HTC telefoni

Imam nov telefon HTC Desire 300 i u upustvima piše da ima panoramsko slikanje ali ja nemogu nikako da nađem,da li neko zna kako da nađem panoramsko slikanje?
Imam još jedno pitanje u vezi antivirusa na android telefonima,da li je pametno instalirati avast antivirus za telefon?

Hvala unapred na odgovoru... :bye:

Ma antivirus ti ne treba za telefon,to je cista laz da je AV neophodan i za telefon.
Slikanje panorame se bira kad otvoris kameru i u levom donjem uglu pritisnes na settings i nadjes panorama sweep funkciju.

Ma antivirus ti ne treba za telefon,to je cista laz da je AV neophodan i za telefon.
Slikanje panorame se bira kad otvoris kameru i u levom donjem uglu pritisnes na settings i nadjes panorama sweep funkciju.

ok hvala
Pokušao sam naći tako panoramsko slikanje kako si rekao ali nema nigde te opcije pa imam pitanje u vezi play prodavnice na telefonu,video sam da u toj play prodavnici ima da se skinu aplikacije kao što je HD PANORAMA koje omogućavaju panoramsko slikanje...pa da li je pametno tako neku aplikaciju skinuti i instalirati..

ok hvala
Pokušao sam naći tako panoramsko slikanje kako si rekao ali nema nigde te opcije pa imam pitanje u vezi play prodavnice na telefonu,video sam da u toj play prodavnici ima da se skinu aplikacije kao što je HD PANORAMA koje omogućavaju panoramsko slikanje...pa da li je pametno tako neku aplikaciju skinuti i instalirati..
Vrlo cudno da nema opcija za panoramu u telefonu.Slobodno skini aplikaciju za panoramu sa Play Store-a,nadji neku sa dobrim ocenama.

A sta bi ti hteo? QNX,BeOS,DOS? Verovatno bi mogao neki Linux ako je portovan (al sta ce ti to?),mozda ali ne verujem Windows Phone (al sta ce ti to?), i ostaje OpenWebOS koji najverovatnije nije portovan (a i da jeste,sta ce ti to?).Nemas neki izbor sistema za mobilni.
Sistemi su:

Android (trenutno ubediljivo naj zbog ogromne softverske podrske i brzine)
BrewOS (nije nesto popularan,umire polako)
Baidu (valjda se tako zove) (Samsungom,ali je ubijen u korist Androida)
Blackberry (autohtoni sistem za Blekberi telefone)
Symbian (ubiven)
Windows Phone (nije lose,moglo bi bolje,smaraju plocice-ikonice)
Windows mobile (klasican Windows skoro ko za komp,ali ubiven)
Linux (ukljucujuci Ubuntu i Firefox OS- neki su zivi neki mrtvi,znacajniji primerci su Motorola i Garmin Asus)
WebOS (ubiven,prisutan bio samo na HP Palm,zamenio ga OpenWebOS koji se jos uvek nigde ne primenjuje)
PalmOS (eksperimentalan,pokusan na jednom modelu Samsunga)

Pa sad ti odluci

Slabu podrsku za sada ima taj telefon.
Koliko sam iskopao sa neta telefon je po specifikacijama veoma slican kao HTC Desire C (ovaj vec moze da se rutuje i da mu se ubaci Jelly Bean romovi, u najavi je i Kitkat).
Tako da verovatno sacekaj malo, bice portovani romovi i za taj telefon, opet sve zavisi od inspiracije programera. Oficijelan apdejt za taj telefon (na 4.1.2) sigurno neces dobiti.

Back