Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma oporavice se on..sto rece Eva Braunpriroda je cudo..pa meni se slucajno zavukao pod panj,kad sam podigao da uzmem nesto,i nisam ga video i spustim panj,i brzo pogledam gde je,posto je bio pusten napolju tcao po dvoristu,ja brzo podignem panj,kad on ispod polu zgnjecen..veruj mi plakao sam kao kisa..nisam mogao da stanem,grizla me savest..ali posle dan,dva prohodao je i sve normalno,nastavio da zivi svoj zivot..
zato se slazem da je priroda cudo.
![]()
joj mukica,i ja sam plakala kao kisa ,nisam mogla da spavam jer me je grizla savest sto sam ga pustila da seta,nadam se da ce se opovaviti,eno ga ide malo pa stane ne moze valjda dugo,jos ne moze sam da jede moram ja da mu pomazem ali polako...negujem ga pazim mazim...
iz tvojih usta u Bozije usiHim..polako..bice to u redu..![]()
![]()
Pa u mojoj ima svačegaMozete da mi kazete tacnu mesavinu one hrane sto uzimate jer bih hteo i ja da predjem na nju.![]()
...tesko dok su jako mladi.
Nije..ide sad ove nedelje..ako se dogovorimoMrvice,jel isao Zucko u posetu?![]()
Kako se odredjuje pol hrcka![]()
E hvala ti punoNije..ide sad ove nedelje..ako se dogovorimo
Lavice...digni ga za kozcu na vratu ( tu imaju viska koze )..pa ga slikaj..pa stavi sliku..odma cu ti reci...ja sam kod mog znala cim sam ga dobila..a to mozes videti i po tome..da li mu je zadnji deo tela veci... ma da to nije sigurna procena..
Ja svom hrcku hranu sipam..u onu malu zdelicu..njima ne treba puno hrane..ja mu sipam..dve ipo sake..pa on uzme koliko mu treba..piljevinu moras menjati na svakih 4,5 dana..polako pocni da ga navikavas na mazenje i uzimanje iz kaveza..![]()
Hrane zapravo netreba puno, neverujem da moze pojesti vise od 20-30grama hrane dnevno. To ti je jedna rakiska casica ili jedna supena kasika. Ali oni ipak vole da skladiste visak hrane, tako da koliko god da mu das on ce staviti u obraze i odneti u jedan cosak.
Mislim da je musko![]()
Hehe...tako i mojOvaj moj, pri pocetku aktivnosti se penje na kucicu i toliko hoce da izadje da se ne plasi od ruke, i stane na nju, ali ne drzi ga mesto.Poceo sam da ga navikavam na setnju po stolu...![]()
Ivane,ajde ga slikaj.
Hehe...tako i moj
Ne treba da te cudi sto ga ne drzi mestio..to ce uvek biti tako...![]()
Izmazi blesana...![]()
Slazem se..![]()
Da se mazi nema sanse jer trci veoma brzo, ali jednom zamalo da padne sa stola (visina 70cm), i jedva se zadrzao sa jednom nogicom za stolnjak.
Nemam digitalni fotoaparat, a ni neki mobilni sa kog moze da se prebaci na komp, pa moram da pozovem jednog drugara i onda stizu slike.![]()
Ma cuti..moj je padao i sa vece visine..
Sa sprata jednom..nekako je prosao kroz knjige kojima sam mu zagradila da se secka..i ladno je skocio sa sprata dole...
Sva sreca pa mu nista nije bilo..
Da vecina hrcaka ne voli da se mazi..ali kao sto rekoh ja dobih neki primerak..loodoo skroz...
Ali ja ga voleM tako malog,slatkog,loodog ...![]()
![]()
Izgleda da je Mrvica dobila konkurenciju po broju srca u jednom postu.![]()