HRONIKA

Aleksej_BASO:
E kad se setim jedne noci ja se zapi3dio nekom nadrkanim kolima kroz Cara Dusana, a nigde nikog! Ako nisam isao 100... I vidim u svojoj traci nekog lika i da ga obidjem s desna ne moze neki drugi skrece u desno, a ja pre 2 pune obidjem ga s leva :twisted: bas je bilo do yaya!!
U Cara Dušana nije dupla puna,tako da si napravio samo manji prekršaj! ;)

bojan p:
... ali bi zato pešačko ostrvo pomoglo.

Pa za obilazenje da...

A jednom sam tako krenuo kod futoske da napravi polukruzno i vidim reeeeeedd.... I kontam da ne cekam 2 semafora samo da bih se okrenu, ja preko ostrva 8-)

marina-b:
E ja bih te sutnula u ta yaya i napravila od tebe fleku na putu :evil: :lol:

:-( :-(

slavishans:
U Cara Dušana nije dupla puna,tako da si napravio samo manji prekršaj! ;)

Moguce ;) vozio sam brzo pa sam se zabrojao... 8-)

Aleksej_BASO:
Pa za obilazenje da...

A jednom sam tako krenuo kod futoske da napravi polukruzno i vidim reeeeeedd.... I kontam da ne cekam 2 semafora samo da bih se okrenu, ja preko ostrva 8-)
Negde gorelo, pa si žurio da ugasiš? Ili si samo proveravo kako se Lada 4x4 Niva ponaša pri susretu s pešačkim ostrvom? Posle okretanja sumnjam da bi i za preticanje mnogo pomoglo.

bojan p:
Negde gorelo, pa si žurio da ugasiš? Ili si samo proveravo kako se Lada 4x4 Niva ponaša pri susretu s pešačkim ostrvom? Posle okretanja sumnjam da bi i za preticanje mnogo pomoglo.

Ma nije mi se cekalo 2x semafor i 200m puta da bih opet dosao na isto mesto, mis'm jednostavnije je da se okrenem, znas kako kaze u TAXIju, "dobar vozac dobar auto, manje sam opasan od onoga sto vozi 40 :)"

E da, molim da ne pokusavate ovo kod kuce, ovo raqde profesinolaci. 8-)

@Mala Marina, ta ja sam uvek imao te sklonosti... Samo sada sam sluzbeno non stop u autu i skroz sam iskvario nacin voznje... :?:?

Kad je sluzbeni auto u pitanju,mogu da zamislim sta mu radis :shock:
Dobro je sve dok ne zamisljas da vozis formulu1 :lol:
Molim te od sad nas obavestavaj kad negde krenes,da izbegavamo trase kojima se ti kreces :lol: :wink:

Aleksej_BASO:
Pa za obilazenje da...

:-( :-(

Moguce ;) vozio sam brzo pa sam se zabrojao... 8-)
E ako si stvarno TO uradio,NO COMMENT...Ak ose ne zezsh,kao shto mislism da da,jer ja sam bio svedok tako nechemu,i to bash IDENTICHNA pricha ko ta TVoja,i i ista lokacija,ma sve...Vec sam zamislio lanchani sudar,kad Te neko overi u onoj jurnjavi vozila,koji je bilo more a svi voze k'o blesavi...
..Za tako neshto,ja bih vozachku ko god da je,o'ma napola-CAP!...treba neko da pogine zbog toga shto se gospodinu zuri...PIH,mo'sh misliti...! :evil: :!:

Ja sam ostala zapanjena kad sam danas ovo cula i procitala...

"CRVI JELI ZIVOG COVEKA U CENTRU GRADA
Na jednoj od novosadskih "žila kucavica", na Bulevaru oslobođenja, ispred apoteke "Biljana i Luka", čovek je dva dana i dve noći, krvav, u ranama, s oteklim nogama, sedeo na klupi. Niko od prolaznika nije mu prišao, a nadležne službe su prebacivale odgovornost jedna na drugu. Nesrećnik je kisnuo jer nije imao snage da se pomeri. Noge su mu bile pune crva..."

Vise mozete procitati ovde http://www.gradjanski.co.yu/navigacija.php?vest=2764

marina-b:
Kad je sluzbeni auto u pitanju,mogu da zamislim sta mu radis :shock:
Dobro je sve dok ne zamisljas da vozis formulu1 :lol:
Molim te od sad nas obavestavaj kad negde krenes,da izbegavamo trase kojima se ti kreces :lol: :wink:

Ma jok to je bio Fiat Sporting! (Kao tvoj Sportive 8) ) A sluzbeni mi je auto smrdljivi dizel jedva preko 120-110 moze, ja ga bas testirao, a posle mi rekli da je tek dosao sa generalne, pa da ne preterujem :o

PA to se sve desavalo NOCU a nazalst radim uvel I smenu, a ne nocnu...

ghost in the shell:
E ako si stvarno TO uradio,NO COMMENT...Ak ose ne zezsh,kao shto mislism da da,jer ja sam bio svedok tako nechemu,i to bash IDENTICHNA pricha ko ta TVoja,i i ista lokacija,ma sve...Vec sam zamislio lanchani sudar,kad Te neko overi u onoj jurnjavi vozila,koji je bilo more a svi voze k'o blesavi...
..Za tako neshto,ja bih vozachku ko god da je,o'ma napola-CAP!...treba neko da pogine zbog toga shto se gospodinu zuri...PIH,mo'sh misliti...! :evil: :!:

PA sta ima veze, noc prazan grad... Pa tako je bilo, ovaj ispred men se vuce, u desnoj traci neko skrece, i ja predjem u levo, nagazim i obidjem ga! Esktra.... :lol:

A to sta bi ti to sada niej bitno, i ja znam sta bih ja pa me niko ne zarezuje :| A nisam ja vozio tako jer mi se zuri, nego iz hobija:)

bojan p:
Svako gleda svoja posla i ne obraća pažnju na svet oko sebe. :(

Ma idi u subotu sam video narkomana, u fruskogorskoj, znaci tip je mesecario jedno pola sata po sred raskrsnice.... Znaci srdinom puta se tetureo tamo amo... I na kraju je pao... I sta da mu radis? Ne mozes mu pomoci on se urokao i ko zna gde je... Pa hitna pomoc NECE da dolazi za njega....

Ja sam jednom tako video coveka kako lezi u nekoj ulici,bio mrak skoro da niko nije prosao, ali neki i jesu ali su ga zaobisli, i ja pridjem vidim slogiran, i pao i ne moze da ustane. A kontam da je i on malo vise cirkao. I zovem hitnu pomoc, i mislis da su dosli? posle pola sata sam ga odve kuci (srecmo ispostavilo se da zivi blizu) i javio im da ne dolaze.

Aleksej_BASO:
Ma idi u subotu sam video narkomana, u fruskogorskoj, znaci tip je mesecario jedno pola sata po sred raskrsnice.... Znaci srdinom puta se tetureo tamo amo... I na kraju je pao... I sta da mu radis? Ne mozes mu pomoci on se urokao i ko zna gde je... Pa hitna pomoc NECE da dolazi za njega....

Ja sam jednom tako video coveka kako lezi u nekoj ulici,bio mrak skoro da niko nije prosao, ali neki i jesu ali su ga zaobisli, i ja pridjem vidim slogiran, i pao i ne moze da ustane. A kontam da je i on malo vise cirkao. I zovem hitnu pomoc, i mislis da su dosli? posle pola sata sam ga odve kuci (srecmo ispostavilo se da zivi blizu) i javio im da ne dolaze.
1.Ja bih ga zgazio!Ako je narkoman ne treba da živi i da ometa druge u životu! :evil:
2.Jednom sam ja zvao hitnu zbog narkomana na Štrandu koji je pado i bio sav krvav.Došla hitna,on počeo da divlja,oni zvali pandure.Nakon toga Otpor optužio pandure da su ga oni tukli.5puta su me posle toga privodili u SUP da dajem izjave raznim komandirima i načelnicima šta se dešavalo tamo.Samo sam sebi napravio problem što sam zvao hitnu!!! :-x

Haha ludo.

Ma setio sam se toga zasto? Nije ni cudo sto ljudi nece da vide sta se desava oko njih misle ili pijandura, ili narkoman.

A kada sam video onoga u subotu i mene bas zabole, budala, nije me mnogo pogodilo....

Aleksej_BASO:
Ma jok to je bio Fiat Sporting! (Kao tvoj Sportive 8) ) A sluzbeni mi je auto smrdljivi dizel jedva preko 120-110 moze, ja ga bas testirao, a posle mi rekli da je tek dosao sa generalne, pa da ne preterujem :o

PA sta ima veze, noc prazan grad... Pa tako je bilo, ovaj ispred men se vuce, u desnoj traci neko skrece, i ja predjem u levo, nagazim i obidjem ga! Esktra.... :lol:

A to sta bi ti to sada niej bitno, i ja znam sta bih ja pa me niko ne zarezuje :| A nisam ja vozio tako jer mi se zuri, nego iz hobija:)
Pod JEDANja videh lika USRED BELA DANAda to radi...!A drugo ako je hobi a ne frka utoliko gore...!Za frku kad je choveku gusto,i da razumem ali iz hira,iz sporta :evil:

Aleksej_BASO:

I onda se Aleksej probudio i krenuo na posao i vozio po svim propisima kako nalaze saobracaj :lol:

Aleksej_BASO:
Ja sam jednom tako video coveka kako lezi u nekoj ulici,bio mrak skoro da niko nije prosao, ali neki i jesu ali su ga zaobisli, i ja pridjem vidim slogiran, i pao i ne moze da ustane. A kontam da je i on malo vise cirkao. I zovem hitnu pomoc, i mislis da su dosli? posle pola sata sam ga odveo kuci (srecmo ispostavilo se da zivi blizu) i javio im da ne dolaze.
... a na taj nemio događaj ti je ostao njegov novčanik, sat i burma, kao uspomena na iskazanu numanost ... :lol:

Back