Hrvati vs Srbi

Jesu li svi štokavci srbi?

• Da

glasova: 13 52,0%
  • Ne

glasova: 10 40,0%
  • Ne znam/rezultati

glasova: 2 8,0%

• Ukupno glasova
    25
Šta piše neki nebitan lik a šta kažu vrhunski istoričari poznavaoci ranog srednjeg veka, to ne uzimaš u obzir, nije bitno? Citiram Šarića a zanemarim šta pišu hrvatski istoričari sa zg sveučilišta. Kakav si ti papak :lol:
Nebitan lik s onakvim životopisom? A dobro :)

Daj link na djelo nekog vrhunskog povjesničara koji vas vidi u današnjoj Dalmaciji ili u ciloj BiH po dolasku na Balkan. Ne bi ti triba bit problem :np:

Ja sam podatke o svojim precima ostavia na temi o vlajima uz poruku nadležnima da me baniraju ukoliko se moje prezime ne nalazi na spisku knjige koju sam priložia(a prezime vuče porijeko baš iz tog kraja i ne mogu bit od neke druge loze). A u knjizi se mogu pročitat neki podaci iz kojih se vidi da moji nisu konverititi i da su bili u službi Hrv. velikaša još u 13.st., a od 1579. i službeno kao dio Hrv. naroda(a po imenima šta mojih predaka šta ostalih vlaja vidljivo da je već onda dobr dio njih nosia katolička ili bar slavenska narodna imena).

Ponuda i dalje stoji pa ako nešto ne štima imate me se prilike bezbolno riješit. Mislim da je to više nego pošteno s moje strane :np:

PS polazim od toga da sam prilikom reg. na forum ostavia svoj mail koji je na moje ime i prezime.
Pusti ti te priče za malu decu nego uradi DNK Y big500 test pa pošalji meni na mejl ili uradi dostupnim u bazi podataka. Ako se ispostavi da grešim, javno ću se ovde tebi izviniti.

Barem se dogovorite kad lažete.
Mislim da sam u više navrata istica kako sam ponositi vlaj, a to mogu potvrdit i neki tvoji sunarodnjaci jer sam s njima vodia rasprave oko toga(i to više puta). A baš nikad nisam napisa da sam čakavac ili da sam porijeklom bodul ili tako negdi iz Splita ili Trogira. Nadam se da će se bar Krišna javit jer on bi se triba sićat toga.

Sta se ne okanete hrvata?
Nijednu temu nisan vidia o crnogorxima i muslimanima. Imas sariceve radove na tu temu
:hahaha: Što se ne okanete vi nas? Pazi bezobraznog konvertita... Ajde pali na hr forume ionako tamo svi smrdite. Ja nisam član niti jednog hr foruma ili tako nečega, ne dolazim da trolam i živim kao vi 24h na dan u bolesnom svetu mašte. Jel znaš zašto? Nemam kompleksa, nisam konvertit.

Mislim da sam u više navrata istica kako sam ponositi vlaj, a to mogu potvrdit i neki tvoji sunarodnjaci jer sam s njima vodia rasprave oko toga(i to više puta). A baš nikad nisam napisa da sam čakavac ili da sam porijeklom bodul ili tako negdi iz Splita ili Trogira. Nadam se da će se bar Krišna javit jer on bi se triba sićat toga.
Štokavac, Srbin, konvertit ili što je verovatnije da si u pravu, deo Srba je u pokrštavanju odmah primio katoličanstvo

:hahaha: Što se ne okanete vi nas? Pazi bezobraznog konvertita... Ajde pali na hr forume ionako tamo svi smrdite. Ja nisam član niti jednog hr foruma ili tako nečega, ne dolazim da trolam i živim kao vi 24h na dan u bolesnom svetu mašte. Jel znaš zašto? Nemam kompleksa, nisam konvertit.
Zato na svom forumu ispisete 10000 komentara o srednjovjekovnoj hrvatskoj koristeci hrvate sarica i seselja za svjedoke

Ja da ti dajem link na radove najboljeg srpskog poznavaoca ranog srednjovekovlja?

Zanimaju me neutralni stručnjaci jer gospoda poput Đokića su kod vas nažalost rijetkost. A velika većina neutralnih povjesničara po dolasku na Balkan vas vidi u Raškoj i okolici, a ni blizu današnjoj Dalmaciji ili u ciloj BiH koliko god vaši "stručnjaci" pokušavali te dvi rečenice iz DAI-a i Franačkih kronika navuć u svoju korist. Tako ti stoje stvari kod struke vani, a ti i dalje upijaj znanje na Pink TV-u ;)

Back