HRONIKA

Na čestitke i pozdravi sam uputio poslednji pozdrav drugaru bajkeru ...
Šta god da je sajla ili nešto drugo dva mlada života su otišla... noć na brodu sa lepom frizerkom uz alkohol me asocira na sve sem na suludo divljanje gliserom ...
Yebi ga ... kasno je sada ...

Bas tako, mozes da pijes i vozis, ali onda kada se desi nesto onda je kasno za kajanje... :(

Jel se znaju neki novi detalji, kako je doslo do udesa?

upravo tako, upozorenje svima, na vodi je kao i na asvaltu.........

inace, po zadnjim informacijama, nije bila sajla, oni su kanda udarili u nesto sto je stojalo ? e sad, i danju je tesko videti sta dunav nosi a tek nocu....tada se ne vidi apsolutno nista sto je u vodi.... a u vodi moze biti svasta, od debala do ....... iz razloga sto dunav raste i sad nosi sve iz priobalja......

ako je bio slep, po mome misljenju , bila bi drugacija ostecenja na camcu, to je isto kao kad autom udarite u zid :(

U vodi ?
Proko kako li je se oštetio krov i svi zadobili povred u predelu glave, ramena i grudi od udarca u nešto u vodi ...

Moje mišljenje je da su odvalili o sajlu kojom se šlep veže za obalu ... mada da sam hteo da se bavim istražnim radnjama...radio bih to

ma i meni lici, ali ovi iz kapetanije se kunu da nema ama bas nikakve sajle na toj deonici ??

a opet, ako su udarili u nesto staticno, onda su svojim telima proleteli kroz vetrobran i rolbarove, pa su zato i ispovredjivani najvise po gornjem delu tela ????

uostalom da ne spekulisemo vise, sacekajmo sta ce policija za dan dva reci ...................

Mozda je udario u policijski camac?

A ja cuo na TV da tu policija ni nema camac...

Nadlezni organi bi mogli za promenu prvo da provere svoje tvrdnje, pa tek onda da pustaju informacije u etar. Na primer, da uzmu drugi gliser i daljinski ga navode velikom brzinom na neki usidreni brod, pa da vide sta ce da ostane od njega, ako ostane.

Hahahaha ovaj je gledao previse mythbusterse!!! Kakav bolid....

Back