svi mi koristimo Hrvatski jezik,od pamtiveka.
ovo sto se danas zove "srpski jezik" je nista do
TURCIZIRANA variacia Hrvatskog.
znaci imas Hrvatski jezik,nadodas mu 53678 turcizama
i nazoves ga "srpskim".
nek mi netko dokaze da nije tako.
ali molim samo NAUCNO I ARGUMENTATIVNO,
i bez vrijedjanja.
hvala i pomaze bog braco i sestre!
pa sami Hrvatski etnolozi i istoricari u stvari tvrde da Hrvati pricaju srpskim jezikom

.u stvari to nedvosmisleno proizilazi iz njihovih teorija o poreklu Hrvata a da oni sami nisu u stanju da izvedu takav zakljucak do kraja jer im to ne dozvoljava njihova krajnja subjektivnost da ne kazem nesto mnogo mnogo gore.
u pitanju su teorije o iranskom , germanskom i ko zna kakvom jos poreklu Hrvata (glavno je samo da oni na svaki nacin pokusavaju da ospore slovensko poreklo Hrvata) . e sad posto je slicnost jezika kojim govore Srbi i Rusi, Cesi , Poljaci, i ostali narodi koji se nedvosmisleno i sa ponosom nazivaju Slovenima ocigledna, postavlja se pitanje kako to da Hrvati govore istim tim slovenskim jezikom.
odgovor njihovih naucnika je da su Hrvati malobrojni kakvi jesu vremenom preuzeli jezik svojih slovenskih suseda.oni tu staju zbog vec recene "subjektivnosti". svaki pametan covek moze medjutim da kao sledeci zakljucak izvede iz svega ovoga da Hrvati ustvari govore srpski jezik(jer smo mi ti susedi od kojih su ga ovi Iranci, germani, Goti ,sta god, preuzeli.
sto se tice etnickog sastava danasnjih Hrvata , opet se namece zakljucak da su oni etnicki Srbi. evo zasto
sve i da su Hrvati dosli na ove prostore kao Kinezi oni su se toliko izmesali sa Srbima da su danas barem 4/5 Srbi. pogledajte malobrojnost Hrvata danas.za razliku od Srba koje su ubijali i masovno proterivali Turci, Nemci, "Hrvati" Austrijanci, Siptari ... koji su tolike seobe doziveli i nastanili se po svim okolnim zemljama na taj nacin smanjujuci svoj broj u matici , Hrvati su bili postedjeni tj postedeli su sami sebe na taj nacin sto su uvek isli linijom manjeg otpora bez obzira na moral, religiju , cast...
pa kako to onda da ih danas nema saka jada i da smo opet brojniji? koliko je samo Srba prevedeno u katolicanstvo pa se danas izdaju jadnici za velike Hrvate. koliko sam cuo najgore zlocine prema Srbima u svim zlocinima Hrvata nad Srbima pocinili su upravo "Hrvati" iz nekada srpskih pokatolicenih podrucja. drugim recima pocinili su ih Srbi.
Krajnji zakljucak govori o prokletstvu srpskog naroda koji se od pamtiveka rasipa , deli , stidi sam sebe, naziva se raznim nazivima jer ga je stid svog porekla.naziva se Hrvatima, Crnogorcima, Bosnjacima, sutra Vojvodjanima, prekosutra Sumadincima
ipak Hrvati su za razliku od Srba odavno prestali da postoje.