HTC telefoni

Imam problem sa trajanjem baterije na htc wildfire s...Traje mozda pola dana, a uglavnom ni toliko...Bas kad se potrudim da ga koristim sto manje, punim ga dva puta dnevno, do kraja...Kupila sam novu i opet isto...
Imam utisak da tel mozda ima neki drugi problem i da mu nesto jede bateriju ali ne znam sta...Posto je u garanciji, ne znam da li da ga nosim u servis ili postoji neka fora...Inace mi pise da mi dialer trosi 97%, pa ako neko moze da mi pomogne na bilo koji nacin, bila bih zahvalna :)

Nemam pojma da li su resili, to su ustanovili i cekaju deo, ali se pitam kad li ce ga docekati, posto idem na put...
Inace, koliko posle takvog "kvara" telefon moze da bude ok, tj. da li se samom zamenom maticne ploce resava ceo problem ili ostavlja posledice na nesto drugo, posto sam razumela da je to nesto najkomplikovanije sto moze da crkne?
Mozda je glupo pitanje, ali se ne razumem stvarno...

Kupio sam skoro polovan htc hd2 android (jelly bean) kupio sam mikro sd hc 8gb i zaokruzena cetvorka(valjda je to klasa 4?) i imam problema s vremena na vreme zakoci mi tel pa moram da vadim bateriju,ne znam dali je nesto ova mem.neispravna ili je to zato sto je klasa 4 pa zato nesto nece i cesto posle vracanja baterije opet ukoci ceo telefon takodje cesto puta kada prikacim tel.kablom za komp i opet ga ukoci ili restaruje telefon?Da li bi mi trebala ta kartica klase 10 ili je samo ova moja nesto pokvarena(mada je nova)zamenio sam je za drugu i opet ista prica da li bi bolje radio sa karticom klase 10?Druga stvar je sto nema onaj "fabricki"sat za na displej pa sam skidao i isprobavao razne flip satove koji su u pocetku radili lepo ali sam menjao dok ne nadjem onaj "fabricki" sa brisacem i sada mi svaki sat koji instaliram i prebacim na displej bude"isecen"skracen sa svih strana ili se preklapaju sati preko minuta mada su ranije lepo radili a sada kako se ovo desilo ja ih dezinstaliram pa posle instaliram neki drugi i opet se isto desava.Zna li neko sta da radim i da li ima negde da se skine originalni sat sa brisacem?
Hvala.

HTC One defitinivno je najbolji telefon na svetu trenutno. Daleko ispred iPhone 5 i Galaxy S4. Ko se dvoumi ili troumi izmedju moze slobodno da uzme HTC One i da se odusevi. Najbolji telefon koji sam ikad video i imao. Pogledao sam i probao ove ostale cisto da kazem da znam sta pricam, a i bio sam Apple korisnik.

Tako da bez razmisljanja, cista pobeda.

Ljudi.. koristim htc desire x i imam , po meni, nelogican problem sa wirelessom.. Dakle, imam ruter koji baca signal po celom stanu.Laptop je uredno nakacen na njega i radi super, hteo sam da zakacim i mobilni , on se uspesno poveze ali izgleda da ne dobija protok iako je signal pun nece da otvori nijednu stranicu u pretrazivacu, pokusao sam da se povezem na komsijske signale i kada bi nasao nezasticenu mrezu radilo bi super.. nelogicno mi je to sto wireless radi na tudjim i slabijim signalima a na mojoj mrezi nece.. Drugar je pokusao da se poveze sa njegovim telefonom na moj ruter i radi mu ok .. Da li iko ima predstavu u cemu moze da bude problem? Pozz

Ja imam isto HD2 s Android v2.... i mem. karticu od 8gb i cesto se desi da telefon zabaguje ili da je spor do jaja pa moram da ga restartujem/vadim bateriju....

Imam 2 pitanja> da li cu dobiti nesto ako predjem na Android v.4.. Jelly Bean i postoji li neki jednostavan tutorial s potrebnim fajlovima za fleshovanje kao i koju memorijsku da ubacim da fon ne baguje?

Hvala unapred!

Nedavno sam kupio novi HTC One i zaključio sam da ima neverovatan propust u podešavanjima. Ne može da se podesi na manuelno biranje mreže. On ima opciju da ručno izaberem mrežu od postojećih, ali nema da stavim na ručno biranje, pa kada izađem iz svoje mreže da mi se ne kači na drugu, odnosno da ne ide u roming, nego da jednostavno izgubi signal. Hbt, ne mogu da verujem. Pa, onaj moj prvi mob. "cigla" Panasonic G450 iz 1998. godine je imao tu opciju. Živim i krećem se blizu granice, i svaki čas mi prebacuje na stranu mrežu, čim je taj strani signal jači od našeg. I to je smart??? Pa, šta je tu smart, nabijem ga....

Čitao sam i po stranim forumima, i vidim da i drugde imaju taj problem, pogotovo tamo gde mogu da se prebacuju na druge domaće mreže, pa ih kolje kada ulaze ili izlaze iz metroa, gde je drugi signal jači od njihove matične mreže, što je otprilike isti problem kao i kada se ja približim državnoj granici. I kako vidim po tim forumima, tu jednostavno nema pomoći. Hbt, sa starom Nokiom sam znao ući i do 10 km u Mađarsku, i imao sam naš signal, jer mi je bio namešten na manuelno biranje, a sa ovim đubretom od 500€ ne mogu da se približim granici.

Poslednja izmena:
Nedavno sam kupio novi HTC One i zaključio sam da ima neverovatan propust u podešavanjima. Ne može da se podesi na manuelno biranje mreže. On ima opciju da ručno izaberem mrežu od postojećih, ali nema da stavim na ručno biranje, pa kada izađem iz svoje mreže da mi se ne kači na drugu, odnosno da ne ide u roming, nego da jednostavno izgubi signal. Hbt, ne mogu da verujem. Pa, onaj moj prvi mob. "cigla" Panasonic G450 iz 1998. godine je imao tu opciju. Živim i krećem se blizu granice, i svaki čas mi prebacuje na stranu mrežu, čim je taj strani signal jači od našeg. I to je smart??? Pa, šta je tu smart, nabijem ga....

Čitao sam i po stranim forumima, i vidim da i drugde imaju taj problem, pogotovo tamo gde mogu da se prebacuju na druge domaće mreže, pa ih kolje kada ulaze ili izlaze iz metroa, gde je drugi signal jači od njihove matične mreže, što je otprilike isti problem kao i kada se ja približim državnoj granici. I kako vidim po tim forumima, tu jednostavno nema pomoći. Hbt, sa starom Nokiom sam znao ući i do 10 km u Mađarsku, i imao sam naš signal, jer mi je bio namešten na manuelno biranje, a sa ovim đubretom od 500€ ne mogu da se približim granici.

neznam kod tebe ,, imam nokiu lumia 620 Windows Phone 8 ,, ima opcija ;;; opcije prenosa podataka u romingu ( iskljuci roming ) ,,, opcija izbor mreze ( te,,,, ) .kad izgubi signal obavesti porukom kadje deruga mreza ,, nemoj da kesiras automatski

neznam kod tebe ,, imam nokiu lumia 620 Windows Phone 8 ,, ima opcija ;;; opcije prenosa podataka u romingu ( iskljuci roming ) ,,, opcija izbor mreze ( te,,,, ) .kad izgubi signal obavesti porukom kadje deruga mreza ,, nemoj da kesiras automatski

Pa, imam i ja opciju da isključim data u romingu i da me zvučno obaveštava kada se nakači na drugu mrežu, ali ja neću to. Ja hoću da isključim automatsko biranje mreže, i da jednostavno izgubi svaki signal kada izađem iz svoje matične mreže.

Pa, imam i ja opciju da isključim data u romingu i da me zvučno obaveštava kada se nakači na drugu mrežu, ali ja neću to. Ja hoću da isključim automatsko biranje mreže, i da jednostavno izgubi svaki signal kada izađem iz svoje matične mreže.

pa majkumu valjda ima opciju ,, mobilna mreza - pa izbor mreze onda trazi sve mreze nanje tvoju mrezu onda kesiras i toje to ,, nikako automatsko bar kod mene

Back