mogu da se približim granici.
neznam kod tebe ,, imam nokiu lumia 620 Windows Phone 8 ,, ima opcija ;;; opcije prenosa podataka u romingu ( iskljuci roming ) ,,, opcija izbor mreze ( te,,,, ) .kad izgubi signal obavesti porukom kadje deruga mreza ,, nemoj da kesiras automatski
Pa, imam i ja opciju da isključim data u romingu i da me zvučno obaveštava kada se nakači na drugu mrežu, ali ja neću to. Ja hoću da isključim automatsko biranje mreže, i da jednostavno izgubi svaki signal kada izađem iz svoje matične mreže.