* Mrvica *
Veoma poznat
- Poruka
- 11.403
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je tesko odrzavati hrcka? Msm, posao oko ciscenja, itd... Koliko vremenski oduzima sve to? Nameravamo to drugu da kupimo kao poklon za 19. rodjenda, pa cisto da se raspitam da li ce mu to predstavljati neki teret
Pa voi on zivotinje, a zivi u stanu, pa ne moze da ima pse i macke...
Jedino sto ce za koji mesec da ide na faks... :/
Hmm...psi i macke mogu da se drze u stanu...kad se redovno izvode..itd. .. ali da sad ne raspravljamo o tome posto je ovo ipak tema o Hrccima..
Ako ide na fax bolje da ga ne uzima..koce posle da se brine o tom hrcku..verujem da njegovi roditelji nece..posto se uglavnom ljudi njih plase...i to su im kao misevi..a za njih su misevi opake,strasne zivotinje...pricam za vecinu...A i hrcak je jedna vrsta misa..i veoma je slican misu..i zato ih se mnogo ljudi plasi..ko zna da li ce i tvokm drugu svideti..
U pravu si ovo za miseve, isto i sa mojim roditeljima.Inace sam primetio kako moj povremeno dok se "tusira" jezikom i nogama, malo istusira i svoje d..e koje lici na .... od
Meni je to gadljivo, ali je pomalo i![]()
![]()
I moj tako samo sto se moj sakrije u kucicu dok to radi...![]()
Ne znam da li si me razumela, ali kao da mu straznjica visi
Ne znam da li si me razumela, ali kao da mu straznjica visi
i simpa...![]()
![]()
jao molim te sta ti je tu simpaticno
evo jedne slike kako to kod mog izgleda
Zar mu to nisu testisi?
Ja sam kupila kavez sa tockom,pojilicom,kucicom za oko 1000 dinara,plus hrcak i hrana pa eto ti vidi.A cene hrckoVa su razlicite,ali ne prelaze 500 dinara.
Imam male vesti,oko je pocelo da mu se otvara a na nogu ne gelja vise,po malo..![]()