Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Cara Dušana nije dupla puna,tako da si napravio samo manji prekršaj!Aleksej_BASO:E kad se setim jedne noci ja se zapi3dio nekom nadrkanim kolima kroz Cara Dusana, a nigde nikog! Ako nisam isao 100... I vidim u svojoj traci nekog lika i da ga obidjem s desna ne moze neki drugi skrece u desno, a ja pre 2 pune obidjem ga s levabas je bilo do yaya!!
bojan p:... ali bi zato pešačko ostrvo pomoglo.
marina-b:E ja bih te sutnula u ta yaya i napravila od tebe fleku na putu![]()
![]()
slavishans:U Cara Dušana nije dupla puna,tako da si napravio samo manji prekršaj!![]()
Negde gorelo, pa si žurio da ugasiš? Ili si samo proveravo kako se Lada 4x4 Niva ponaša pri susretu s pešačkim ostrvom? Posle okretanja sumnjam da bi i za preticanje mnogo pomoglo.Aleksej_BASO:Pa za obilazenje da...
A jednom sam tako krenuo kod futoske da napravi polukruzno i vidim reeeeeedd.... I kontam da ne cekam 2 semafora samo da bih se okrenu, ja preko ostrva 8-)
bojan p:Negde gorelo, pa si žurio da ugasiš? Ili si samo proveravo kako se Lada 4x4 Niva ponaša pri susretu s pešačkim ostrvom? Posle okretanja sumnjam da bi i za preticanje mnogo pomoglo.
"
?E ako si stvarno TO uradio,NO COMMENT...Ak ose ne zezsh,kao shto mislism da da,jer ja sam bio svedok tako nechemu,i to bash IDENTICHNA pricha ko ta TVoja,i i ista lokacija,ma sve...Vec sam zamislio lanchani sudar,kad Te neko overi u onoj jurnjavi vozila,koji je bilo more a svi voze k'o blesavi...Aleksej_BASO:Pa za obilazenje da...
A jednom sam tako krenuo kod futoske da napravi polukruzno i vidim reeeeeedd.... I kontam da ne cekam 2 semafora samo da bih se okrenu, ja preko ostrva 8-)
:-( :-(
Mogucevozio sam brzo pa sam se zabrojao... 8-)

marina-b:Kad je sluzbeni auto u pitanju,mogu da zamislim sta mu radis :shock:
Dobro je sve dok ne zamisljas da vozis formulu1![]()
Molim te od sad nas obavestavaj kad negde krenes,da izbegavamo trase kojima se ti kreces:wink:

ghost in the shell:E ako si stvarno TO uradio,NO COMMENT...Ak ose ne zezsh,kao shto mislism da da,jer ja sam bio svedok tako nechemu,i to bash IDENTICHNA pricha ko ta TVoja,i i ista lokacija,ma sve...Vec sam zamislio lanchani sudar,kad Te neko overi u onoj jurnjavi vozila,koji je bilo more a svi voze k'o blesavi...
..Za tako neshto,ja bih vozachku ko god da je,o'ma napola-CAP!...treba neko da pogine zbog toga shto se gospodinu zuri...PIH,mo'sh misliti...!![]()
![]()

bojan p:Svako gleda svoja posla i ne obraća pažnju na svet oko sebe.![]()
1.Ja bih ga zgazio!Ako je narkoman ne treba da živi i da ometa druge u životu!Aleksej_BASO:Ma idi u subotu sam video narkomana, u fruskogorskoj, znaci tip je mesecario jedno pola sata po sred raskrsnice.... Znaci srdinom puta se tetureo tamo amo... I na kraju je pao... I sta da mu radis? Ne mozes mu pomoci on se urokao i ko zna gde je... Pa hitna pomoc NECE da dolazi za njega....
Ja sam jednom tako video coveka kako lezi u nekoj ulici,bio mrak skoro da niko nije prosao, ali neki i jesu ali su ga zaobisli, i ja pridjem vidim slogiran, i pao i ne moze da ustane. A kontam da je i on malo vise cirkao. I zovem hitnu pomoc, i mislis da su dosli? posle pola sata sam ga odve kuci (srecmo ispostavilo se da zivi blizu) i javio im da ne dolaze.
Zlo na zlo neće! :wink:marina-b:Pa vidi se da ste vas dvojica problematicni,zato i nailazite na takve.![]()
Ja sam fina i zato nista lose ne mogu da vidim oko sebe,htedoh reci sve lose se sklanja ispred mene![]()
![]()
Ne,posto sam ja dobra osoba,sve mi se dobrim vraca,a zlo me zaobilazi.Bezi od mene kao djavo od krsta :-Dslavishans:Zlo na zlo neće! :wink:
Pod JEDANja videh lika USRED BELA DANAda to radi...!A drugo ako je hobi a ne frka utoliko gore...!Za frku kad je choveku gusto,i da razumem ali iz hira,iz sportaAleksej_BASO:Ma jok to je bio Fiat Sporting! (Kao tvoj Sportive 8) ) A sluzbeni mi je auto smrdljivi dizel jedva preko 120-110 moze, ja ga bas testirao, a posle mi rekli da je tek dosao sa generalne, pa da ne preterujem
PA to se sve desavalo NOCU a nazalst radim uvel I smenu, a ne nocnu...
PA sta ima veze, noc prazan grad... Pa tako je bilo, ovaj ispred men se vuce, u desnoj traci neko skrece, i ja predjem u levo, nagazim i obidjem ga! Esktra....
A to sta bi ti to sada niej bitno, i ja znam sta bih ja pa me niko ne zarezuje :| A nisam ja vozio tako jer mi se zuri, nego iz hobija![]()

I onda se Aleksej probudio i krenuo na posao i vozio po svim propisima kako nalaze saobracajAleksej_BASO:Ma jok to je bio Fiat Sporting! (Kao tvoj Sportive 8) ) A sluzbeni mi je auto smrdljivi dizel jedva preko 120-110 moze, ja ga bas testirao, a posle mi rekli da je tek dosao sa generalne, pa da ne preterujem
PA to se sve desavalo NOCU a nazalst radim uvel I smenu, a ne nocnu...
PA sta ima veze, noc prazan grad... Pa tako je bilo, ovaj ispred men se vuce, u desnoj traci neko skrece, i ja predjem u levo, nagazim i obidjem ga! Esktra....
A to sta bi ti to sada niej bitno, i ja znam sta bih ja pa me niko ne zarezuje :| A nisam ja vozio tako jer mi se zuri, nego iz hobija![]()

... a na taj nemio događaj ti je ostao njegov novčanik, sat i burma, kao uspomena na iskazanu numanost ...Aleksej_BASO:Ja sam jednom tako video coveka kako lezi u nekoj ulici,bio mrak skoro da niko nije prosao, ali neki i jesu ali su ga zaobisli, i ja pridjem vidim slogiran, i pao i ne moze da ustane. A kontam da je i on malo vise cirkao. I zovem hitnu pomoc, i mislis da su dosli? posle pola sata sam ga odveo kuci (srecmo ispostavilo se da zivi blizu) i javio im da ne dolaze.