Škutor Kićo
Ističe se
- Poruka
- 2.581
Sta ne rece jednon da si cakavac il me sicanje krivo sluzi?Ja sam podatke o svojim precima ostavia na temi o vlajima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ne rece jednon da si cakavac il me sicanje krivo sluzi?Ja sam podatke o svojim precima ostavia na temi o vlajima
Nebitan lik s onakvim životopisom? A dobroŠta piše neki nebitan lik a šta kažu vrhunski istoričari poznavaoci ranog srednjeg veka, to ne uzimaš u obzir, nije bitno? Citiram Šarića a zanemarim šta pišu hrvatski istoričari sa zg sveučilišta. Kakav si ti papak![]()

Nope, fetivi vlajSta ne rece jednon da si cakavac il me sicanje krivo sluzi?

Barem se dogovorite kad lažete.Sta ne rece jednon da si cakavac il me sicanje krivo sluzi?
Pusti ti te priče za malu decu nego uradi DNK Y big500 test pa pošalji meni na mejl ili uradi dostupnim u bazi podataka. Ako se ispostavi da grešim, javno ću se ovde tebi izviniti.Ja sam podatke o svojim precima ostavia na temi o vlajima uz poruku nadležnima da me baniraju ukoliko se moje prezime ne nalazi na spisku knjige koju sam priložia(a prezime vuče porijeko baš iz tog kraja i ne mogu bit od neke druge loze). A u knjizi se mogu pročitat neki podaci iz kojih se vidi da moji nisu konverititi i da su bili u službi Hrv. velikaša još u 13.st., a od 1579. i službeno kao dio Hrv. naroda(a po imenima šta mojih predaka šta ostalih vlaja vidljivo da je već onda dobr dio njih nosia katolička ili bar slavenska narodna imena).
Ponuda i dalje stoji pa ako nešto ne štima imate me se prilike bezbolno riješit. Mislim da je to više nego pošteno s moje strane
PS polazim od toga da sam prilikom reg. na forum ostavia svoj mail koji je na moje ime i prezime.
Sto rece zagor ne bi da darivamo krvPusti ti te priče za malu decu nego uradi DNK Y big500 test pa pošalji meni na mejl ili uradi dostupnim u bazi podataka. Ako se ispostavi da grešim, javno ću se ovde tebi izviniti.
Onda nismo tako dalekoNope, fetivi vlaj![]()
Mislim da sam u više navrata istica kako sam ponositi vlaj, a to mogu potvrdit i neki tvoji sunarodnjaci jer sam s njima vodia rasprave oko toga(i to više puta). A baš nikad nisam napisa da sam čakavac ili da sam porijeklom bodul ili tako negdi iz Splita ili Trogira. Nadam se da će se bar Krišna javit jer on bi se triba sićat toga.Barem se dogovorite kad lažete.
Ja da ti dajem link na radove najboljeg srpskog poznavaoca ranog srednjovekovlja?Nebitan lik s onakvim životopisom? A dobro
Daj link na djelo nekog vrhunskog povjesničara koji vas vidi u današnjoj Dalmaciji ili u ciloj BiH po dolasku na Balkan. Ne bi ti triba bit problem![]()
Sta se ne okanete hrvata?Ja da ti dajem link na radove najboljeg srpskog poznavaoca ranog srednjovekovlja?
Sami sebe se plašite šta može da piše u testuSto rece zagor ne bi da darivamo krv

Sta se ne okanete hrvata?
Nijednu temu nisan vidia o crnogorxima i muslimanima. Imas sariceve radove na tu temu
Što se ne okanete vi nas? Pazi bezobraznog konvertita... Ajde pali na hr forume ionako tamo svi smrdite. Ja nisam član niti jednog hr foruma ili tako nečega, ne dolazim da trolam i živim kao vi 24h na dan u bolesnom svetu mašte. Jel znaš zašto? Nemam kompleksa, nisam konvertit.Štokavac, Srbin, konvertit ili što je verovatnije da si u pravu, deo Srba je u pokrštavanju odmah primio katoličanstvoMislim da sam u više navrata istica kako sam ponositi vlaj, a to mogu potvrdit i neki tvoji sunarodnjaci jer sam s njima vodia rasprave oko toga(i to više puta). A baš nikad nisam napisa da sam čakavac ili da sam porijeklom bodul ili tako negdi iz Splita ili Trogira. Nadam se da će se bar Krišna javit jer on bi se triba sićat toga.
Zato na svom forumu ispisete 10000 komentara o srednjovjekovnoj hrvatskoj koristeci hrvate sarica i seselja za svjedokeŠto se ne okanete vi nas? Pazi bezobraznog konvertita... Ajde pali na hr forume ionako tamo svi smrdite. Ja nisam član niti jednog hr foruma ili tako nečega, ne dolazim da trolam i živim kao vi 24h na dan u bolesnom svetu mašte. Jel znaš zašto? Nemam kompleksa, nisam konvertit.
Stokavac koji govori scap,basca,svecenikŠtokavac
Plasin se koliko cu potrosit para za neato sta moren vidit u matici krstenih pa cak i na internetuSami sebe se plašite šta može da piše u testu![]()
Ja da ti dajem link na radove najboljeg srpskog poznavaoca ranog srednjovekovlja?
Na kojem području?Štokavac, Srbin, konvertit ili što je verovatnije da si u pravu, deo Srba je u pokrštavanju odmah primio katoličanstvo
Jako sliči zagrebačkom purgeruStokavac koji govori scap,basca,svecenik
Lipo,misto,poisti,
RadiN,voliN,moliN
RadiA,voliA,moliA
Kruv,križ,spužva...
Da nije cakavski?
Ko du*pe i glavaKoliko ih zivi u niksicu?Šešelj je rod Nikšića I2
Paganija na prvom mestuNa kojem području?
O cemu ti?Jako sliči zagrebačkom purgeruKo du*pe i glava
Možda nisi upoznat, ima Hrvata i Bošnjaka I1P109 rod Drobnjaka.Koliko ih zivi u niksicu?
0