Ja moram,jednostavno u youtube stilu,ali šta ću kad se to "traži"...Po "vašem" hrvatskom tumačenju stoji da su vam "vašu" zemlju uz Turke okupirali Srbi koji su "došli" uz Turke ,(nema šanse da se u raspravi o opciji srpskog sklanjanja ispred Turaka malo ranije i o "krstjanima" kao pravoslavnoj jeresi zauzem bilo kakav srpski stav) i onda "zauzeli" zemlju koju ste vi tako zdušno "odbranili" i organizovano se razbježali sve do austrijskih,talijanskih i ugarskih zemalja i inih gdje danas zdušno tražite "prava " nacionalnih manjina u tim državama dok kod vas sve stanovnike(građane) Hrvatske preimenovaste u Hrvate?!?!?!?!Hebem ti pravdu.Elem,na tom teritoriju odakle ste pobjegli,"došli" su Srbi,koje ste vi zvali svakojako,Martolozi,Raci,Valasi,Vlahi,Morloci,Morlaci,svakojako ali se znalo na koga se odnosi,zaključuje se po Pravima dobijenim od .....Habsburga.Ako laže koza ,ne laže rog.Mo'š me zva't Morlakom,Vlajem,Vlahom,pogani kako god hoćeš,opet je to Srbin.Tako bezdušno krasti i prekrajati nešto tuđe je neviđeno,u stvari jeste,mada se kod nas to smatra sramnim i nije u kodeksu sa iskonskim narodskim pogledom,tradicijom,stavovima...Vi to ne razumijet,to se zna,ali krajnji bezobrazluk bez ikakvog smisla se mora zaustaviti.Pametan,mislim"pametan" Švabo,Austrijanac,je prostore koje je kanio "dobiti",dakle BiH,je svakako upisao i zabilježio i popisao,i kao svakako pametan proračunat Švabov,to sve u "tri" primjerka pohranio čak i u Beču,u Arhivi.Tako da sva ona ustaška kamarila koja je nastojala da izbriše dokumente o Srbima sa teritorije BiH,mogu se naći u Bečkoj Arhivi,samo terab biti inteligentan,uporan i efikasan...postoje dokumenti austrijskih popisa po Bosanskoj krajini.....itekako..samo treba biti upućen i voljan da se to uradi.......