HRONIKA

E i ja sam bas danas cuo, rekla mi neka kozmeticarka (mislim nije da je bitno za informaciju nego da se pohvalim sa kakvom se elitom druzim ;) )

Inace je iz nekog sela iz okoline, naravno, ali nisam zapamtio kojeg...

Aleksej_BASO:
E i ja sam bas danas cuo, rekla mi neka kozmeticarka (mislim nije da je bitno za informaciju nego da se pohvalim sa kakvom se elitom druzim ;) )

To ti se jadala dok si je vozao sluzbenim autom?Isao si van grada?

Aleksej_BASO:

Pa znamo mi da se ti druzis sa zenskom elitom iz okolnih sela :lol:

Ne,ja sam išao samo Titovim stopama (nekad :D )!
Šalim se,ja sam samo realan,a to da su novosađanke uobražene sponzoruše smo zaključili i na temi Da li su Novosađanke uobražene! ;)

WillFerre_Kevin_14210402_400.jpg

Vidite kako su cakani :?

Nakon 40 sati od početka spajanja 80 metara novih vodovodnih cevi na Keju žrtava racije, juče oko 16 sati puštena je voda u sistem. Tako su stanovnici sremske strane grada, koji se snabdevaju iz gradskog vodovoda, stanovnici Podbare, Kaća, Budisave i Kovilja, konačno dobili vodu do večernjih sati.

bitno da je dosla pre subote, zar ne ;)

PONOĆNA NESREĆA NA DUNAVU U NOVOM SADU

Dve mrtve i dve teško povređene osobe pronađene su juče oko 1 sat ujutro u gliseru novosadskih registarskih oznaka, koji je vidno oštećen plutao na Dunavu ispred veslačkog kluba “Danubijus” u Novom Sadu. Gde i kada je natradalo četvoro mladih, niko nije zvanično saopštio.

Nakon što je noćni čuvar u novosadskom veslačkom klubu prijavio da je čuo zapomaganje sa reke, policija je na podu čamca i pod sedištima bez znakova života zatekla Novosađane Igora Sarića (34) i Sanju Zečević (25), dok su teške telesne povrede zadobile Vladanka Protić (24) i Nenad Sekulić zvani Koreja (36) iz Futoga, saznali smo iz novosadskog Okružnog suda. Na gliseru sa snažnim motorom “volvo penta” napred su izuvijane metalne šipke ograde, dok na levom prednjem boku ima otisaka predmeta koji su ostavili trag kao da su od gume. Prednjeg i bočnog vetrobranskog stakla više nema. U gliseru su ostale prazne i pune flaše piva, muške i ženske papuče, mobilni telefon i puno srče od vetrobrana. Vladanka Protić je bila svesna, ali u šoku. Ona je ubrzo posle ukazane lekarske pomoći u Kliničkom centru “Vojvodine” puštena. Kako smo neposredno pred zaključenje lista saznali, Nenad Sekulić je van životne opasnosti.

Gliser, koji je posle nesreće pronađen kod veslačkog kluba “Danubius”, bio je registrovan juna prošle godine na ime nastradalog Sarića, ali se za sada ne zna ko je glioserom upravljao. Međutim, “Dnevnik” nezvanično saznaje da je Nenada Sekulić Koreja u petak položio ispit za upravljanje motornim čamcem.

Kako smo saznali od šefa novosadske Kapetanije Borisa Oreba, još uvek se ne zna kako je došlo do nesreće. U Kapetaniji pretpostavljaju da je gliser udario u neki objekat. Zbog toga su juče ujutro pretraživali po Dunavu da vide da li je na vodi bilo nešto takvo, ali ništa nije pronađeno.

Nije isključena mogućnost da je gliser naleteo na sajlu koja je razapeta na potesu između Ribarskog ostrva i Mosta slobode, koja se tu nalazi iz za sada nepoznatih razloga. Šta je stvarni uzrok ove ponoćne nesreće na Dunavu kod Novog Sada, utvrdiće istraga, koja je u toku. M. V. - A. V. (Dnevnik)

Back